Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

kluci diky moc taky to tak vidim :blink: tak dnes malej vejlet do Drnovic na rozhlednu a kuwa dojdem zpet k autu a chyby jedna modra cepicka na ventilek bud nekdo potreboval jen jeden a nebo toho hajz..ka nekdo vyrusil jeste ze jsem tam nemel ty od Garretta :smich: to by me teda nasralo :palec:

Odkaz ke komentáři

to bylo jen narychlo v garazi uz to mam strzeny jen pro predstavu pouzil jsem folii co mam na okna a chci zatmavit jen ty dve stribrny plochy couvaky a blinkry hlavne jsem chtel vedet jak to pres tu folii bude svitit a blikat a neni to skoro poznat ze tam neco je nalepeny nevite nekdo nahodou jestli ty svetla jdou rozsroubovat? abych to nalepil zevnitr?? :(

a dnes jeste trocha toho lesku priprava na tunning :palec: :) ne delam si srandu :D ale nemel jsem sebou fotak :D

post-2299-1303507430_thumb.jpg

post-2299-1303507440_thumb.jpg

post-2299-1303507455_thumb.jpg

post-2299-1303507469_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Světlo je jedn díl, nebo svařený, nevím přesně, ale je udělaný jako nerozebiratelné :palec:

Lesk jak blesk, taky jsem měl, ale práší se tam tak, že jsem musel pustit stěrač, za těch pár hodin celkem brutální vrstva prachu na autě, zíta ráno znovu umývám :( :D

Takže ti to asi moc dlouho nevydrží :)

Odkaz ke komentáři
Světlo je jedn díl, nebo svařený, nevím přesně, ale je udělaný jako nerozebiratelné :palec:

Lesk jak blesk, taky jsem měl, ale práší se tam tak, že jsem musel pustit stěrač, za těch pár hodin celkem brutální vrstva prachu na autě, zíta ráno znovu umývám :D :D

Takže ti to asi moc dlouho nevydrží :)

neodrazuj :( já mám taky naleštěno :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...