Vratislav Odesláno Leden 9, 2024 Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Obracím se na Vás s prosbou o radu co s tím. Mám Octavii 2 Combi. Někdo se mi snažil dostat do auta a rozšťoural mi celý zámek u dveří řidiče. Poškrábal i tu krytku kliky. Nejde teď dovnitř strčit ai klíček. Já ten zámek stejně nepoužíval, jen DO. Jaké by bylo nejlepší řešení ? Šla by tam nasadit krytka bez otvoru pro zámek, aby nebylo vidět že je zámek rozbitý a doničený? Nebo musím vyměnit celou vložku zámku, ale to potom asi budou ty dveře na jiný klíček co? Stalo se Vám toto někdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 9, 2024 Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Za 1. Jsi v tématu Octavia 1 za 2. je možné demontovat vložku zámku a nahradit ji záslepkou a krytkou, kterou si dáš do laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vratislav Odesláno Leden 9, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Omlouvám se .....ještě jsem se plně nezorientoval....Moc děkuji za radu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 10, 2024 Sdílet Odesláno Leden 10, 2024 Na tvim místě bych koupil novej zamek a v kličnictví si ho nechal přestavět na svuj klíc Davat tam jen zaslepku neni úplně dobrej napad zvlašt když se ti vytluče baterie a ty budes řešit jak se dostat do auta když ti to dálka neotevře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 10, 2024 Sdílet Odesláno Leden 10, 2024 před 31 minutami, pavel71 napsal: Na tvim místě bych koupil novej zamek a v kličnictví si ho nechal přestavět na svuj klíc Davat tam jen zaslepku neni úplně dobrej napad zvlašt když se ti vytluče baterie a ty budes řešit jak se dostat do auta když ti to dálka neotevře Přesně tak, stejně tak nechápu lidi, co mají jen jeden klíč ... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vratislav Odesláno Leden 10, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2024 Nebudu dávat záslepku. Už jsem si objednal novou vložku a nechám si ji přestavět na stávající klíč (mám 2 ks)... Moc děkuji za užitečné rady ... 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vratislav Odesláno Leden 15, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2024 Tak už mi přišla celá klika se zámkem. Nemáte někdo prosím postup a nebo odkaz na video, jak se správně sundává ta malá krytka zámku, aby se nepoškodila ? děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.