jiřikVH Odesláno Únor 13, 2024 Sdílet Odesláno Únor 13, 2024 Zdravím všechny a prosím o radu. Již dvakrát jsem měnil čidlo teploty motoru. Diagnostika ukazuje nestejné hodnoty teplot. Čidlo je ohmicky ok. Vodiče od čidla k řídící jednotce motoru prověřeny přes H7 na napětí, konektor na řídící jednotce je čistý. Přesto se chyba sporadicky vyskytne ( svítí oranž. trojúhelník na maxidotu, ventilátory běží po vypnutí motoru a problémy s nastartováním motoru) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Únor 13, 2024 Sdílet Odesláno Únor 13, 2024 dal si originalny diel???ta druhovyroba u elektrikrickych veci nie vzdy funguje pripadne rozhodi celu RJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiřikVH Odesláno Únor 13, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2024 Čidla byly každé jiné, ale pak by jejich teplotní závislost musela vykazovat náhodné teplotní charakteristiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 13, 2024 Sdílet Odesláno Únor 13, 2024 Vypinovat svorkovnici čidla teploty a piny vyčistit, zkontrolovat spojení kablík-pin . Prostříkat to čímkoli , jako prevence ok , když jsou problémy tak to neopraví . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiřikVH Odesláno Únor 14, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2024 Patriku konektory jsme čistili, kablíky prověřovali pod zátěží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danamin Odesláno Únor 14, 2024 Sdílet Odesláno Únor 14, 2024 (upraveno) Máte pravdu, že neoriginální elektrické díly nefungují vždy správně. Někdy mohou dokonce poškodit celý systém. I often use promo codes when shopping. Here's an article about discounts https://eurozpravy.cz/ekonomika/kamenne-obchody-vs-e-shopy-co-urcuje-kde-spotrebitele-nakoupi-lakaji-zejmena-digitalni-kupony.el0s8kn5 . This is a big plus, because sometimes the goods are half the price Upraveno Únor 21, 2024 uživatelem Danamin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 14, 2024 Sdílet Odesláno Únor 14, 2024 Byla svorkovnice čidla vypinovaná nebo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiřikVH Odesláno Únor 15, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2024 Patriku svorkovnice se čistily jak na čidle, tak i na řídící jednotce. Vypinováním myslíš co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 15, 2024 Sdílet Odesláno Únor 15, 2024 Vypinovat = vyjmout piny ze svorkovnice. Na fotce jsou už ustřižené , u oktávky jsem se s tím nemazal rovnou je střihl a nacvakal nové , u felicie jsem blbnul dva měsíce než jsem zjistil že v pinech na dosedací plošce je oxidace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiřikVH Odesláno Únor 24, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2024 Tak piny byly čisté. Problém, ale zůstal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiřikVH Odesláno Duben 15, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2024 Nakonec závadou byl termostat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.