radek_l Odesláno Únor 17, 2024 Sdílet Odesláno Únor 17, 2024 Koupili jsem Octavia 3 rok 2020, Style (registrace v unoru). Na strope neni cervene SOS tlacitko. Zajimalo by me zda je auto vybaveno systemem ecall. Jde to nejak zjistit? To tlacitko na strope bylo nejaka priplatkova vybava? Diky, jestli nekdo vite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 18, 2024 Sdílet Odesláno Únor 18, 2024 Nevím, jestli to Octavia 3 měla někdy ve standardní výbavě (měl jsem 2014 a 2019) a neměl to . Pravda, ta 2019 nebyla Top výbava. V Superbu 2018 a 2022 jsem to mám i v nižší výbavě. Taždopádně zrovna kolem 2020, kdy to přišlo standardně do O4, tak to zlobilo, takže je možné, že to ve výbavě v tu dobu u výběhového modelu opravdu nebylo. Pokud tam není tlačítko, tak si myslím, že skrytá polovičatá funkce tam nebude. Jinak určitě návod k obsluze pomůže rozluštit i tuto záhadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radek_l Odesláno Únor 20, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 V navodu pisou, ze to tam je. Ono obecne v navodu poznat co je nejaka volitilena vybava apod. je nekdy problem. Zkusim dotaz do SA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Únor 20, 2024 Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 Na návod se nespoléhej - je v něm popsána všechna výbava bez ohledu na to, jestli ji zrovna tvoje auto má. Minimálně v těch tištěných nebo v pdf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.