Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jenze ja to chapu tak ze oni se snazi zabranit i tomu ze si nekdo koupi prave ty 18" a 19" v aftermarketu tim ze reknou ze s montazi 18" disku nesouhlasi. Chteji dosahnout toho abys jedine co bys na tom aute mohl mit v 17" a na RS 17" a 18" jen Skoda disky. Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tak jsem si to několikrát znovu přečetl a dá se to chápat i tak, jak píšeš. Ale zároveň to můžu pochopit i úplně obráceně, cituji: "S použitím alternativních kol o rozměru 18" pro ........Octavia 1Z z technického hlediska nesouhlasíme s vyjímkou kol pro verzi RS 7,5Jx18 ET51 s pneu 225/40 R18 92Y" si můžu vyložit i takto: "Nesouhlasíme s použitím jakýchkoliv 18" kol kromě kol pro verzi RS". Ale to by si zase odporovalo s částí "A" bodem "5" zmíněného prohlášení. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tak jsem dneska konečně mazlíka přihlásil. Značky jsem chtěl dát na oboustranku, koupil jsem červenej Patex ale počasí mi to nedovolilo přilepit, tak jsem je zatím nacvakl do rámečku. Jinak se mi ten Patex zdá bejt nějakej tenkej, nepoškrábou mi okraje tý SPZetky nárazník? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 myslel jsem ze dam minimalne dve vrstvy ale v pohode jedna staci, je ho za ty penize zalostne malo cece. tri pruhy po cele delce spz a dosel jako Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 No je asi 1-2 mm tlustej, tak mám trochu obavu. Tlustší jsem ale nesehnal, tak nvím jestli se vůbec dělá ještě jinej Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 myslel jsem ze dam minimalne dve vrstvy ale v pohode jedna staci, je ho za ty penize zalostne malo cece. tri pruhy po cele delce spz a dosel jako no já koupil myslím 1,5 m za 189 Kč. Jo a vzadu asi musím odříznout ty umělý cvočky, co? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 pokud nebude paska v miste tech cvocku, jak jsi je nazval, tak nemusis a muzes je tam nechat :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 voni na ty novy RZtky ted davani nejaky blazny a cvoky ? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 voni na ty novy RZtky ted davani nejaky blazny a cvoky ? Myslel jsem ty umělý ptákoviny co jsou na kufru a kamse šroubujou ty podznačníky Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 pokud nebude paska v miste tech cvocku, jak jsi je nazval, tak nemusis a muzes je tam nechat :) Nevím jak jinak to nazvat. Každej snad ví co myslím Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak zítra jedeme s mazlíkem na fólie do Systemcaru. Půjdou asi i na předek, jen nějaký decentní. Pořád mi tam tvrděj, že nějaký jemný tam můžu dát Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Nevím jak jinak to nazvat. Každej snad ví co myslím vsak ja to pochopil.. a proto jsem odpovedel, ze je tam muzes nechat ;-) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 stačí 3 svislý pruhy toho patexu na tu rz Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Teď už mi to počasí dovolí, tak zítra se vrhnu na ty SPZetky . Nevím Petře jestli je lepší dát tři pruhy nebo to tam šoupnout bodově na víc místech Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 (upraveno) Jirko,Jirko!!! Neeeee,je moooc pekna,fakt vypada hodne zachovale..Mne se hodne libej ty sesle..Skoda jeste,ze nemaji RS tvar,to by byla tuplovana bomba!A Vybava?Naloz,jako krava! Takze gratulace a spustu stastnych kilaku!!!A mas minus,ze nebudes na tu votviracku machace! Jinak co se tyce folii,tak me kluci v systemcaru dali na celou karu 35%, tak jak jsem chtel a jsem spkojenej..myslim,ze kdyz nenarazis vyslovene na idiota policajta nebo technika STK,resit se to nebude.. Upraveno Červen 7, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Tak jsem si dneska pohrál s těma značkama, respektive zatím jen se zadní. Dostat dolů tu antivibrační podložku byl malý zázrak, ale povedlo se. Lepil jsem to červeným Patexem a drží to jako čert. Musel jsem dát dvojitou vrstvu kvůli těm plastovejm výčnělkům, nechtěl jsem je řezat. Na předek mi díky dvouvrstvě Patex nevystačil, tak zítra koupím ještě jeden. Přikládám malé foto na ukázku. No a jak jsem hrabal ve foťáku, našel jsem i prdelku předešlýho autíčka, tak jsem zavzpomínal Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Jirko,Jirko!!! :)Neeeee,je moooc pekna,fakt vypada hodne zachovale..Mne se hodne libej ty sesle..Skoda jeste,ze nemaji RS tvar,to by byla tuplovana bomba!A Vybava?Naloz,jako krava! ;) Takze gratulace a spustu stastnych kilaku!!!A mas minus,ze nebudes na tu votviracku machace! Jinak co se tyce folii,tak me kluci v systemcaru dali na celou karu 35%, tak jak jsem chtel a jsem spkojenej..myslim,ze kdyz nenarazis vyslovene na idiota policajta nebo technika STK,resit se to nebude.. Na folie jsem se nakonec nedostal, zdrzeli me u doktora, tak jsem se musel přeobjednat. Jinak ten Mácháč mě vážně mrzí, těšil jsem se jako malej. Ale v pátek večer musím odjet. Ach jo ;) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Teď už mi to počasí dovolí, tak zítra se vrhnu na ty SPZetky ;) . Nevím Petře jestli je lepší dát tři pruhy nebo to tam šoupnout bodově na víc místech Já mám s pruhama zkušenosti na 3 autech už a je to oki ;) Asi je to fuk, ta červená na tohle drží až až Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Já to dával bodově kam jen to šlo, na ty větší plochy jsem to dával vodorovně a ne svisle, ale to je asi fuk. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 mám to taky tak, kraje a vprostředku pruhy, mezi čísílkama ještě sem tam bodově. Důležité je to udělat pěkně v teple, já jsem na jaře nahříval značku i nárazník horkovzduškou, bylo zima... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Dneska jsem udělal i přední značku, pěkně jsem ji nejdřív naohejbal a Patex jsem dal opět kam jen to šlo, asi na 20 míst Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Takže OK ne ? Vypadá to moc dobře Jirko. :o Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Vypadá to mnohem líp než s rámečkem, přední SPZ je přidělaná asi na 20ti místech, ta zadní na míň místech z důvodu prohlubně pod značkou. Ale drží to fest Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 hele ho fešáka :D báfo, už mu nevonělo :( Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 BMW mi moc vonělo, ale to bych ho musel mít jen na léto. Jinak už jsem s Octulí najel od koupě 3 tis. km a zatím velká spokojenost. Právě jsme dorazili do Švajcu, 1000 km v kuse s průměrnou spotřebou hezkých 5,9l. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Chtěl bych se zeptat, mám nabídku na multifunkční volant z faceliftu. Půjde mi tam? Airbag je stejnej? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 podle me ne, koukam ze mas 4 raminko multifunkcni, kdyby ses rozhodl pro upgrade odkoupil bych starej Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Jasně, jsi první na seznamu. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky