Enemy5 Odesláno Červenec 15, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2024 (upraveno) Ahoj. Tento rok mám najeto přes 180tkm a začala mě růst spotřeba. Momentálně je to tak že trasu kdy jsem jel za 5.5 tak mam za 6.8. Velky problem dostat se pod 6 litrů. Spotřebu hodnotím podle maxidotu. Auto jede dobře, nekouří, olej nebere, vstřikovací čerpadlo prý maličko prosakuje ale olej nepřibỳvá. Svíčky nový, vzduchovy filtr nový, palivovy puvodní. Řemen příslušenství (alternator,klima) vyměněný..nemůže to mit vliv ? Nemáte nekdo informace co zkontrolovat a na co se zaměřit ? Upraveno Červenec 15, 2024 uživatelem Enemy5 Doplnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 16, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2024 Třeba čidlo teploty uz nemusí řj motoru davat ty správný hodnoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Červenec 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2024 Čidla jsem kontroloval, ukazují dobře. Problém vyřešen. PALIVOVY FILTR byl ten problém. Výměna za novy original a zas jezdim za málo 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.