Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

by som sa ani nečudoval, už tam ani nechodíme.... je to hrôza všade aj snáď v novom už to bude lepšie

No mne to minule zobralo tiež ABSko keď som išiel do zákruty nie nejak rýchlo ani neviem ako a zrazu skákal pedál - nečakal som to :D pretože som musel pustiť jedného keď vchádzal na cestu, ale bolo to bez toho zvuku(to zas robilo na OI :smich: a bolo to hnusné ) :smich: :lool:

Odkaz ke komentáři
Kotouče se mění, až se sjedou. Je tam předepsaná minimální tloušťka a samozřejmě nesmí bejt pokroucený nebo tak něco :palec: A půl cenťáku by 10 tis mělo vydržet určo si myslím, vždyť to může být tak třetina nové desky a deska vydrží rozhodně víc než 30 tis (při normální jízdě ;) )

...Jinak mně vydrželi prakticky přesně rok - minulá výměna předních byla 30.6.2009 a zadní asi o 14 dní později. A najetý za tu dobu je něco malinko přes 50 tis km, takže taková Raketčina klasika - minule to bylo tuším cca 56 tis :wub:

nam na OI vydrzely desky to samy co kotouce - cca 100 - 110t km ;)

Odkaz ke komentáři

zkousel jsem najit takovej ten letacek od Ate co jsem si cetl v servisu kdyz mi delali auto a nemuzu to najit, ale ta drazka mela odvadet plyny co zpusobuji vadnuti brzdneho ucinku, diky ni tak dochazelo k cisteni brzdovych desticek od usazenin a nerovnosti a tusim jeste neco dalsiho a v neposledni rade kontrola opotrebeni kotouce aneb neni drazka je treba vymenit kotouc nebo tak nejak

Odkaz ke komentáři

jj urcite je to o najezdu a stylu jizdy ja menil zadni driv nez predni, predni vydrzeli tak 140tkm a asi by vydrzeli i vic ale byla na nich hranka a chtel jsem aby ta deska sedala fakt preciozo. add najezd vera odpoledne jsem v tom neuveritelnym pocasi dal 100km po Brne jsem myslel ze mi jebne

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Guest chipmann
kdyz ATE tak powerdisc, bohuzel jsem do nej nesel ale mel jsem

JJ kotouče určitě ,ale desky od ATE nééé strašně špiní kola a rychle ubívájí !!! ideální kombinece ATE power disc + ferodo DS porformance

Odkaz ke komentáři

No původně jsem ve středu chtěl dorazit, ale poslední týden jsem asi lehce nachlazenej a čím dál tím víc mě bolí ucho, takže v pondělí půjdu k doktorovi a uvidím, jestli mi na to něco dá, nebo co to bude. Takže neslibuji účast na 100%, ale pokud by to šlo, tak bych se otočil :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Spíš než motor těžší o 20 kg, to vidím na české diravé silnice a podobné zkurveniny od silničářů. Takže uložení ramene, uložení tlumičů a tlumiče mají nejlepší za sebou...a při přejíždění malých nerovností při pomalé jízdě (do 20 km/h) se ozývají nehezké rány...

Odkaz ke komentáři

Asi před měsícem, když mi dělali STK, tak měnili uložení spodního ramene (silentbloky), protože už měly prej svoje za sebou. Najetý jsem měl 150tis km, jinak zatím nic. Je fakt, že na těch rozbitých cestách teď celý auto šíleně mlátí, ale upřímně řečeno si nejsem jistej, jestli to bylo někdy lepší, protože tvrdý to bylo vždycky.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tlumiče, uložení tlumičů, spojovací tyč stabilizátoru, přední a zadní uložení ramene?

Pak mě ještě trošku překvapuje že jelda nenabízí originál silentblok, jako má NoiseR

Přesně tak mimo horního uložení vše !!!! jo a lituju že jsem nedal na ramena ty plný silentbloky (něco na spůsob audii tt u OI) protože tyhle origo nemůžou na tý RS-ce dlouho vydržet :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...