Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

A zítra jedem na servisku, takže rakeťanda dostane novej olej a zřejmě snímač tlaku výfukových plynů, protože nic jinýho s tím motorem asi soudruzi nevymyslí. Ale co, máme ho v záruce, tak ať hezky mění :) A možná necháme vyčistit klimu, to se uvidí podle nálady :palec:

už máš 130t?

a budeš meniť aj tú nádobku ostrekovačov alebo tá už je :D?

Odkaz ke komentáři

JJ, teď máme nakroucený něco přes 132tis km. A nádobu dostane určitě, otázkou jen zůstává, jako cestou se k ní dopracujeme. Dneska jsem to při přezouvání lehce zčekoval a zatím si myslím, že nejvýhodnější bude protlačit to přes pojišťovnu rozpočtem, pokud by servis napsal totiž všechny ty plasty kolem toho a s trochou štěstí i nárazník, mohla by z toho nějaká koruna kápnout :)

Odkaz ke komentáři

No já jsem právě dneska naprosto vážně a závazně uvažoval, že až budu měnit tlumiče, tak půjde komplet novej podvozek a na 99% to bude ze Scouta, Raketka tím dostane naprosto osobitej off-road styl a bude to nejpraktičtější věc na celým autě :palec:

...Jenže s mojí smůlou mi ty tlumiče vydrží ještě další tři roky :) ...Se budu muset zeptat Ondry, jak se mu podařilo je zhuntovat tak brzo :D ...Asi to chce drsnější styl :)

Odkaz ke komentáři

tak jeste porad mam o 30tkm vic najeto nez ty. Ze scouta maji stejnej prumer ? Borec me presvedcil o tom ze test tlumicu je spis takova komercni zalezitost, urcite to muze napovedet. Ale pokud bys ho chtel otestovat doopravdy musel bys ho vyndat a dat na dynamometr a porovnat cisla s novym. A jak docilit aby jeden tlumic zacal tect to je snadne staci par der a mas to

Odkaz ke komentáři
ja si myslím, že na rozdiel od klasického tam sú iba iné pružiny(na tom Scoute) :) ale tak môžeme spraviť výmenu, ty dáš Diablíkovi Raketkine tlmiče a ja ti dám z Diablíka B) :D :palec: a dokúpiš pružiny ;)

Nevím, ale osobně bych si tipl, že kromě pružin tam bude i jiný tlumič na té 4x4, přecijenom je to o něco vyšší, ale nemám to ničím podložený. Každopádně Diablík není Scout, to bych si moc nepomohl :)

...Jinak s tím komerčním testem to bude asi pravda, každopádně. Navíc já když jsem si ho nechal dělat, tak neměli ani podklady pro RS TDI a testovaly to podle TFSIčka, tudíž další zkreslení tam mohlo být. Ale já to spíš beru tak, že zatím nepociťuji žádný zásadní rozdíly při jízdě, nijak se to nenaklání, nijak se to nehoupe (respektive né víc než dřív, houpalo se to kvůli těžkýmu motoru dycky), tak nevím, proč bych měl měnit. Ale třeba se to projeví skokově a během krátké doby může být po nich, to nikdo nevím, žejo :P

Odkaz ke komentáři

Právě to bylo na hlavu postavený - origo tempomat v novým autě (jak příplatkovka) byl něco kolem 11 nebo 13tis. Dodatečná montáž v autorizáku byla 5,5tis za tempomat jako originální příslušenství + práce, ale to bude "pár korun", takže něco kolem 6 až 7 tis i s prací. Trošku paradox, no :)

Odkaz ke komentáři
Právě to bylo na hlavu postavený - origo tempomat v novým autě (jak příplatkovka) byl něco kolem 11 nebo 13tis. Dodatečná montáž v autorizáku byla 5,5tis za tempomat jako originální příslušenství + práce, ale to bude "pár korun", takže něco kolem 6 až 7 tis i s prací. Trošku paradox, no B)

ty voe tak to jsem nevedel :) :D :palec: :) simply clever no :P

Odkaz ke komentáři
cena za priplatkovou vybavu neni nikdy tak vysoka, jako cena noveho dilu u skodovky zvlast koupena
nerikal jsem ceny "bokem", ale ceny u skodovky...kolik by stal dodelat tempomat u skodovky, kdybych tam ted prijel? nevi nekdo? pro zajimavost

buď sa nechápeme alebo neviem čo :)

podľa tvojho vychádza že zvýhodnená cena je dajme tomu podvozok stojí v základe 10t, takže škodovka ti ho dá ako keby za 16 pretože šport stojí 755,33€/22 755,07 Sk z toho vychádzam, že 4x4 bude cena rovnaká - čiže máš od škodovky zadarmo 6t

a u toho tempomatu je cena vyššia ako u dielu kúpeného v škodovke, takže nie vždy je to tak, dúfam že nepíšem blbosť :D v tejto neskorej hodine

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...