mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 No teď je to spíš o tom jak se do něj dostat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Jo, takže za chvílí budete rešit jak to nastartovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 JJ, když klíčky uvnitř nakonec nebudou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 zima se blizi a raketka uz zacina s valecnym malovanim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 a kam se tak řítíte přes Kuřim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Jů, dobře Ondra...sem si říkal, co tam s tím telefonem vymýšlíš...ale focení mě vůbec nenapadlo ...Jeli jsme směr Bystřice - já jel domů a Ondra jen projížděl a pokračoval dále 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Jů, dobře Ondra...sem si říkal, co tam s tím telefonem vymýšlíš...ale focení mě vůbec nenapadlo ...Jeli jsme směr Bystřice - já jel domů a Ondra jen projížděl a pokračoval dále krome foceni jsem vyridil asi 6 hovoru, a preposlal asi 5 mailu Jinak JIrikova RZka z Nedvedic pres les byla luxusni, raketka me nechala zase za sebou ale neznal jsem to tam a bal jsem se hlavne der na silnici nakonec jsem zjistil ze zbytecne tak ke konci jsem nabral celkem tempo, pockej v lete az tam bude vic svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Tak to beru jako výzvu Zkusím nějak pořešit kameru a natočit zase po dlouhé době nějakej onboardík, protože ty starý jsou o ničem...ať máme před spaním na co koukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 mam fotak co umi 640x480 25 fps a zarazit mezi operku a sedacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 To by možná šlo...případně zkusím nějak upevnit stativ třeba mezi sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 hmm zkusim te natocit otazka zda se te udrzim ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 zima se blizi a raketka uz zacina s valecnym malovanim do soboty som to mal zasrané takisto a od nedele zas o niečo menej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 fotak ..... zarazit mezi operku a sedacku to nie je zlý nápad.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 hmm zkusim te natocit otazka zda se te udrzim ;) :P Ale jo, udržíš...když budeš na sedadle spolujezdce :D ...Joke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 takisto OMFG, už je to tu zase...Bůh s námi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 zima se blizi a raketka uz zacina s valecnym malovanim To je za bod nebo za dva ta nečitelná RZ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 To je za bod nebo za dva ta nečitelná RZ ? Kde ji vidíš?? ...Já ji přečtu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Z půl metru Však oni Ti to dřív nebo později příslušníci vysvětlí :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 OMFG, už je to tu zase...Bůh s námi ;) ja som si to hneď myslel keď som to písal či to nedať do " " :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 To je za bod nebo za dva ta nečitelná RZ ;)? mohli by robiť ostrekovače zadnej ŠPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Z půl metru ;) Však oni Ti to dřív nebo později příslušníci vysvětlí :-D A kde je v zákoně definován pojem "čitelná", případně kým a z jaké vzdálenosti má být čitelná?? ...Zatím mi to nebyl nikdo schopen ukázat :P Jinak příslušník může vysvětlovat co chce, ale já nejsem povinen se s ním nějak rozsáhle vybavovat, respektive s ním nemusím řešit nic - a je na něm, aby údajný přestupek zdokumentoval pro následné správní řízení. A ono upřímně - naši příslušníci nejsou zas tak dobří fotografové, aby měli naprosto dokonale exponovaný fotky s rozumnou mírou šumu, stejně jako naši úředníci nejsou soudní znalci, aby na základně případné fotografie určili onu "čitelnost/nečitelnost". Já osobně z toho strach nemám, ono kdyby se to mělo brát kolem a kolem, tak ten případný bod za nějakou RZtku by byl asi ten poslední, kvůli kterýmu bych měl přijít o papíry. Ale to je věc druhá A ostatně ono ani to není "neřešitelný"...u nás ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 hlavne, že keď prevážajú nejakú hlinu tak nikto nerieši aby aj bahno odstránili z cesty a potom ti to tak zaserie auto i ŠPZ...nech najprv riešia tamto a potom sa môžeme baviť. Nehovorím o tom, že na tom klzkom bahne môže dôjsť aj ku kolízii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 hlavne, že keď prevážajú nejakú hlinu tak nikto nerieši aby aj bahno odstránili z cesty a potom ti to tak zaserie auto i ŠPZ...nech najprv riešia tamto a potom sa môžeme baviť. Nehovorím o tom, že na tom klzkom bahne môže dôjsť aj ku kolízii Přesně tak, o tom jsem mluvil zrovna včera - celý Pozořice jsou pokrytý cenťákem bahna, jak tam kopali kanalizaci, vozili sračky z pole atd. Až bude ten policajt honit zabahněný tatrovky a nebo stát na cestě se smetákem a uklízet, tak pak může řešit moji značku...do té doby je to bezpředmětný. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale všem stejným metrem - a pokud se na jedné straně zákon porušovat může a nikdo to neřeší a do očí ti švestka řekne, že je to nezajímá, tak mě zase nezajímají jejich kecy, bohužel. Přeci jenom všichni jsme občané jednoho státu, tak máme všichni stejný práva a povinnosti a né, že borec v náklaďáku si auto umýt nemůže a já kvůli tomu budu vozit v kufru kýbl vody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 To je ako všade, tamto nevidí...možno aj z dôvodu že dostal niečo do vrecka :D OT: Ako dopadla Raketka nakoniec z pravým zrkadlom, už je v pohode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 No zatím tam není, ale už mám doma nalakovanej kryt, takže čistě teoreticky bych se k tomu mohl dostat i zítra, že bych to zkusil namontit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Dílenskou příručku (respektive elsu) mám už nastudovanou, tak se zítra půjde na věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Tak po více než dlouhé době má Raketka opět obě dvě ouška v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Ahoj Skajo! Blbne mi stahování okna u spolujezdce.Budu muset rozebrat tapec.Poradíš jak na to? Je předpoklad , že něco zničím ? Určitě je to tam nacvakané tak mám strach kvůli zlomení..Nikdy jsem to nesundával.Moc díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Tapec jako takovej jde dolů velice snadno a když budeš opatrnej, nemáš tam co zničit. Akorát jestli máš vadnou stahovačku, tak ta je za tím plechem a ten je přinejtovanej a do toho bych osobně nevrtal, protože jsou tam tlakový čidla na boční bagy a mělo by to být nějakým způsobem správně utěsněný, aby fungovaly tak jak mají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Ten tapec drží na pěti šroubcích - vyloupneš krytku madla (zespodu je na to otvor) a pod ní jsou dva šrouby. Pak vyloupneš krytku výškového reproduktoru (u kličky) a pod ní je další šroubek (musíš rozpojit svorkovnici k ovladači stahování oken). A potom jsou dva šroubky úplně dole na tepecu - jakoby "pod ním". Když to všechno vyšroubuješ, tak potom opatrně odtáhneš (vycvakneš) tapec směrem k sobě, ale pouze na spodní straně, respektive né úplně nahoře, protože tam je zasunutý jakoby za těsnění kolem okna. Takže dole ho lehce odklopíš a zvedneš směrem nahorů. Tam je potřeba si dát pozor, protože je tam napojených několik kablíků a je potřeba to všechno porozpojovat (dolní lampička, výškový reproduktor, lanko ke kličce...). A zpátky se to dává zase opačně - všechno zapojíš, nahoře nasadíš a opatrně naboucháš kolíky. ...Jestli chceš, můžu ti sem dát přímo screen z elsy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.