Guest houmik Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 jeste spodek palubky a bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Sluší sluší....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 kurňa teraz nechápem : nejde mi sťahovanie zadných okien priamo zo zadných sedačiek, pričom ledka na vypínači svieti a od vodiča idú stiahnút všetky okná v pohode. kde je pes zakopaný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 a nemáš zamáčklý knoflík na komfortce v řidičových dveřích?(dětská pojistka) :) člověk do něj občas ťukne když se mu válí ruka na dveřích při řízení...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Kto chce vidieť aj počuť nech príde na zraz Škoda auto clubu do Manínskej Tiesňavy pri Považskej Bystrici budúci weekend, niečo možme "pochangeovať" zaujímavá octa na prerábky a vcelku velmi pekná. ty si nakoniec nebol v tej maninskej Tiesňave,či? registroval som tam jednu striebornú ale tá sa otáčala ešte dole na parkovisku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 herrkomisar to s detskou poistkou som skúšal ako prvé :lool: Laci L&K v Manínskej som nebol, nejak mi to nevydalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak ten interier hoodně prokoukl moc pěkný to máš !!! Budeš ještě měnit ten spodek palubky nebo to necháš takto ? Jinak chválim chválim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 díky, díky niekedy možno budem meniť zbytek šedého interiéru, za čierny, ale nijak na to netlačím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Zohnal som si plynové vzpery kapoty od firmy JOM, a nejak mi to nesedí na moju octaviu, a to na obale svieti, že je to na skodau octaviu, tak teraz neviem, či som také nemehlo (montážny návod na škodu tam chýba), alebo je potrebná nejaká úprava ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Podívej se ke mě do vlákna je tam fotka už namontěných vzpěr sice to nejsou ty co jsi koupil,mám je tady od jednoho člena ,ale postup by měl být stejný! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...st&id=13450 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 trošku som sa pohral s uvítacou obrazovkou na navigácii : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 hehe to je dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 To vypadá suprově!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 (upraveno) Tak to nemá chybu A ten interiér máš luxusní. Taky chci to dát do RS. Upraveno Srpen 2, 2010 uživatelem Noac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 chcel som si namontovať bočné číre blinkre (made in taiwan), ale nahodil som len jeden ,a už leteli obidva do koša, lebo to vypadá hrozne ! a už mi znova blikajú klasické biele (made in czech republik) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 dnes prebehla úprava interiéru : točení ala vrs bezpečnostný prvok : odrazky na zadné dvere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 moc pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Moc hezký..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 zase nejaká malá drobnosť a potešenie a na druhej strane nepríjemná vec s poťahom u spolujazdca, kde sa mi z ničoho nič rozišiel šev a na to mi MAD hneď poslal pre poťah službu gls, a zdarma sľúbil nápravu aj dopravu a tak v rámci reklamácie jazdím už druhý týždeň bez "sedáku" spolujazdca. uvidím ako dlho im to potrvá (dúfam, že nevyužijú zákonnú 30 dňovú reklamáčnú dobu ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 poťahy sú už komplet na svojom mieste a bez najmenšej chybičky (MAD je proste MAD) a konečne sa mi podarilo nasadiť plynové tlmiče na otváranie kapoty (vidím, že ich máte skoro všetci naopak) , len to kapánek vrže, neviete mi borci poradiť čím tomu vrzání pomoct ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 dnes mi prišlo skrášlenie na budíky, ala rs od http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-pla...skoda/5.stranka no spokojný nie som, s "kvalitou" je to bieda detaily, ako nanovo zastrihávanie nie zrovna pekných okrajov a výrezov ma až tak netrápi, páč to nie je vidieť ale namiesto bieleho podsvietenia nažltlá fólia, a farba stretávačiek by mala byť zelená (nie žltá), alebo sa mýlim ? a hlavné mi nesedia km/h podľa starého (ukazuje mi to menej oproti skutočnonej rýchlosťi) budem musieť skúsiť newmana, na ktorého je spoľahnutie a chvála z každej strany (len tá dlhá doba dodania) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 u mňa dnes prebehla zmena obutia na zimné (na horách už mrzne , už boli 3 stupne pod nulou) nahodil som tam Michelin Alpin 195/65/15 (kapánek jeté ) neviete niekto o krajších pukliciach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Krajšie puklice jedině origo škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 ORIGO ŠKODA JAK PÍŠE LIBOR, NEBO RADĚJI ŽÁDNÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Jak píšou kluci, poklice jedině origo Škoda a nebo nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Já ti nevím tyhle ,,tuningsamolepky"mi nějak nesedí,já radši origo podsvícení,ale každému se líbí něco jiného a to je dobře!! a poklice??............jako kolegové jedině origo Škoda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 origo puklice ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 No je to lepší, ale pořád nic moc když jsou vidět ty škaredý plechy za nimi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Kto mi poradí , kde by som mohol zohnať červené ručičky do budíkov, dve veľké a dve malé ? (páčia sa mi z Pasatu cc, ale môžu byť akékoľvek, len červené). Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.