Přejít na obsah

Exclusive strieborné žihadlo

Doporučené příspěvky

Kto chce vidieť aj počuť nech príde na zraz Škoda auto clubu do Manínskej Tiesňavy pri Považskej Bystrici budúci weekend, niečo možme "pochangeovať"

zaujímavá octa na prerábky a vcelku velmi pekná. ty si nakoniec nebol v tej maninskej Tiesňave,či? registroval som tam jednu striebornú ale tá sa otáčala ešte dole na parkovisku...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

zase nejaká malá drobnosť a potešenie

post-3850-1284555066_thumb.jpgpost-3850-1284555941_thumb.jpg

a na druhej strane nepríjemná vec s poťahom u spolujazdca, kde sa mi z ničoho nič rozišiel šev a na to mi MAD hneď poslal pre poťah službu gls, a zdarma sľúbil nápravu aj dopravu a tak v rámci reklamácie jazdím už druhý týždeň bez "sedáku" spolujazdca. uvidím ako dlho im to potrvá (dúfam, že nevyužijú zákonnú 30 dňovú reklamáčnú dobu )

post-3850-1284555191_thumb.jpgpost-3850-1284555115_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

poťahy sú už komplet na svojom mieste a bez najmenšej chybičky (MAD je proste MAD)

post-3850-1284633623_thumb.jpgpost-3850-1284634013_thumb.jpg

a konečne sa mi podarilo nasadiť plynové tlmiče na otváranie kapoty (vidím, že ich máte skoro všetci naopak) , len to kapánek vrže, neviete mi borci poradiť čím tomu vrzání pomoct ?

post-3850-1284633679_thumb.jpgpost-3850-1284633801_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

dnes mi prišlo skrášlenie na budíky, ala rs od http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-pla...skoda/5.stranka

post-3850-1285771764_thumb.jpgpost-3850-1285771787_thumb.jpg

no spokojný nie som, s "kvalitou" je to bieda :lol:

detaily, ako nanovo zastrihávanie nie zrovna pekných okrajov a výrezov ma až tak netrápi, páč to nie je vidieť

ale namiesto bieleho podsvietenia nažltlá fólia, a farba stretávačiek by mala byť zelená (nie žltá), alebo sa mýlim ?

a hlavné mi nesedia km/h podľa starého (ukazuje mi to menej oproti skutočnonej rýchlosťi)

budem musieť skúsiť newmana, na ktorého je spoľahnutie a chvála z každej strany (len tá dlhá doba dodania)

post-3850-1285771809_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...