Jump to content

octavia i topení = smrad + orosení

štípa

Recommended Posts

Když zatopím je v autě divný smrad ( ne chemický) a letos ( při aktuálních mlhách dvoutýdenních)  se ještě začnou rosit skla ( hlavně přední). Teď zamrzlo + okna jsem zevnitř poíédně vyčistil ( teplá voda s jarem)  a nanesl nanopřípravek proti rosení vntřních skel  a dělá to pořád , i když míň.

Smrad je už druhý rok - nepomohlo ani vyčištění pěnou (bez rozebrání vzduchové cesty) , to rosení začalo až letos - při těch mlhách. 

Dokáže někdo poradit? Díky!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Máš to pěkný, nemáš náhodou nový koncovky? Taky nad něma přemýšlím, ale v černé.
    • Ahojte mám dosť zoxidovane káble hlavné k batérií na Octavia 1 1.9 TDI 81 kw. Rozhodol som sa preto vyrobiť nové. Svorky chcem použiť amio 800a. A káble sa rozhodujem či použiť 35mm2 alebo 50mm2. Kábel bude dobrá voľba dať zvarivaci gumený? Kostriaci kábel je vedený na karosériu a následne na motor v jednom kuse originál. Môžem to spraviť tak že dám od baterky na karosériu a od tiaľ na motor? Lebo neviem nájsť také oko čo by sa dali dať prostred kábla ako originál.
    • No vidíš 🙂. Já radar dostal taky k narozkám, pac jsem o tom dlouho mluvil a nekoupil. A drbal jsem si hlavu, že jsem to měl udělat dávno
  • Create New...