krysarr Odesláno Středa v 19:24 Sdílet Odesláno Středa v 19:24 Teda ta hospoda je zdechla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Středa v 19:27 Sdílet Odesláno Středa v 19:27 To víš, jeden tu chce něco napsat, načež to nejde a pak se na to můžeš vyprdnout :-D Divim se, že zrovna ted to funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Středa v 19:52 Autor Sdílet Odesláno Středa v 19:52 Bohuzel, to tomu vubec nepridava. Mne to treba vcera absolutne neslo na telefonu, jen v Edgi. Ted to zrovna funguje na vsem 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno včera v 09:13 Sdílet Odesláno včera v 09:13 před 13 hodinami, ketys napsal: To víš, jeden tu chce něco napsat, načež to nejde a pak se na to můžeš vyprdnout :-D Divim se, že zrovna ted to funguje. před 13 hodinami, krysarr napsal: Bohuzel, to tomu vubec nepridava. Mne to treba vcera absolutne neslo na telefonu, jen v Edgi. Ted to zrovna funguje na vsem 🙂 je třeba označit @Oktavián jinak se na to nikdo nepodívá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno včera v 14:39 Sdílet Odesláno včera v 14:39 No doprčic čim to může být že to chvíli funguje a chvíli nefunguje... jako příspěvky normálně naskakujou tak bych čekal že je to ok, ale esli vam to pořád nejde... 😞 na chrome mi to jde od posledně furt Nemáte někdo tušení jestli je to daný prohlížečem, nebo mobil/dekstop nebo tim jak se logujete? nebo čim by to mohlo být...? ja tušení nemam 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno včera v 14:50 Autor Sdílet Odesláno včera v 14:50 Ted mi to zrovna jede na vsem. Ale kdyz to nejede, vetsinou je to Firefox a Windows/Android. Ale nekdo tu myslim psal, ze iPhony to samy. Jo tak nejede, na Huawei tlf mi to nejede v zadnym prohlizeci 🙂 Ruzne IP. Urcite to nema souvislost s typem pripojeni. Kdyz to nejede, nejede to na datech ani na fifinach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno včera v 15:32 Sdílet Odesláno včera v 15:32 před 48 minutami, Oktavián napsal: No doprčic čim to může být že to chvíli funguje a chvíli nefunguje... jako příspěvky normálně naskakujou tak bych čekal že je to ok, ale esli vam to pořád nejde... 😞 na chrome mi to jde od posledně furt Nemáte někdo tušení jestli je to daný prohlížečem, nebo mobil/dekstop nebo tim jak se logujete? nebo čim by to mohlo být...? ja tušení nemam 😞 Hele já všude používám Brave tudíž vlastně Chrome/Chromium based a stalo se mi to snad jen jednou za celou dobu co tu dřív @krysarr řešil jako jediny a také teď takže jednou za 3 nebo 4 měsíce ? Nedávno jsi někde psal že jsi dělal něco s spam kontrolou ne ? Nemůže to mít až takovou funkci že pokud se mu něco nelibi nezobrazí vůbec okno na text? Co to po dohodě na období kdy kluci mají nejvíc problém vypnout a zkusit zda se problém objeví nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno včera v 15:45 Sdílet Odesláno včera v 15:45 To spíš nějaký problém s cachováním, spam prevention jsem právě úplně vypnul aby to nezlobilo... promazal sem teď cache a radši bych to nechal být... ale po létu to celý updatuju a celý to posuneme zase na nejnovější verze... (ne že by se mi do toho chtělo :D) Hold prostě jsme ve stavu, že fórum zobrazí jen ty dobrý komentáře (od Olafa atd.) a ty nic moc komenty (krysarrr) to prostě nepustí no 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno včera v 17:07 Sdílet Odesláno včera v 17:07 Na IPhone to zatím funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno včera v 17:11 Autor Sdílet Odesláno včera v 17:11 No nevím, abych si to nevzal osobně 😜 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno před 22 hodinami Sdílet Odesláno před 22 hodinami Mě to teď na S25 jde. Před dvěma hodinama ne. Používám Brave. A stejný podmínky wifi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno před 22 hodinami Sdílet Odesláno před 22 hodinami Na firefoxu na win 10 nemám problém, ani jednou mi to neblblo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno před 13 hodinami Sdílet Odesláno před 13 hodinami Win10 good point, taky na nich jedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno před 13 hodinami Sdílet Odesláno před 13 hodinami (upraveno) mně zrovna když se to stane, tak je na vině ten tiny MCE editor ... edit: tedy sry, ted koukam, ze je to ten druhej od CK... vypada to na problem s tim js souborem, kterej je corrupted, pak se nezparsuje a tim padem se editor obviously nenačte. Podle mě tam bude problem s nějakou cache tech assets/js files Upraveno před 13 hodinami uživatelem ketys 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno před 9 hodinami Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 3 hodinami, ketys napsal: mně zrovna když se to stane, tak je na vině ten tiny MCE editor ... edit: tedy sry, ted koukam, ze je to ten druhej od CK... vypada to na problem s tim js souborem, kterej je corrupted, pak se nezparsuje a tim padem se editor obviously nenačte. Podle mě tam bude problem s nějakou cache tech assets/js files jj bude to něco s tím editorem... (ten jsem ale nastavil právě proto že ten původní se vůbec nezobrazoval ty cca 2 měsíce zpátky...) Díky za poznatky, hodí se to, a jak se na to dostanu dám vědět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.