Přejít na obsah

Modrá O II Combi 1.9 TDI PD BKC MR06

Doporučené příspěvky

Tak rámeček už je taky na místě. Docela mě překvapila jeho cena ve škoda servisu :o Nehraje to až takovou roli ale na aukru sem viděl použitej podstatně dražší :o S otlakem už sem díky mischicka taky smířenej ;) Jen sem si před rokem při koupi O II myslel že koupím auto tak jak je a budu jezdit ale když tu prolejzám vaše vlákna tak jsem zjistil že je to hnusně nakažlivý a já blb slíbil ženě že letos po vyrovnání daní (už vím že bude dobrý) vrazím nějaký kačky do bydlení a přitom to tu máme tak krásný :) To foto dávám proto aby mischicka viděl jak krásně ten otlak mizí, nejhorší prej jsou první čtyři roky ;)

post-3471-1299862420_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem vloni potkal člověka, co měl ještě walkmana (to slovo mi nejde ani říct ani napsat, vždycky když o tom mluvím, říkám discmana:-)

K tomu jednu 90 minutovou nahranou Sony, 4 vysloužilé nabíjecí baterie a takhle vyrážel na kolo. V praxi to vypadalo tak, že po 4 kilometrech zastavoval na otočení kazety, za další dva na výměnu baterek a na desátém kilometru už neměl ani šťávu ani co poslouchat. Jo ještě měl upadlá dvířka u toho walkmana a neměl nabíječku na ty baterky, takže to bylo celkově velmi vtipné :)

Ale to jsem odbočil a samozřejmě Tě nechtěl přirovnávat k tomuhle individu, naopak docela chápu, že nemáš potřebu řešit muziku v autě - já sám mám měnič na 6 CD, HDD na 30 GB, slot na paměťové karty a nejradši s Kačkou v autě posloucháme Radiožurnál a diskutujeme o tom co zrovna říkají :-)

Odkaz ke komentáři

Já mám téměř stále puštěnou stanici RádioBeat, jejich styl je i můj a když chci někam jinam tak prostě přepnu. Na tohle my Melody na kazety bohatě stačí, hraje mi to pěkně čistě a jedinej problém sem zatím měl s jedním drátkem k repráku kerej sem si vyřešil sám a navíc jsou k tomuhle rádiu dva neocenitelný bonusy, máš o jedno odkládací místo navíc a nenajdeš kvůli němu cihlou rozflákaný přední okno ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak po kompletní výměně spojky, plánovaným nákupu zimních pneu, investice do rodiny a pár porcelánovejch zubů do mojí huby :palec: musím odložit letošní rok na příští. Tak akorát vyměním palivovej filtr, tlumiče a snad nechám zmizet chrom z rámečku přední masky :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Tak s tím čidlem to tenkrát nebylo, jak už mívám smůlu, tak jednoduchý. Bylo dodrbaný od kroužku ke snímání otáček kterej je na náboji kola s ložiskem takže náboj taky vyměnit, ten kroužek byl pěkně roztřepenej. Náboj sem objednal u Jeldy na cc tak snad vydrží, hned druhej den ho měl o dvě stovky zdraženej tak to s tou smůlou asi nebude zas tak horký :D Teď sem jel z práce a odešla mi žárovka v levým potkávacím tak se hodila teorie načtená z fóra, za pár minut hotovo i s namazáním těsnění zátky světla, začal sem při tom přemejšlet o lepších žárovkách :(

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Neboj, během let to trošku zmizí, když si vzpomenu, vyfotím Ti v dubnu jak to vypadá u mě, ať víš na co se těšit :-)

Asi sis nevzpoměl ale já taky ne :D až dneska když sem jel do práce, tak sem na to koukl a člověče zase ve mě ožila naděje že to zmizí úplně :D Až si znova vzpomenu tak vyfotím, teď to vypadá opravdu jako by to mělo časem zmizet, byl jsem a stále jsem střízliv :blink:

Edit: Tak už sem si vzpoměl :( 1. Foto je z března a 2. foceno dnes na makro. Je mi jasný že mi řekneš že už to takhle zůstane :D

post-3471-1310134425_thumb.jpg post-3471-1310128647_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
Asi sis nevzpoměl ale já taky ne :D až dneska když sem jel do práce, tak sem na to koukl a člověče zase ve mě ožila naděje že to zmizí úplně :lol: Až si znova vzpomenu tak vyfotím, teď to vypadá opravdu jako by to mělo časem zmizet, byl jsem a stále jsem střízliv :D

Edit: Tak už sem si vzpoměl :huh: 1. Foto je z března a 2. foceno dnes na makro. Je mi jasný že mi řekneš že už to takhle zůstane :)

Ne, řeknu Ti, že jsem vážně zapomněl :D Takže září to jistí, ale co si tak matně vzpomínám, tak už to skoro není vidět, nebo aspoň o dovolené mě to nedráždilo :-D

Odkaz ke komentáři

Pohárky do sebe leju, zrcátka zůstanou černý a dojezd už po korekci maxíku nevylepším :) Než sem šel do tý černý masky tak sem drobet váhal protože sem to k týhle modrý nikde na O II neviděl ale teď už sem v klidu, ta černá k tomu podle mě pasuje. Ještě plaketku na řadičce a budu v klidu spát :)

Odkaz ke komentáři

Já to s tím chromem taky nemám až tak natvrdo jak píšu, ale na mým autě ho mít nemusím. Tohle je spíš jen taková zkouška a můžu říct že mi tam ta černá opravdu pasuje a časem to zřejmě nahradí fólie (i na zrcátka) kterou už sem měl v plánu na letošek ale nějak se to proti mě letos postavilo i s přírodou :lol:

Odkaz ke komentáři

Takže předchozí lakování masky dělal "lakýra" narychlo na chrom protože sem chtěl vidět jak to bude vypadat a bylo jasný že to tam dlouho nevydrží (po pěti dnech a cca. 300km se to loupalo). Zahrál sem si na chemika a sundal chrom, na plast sem stříkl základ na plasty, plnič, vybrousil a černou Eben (+ nový znak), to už doufám vydrží dýl :) Můžete porovnat finální podobu :)

post-3471-1311845585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...