Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 divne MX3 V6 nebypada ze by byla tezsi jak OII s TDI, ja kdyz na to slapnu tak stojim na fleku mi pripada ale tak kazdyho gusto hlavne ze mas koupeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Lidičky, koukal jsem, že Chipmann prodává pružiny originál z RS - myslíte, že by to mělo význam o nich uvažovat? Bude to nějak znatelné, nebo raději už opravdu sáhnout třeba po Enibach? Díky za názor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Pekná Octávka, tie kolesá jej slušia... Ja mám teraz pružiny Eibach -30mm a rozmýšľam žeby som ich predal, len som ich chcel zdemontovať až pri výmene kolies na zimu. Ale ak by si chcel tak ich nechám dať dole aj teraz, sú na aute necelé 2 mesiace a asi 5000km. Ale možno Ťa odradí dôvod prečo ich chcem dať preč a ten je že vzadu to kleslo o tých 30mm ale vpredu asi len o 20mm a z boku to vyzerá akoby bol stále plný kufor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Ja mám teraz pružiny Eibach -30mm a rozmýšľam žeby som ich predal... Poslal jsem ti PM, tak snad se nějak domluvíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 brzdy muzu doporucit vezmi od ATE jak desky tak kotouce a kotouc urcite power disk, a pruziny to zalezi co chces jetli H&R, eibach nebo neco jine ale tyden to bude vo drzku pokud pujdes po nizke cene No na ATE jsou teď dost reklamace hlavně na Power disc dost se mrchy kroutí a desky od ATE jsou dost měké budou ti dost špinit kola (vlastní zkušenost) pokud ti mohu radit tak ferodo DS performance dobrý poměr ceny a užitné hodnoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Kdyby náhodou měl někdo zájem, tak prodávám Nexuse + adapter na USB/SD s podporou MP3 a samozřejmě i GPS anténou... Viz: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5184 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Chlapi, poradí mi někdo, jak s olejem? Poslední výměna byla při 75tis. Teď mám najeto 90tis, PC na mě řve servisní interval, ale v servisu mi řekli, že jim to příjde brzo, že olej až po 30tis. Km...není to nějak moc? Díky za radu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Vidím to tak, že máš nakódovaný pevný interval(po 15 tis. km) tak preto ťa to posiela na výmenu. Záleží podľa kódu motora aký interval máš predpísaný z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 moc krásná tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Pánové, neměl by někdo možnost hodit mi sem nákres, kde všude je uchycený RS nárazník předface? Zítra mě čeká sundání, jelikož budu místo mlhovek dávat LED denní svícení a nerad bych zapomněl na nějaký ten šroubek, tak lepší vědět dopředu, co mě čeká...:-D Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 ahoj je to vcelku lehky a hned sundany tři jsou hned pod maskou jak zvedneš kapotu ty uvidš pak pod světlama zespod jsou tokovy špuntíky jak sundaš dekl z pod moturu a pak u podměhu to by melo byt vše jo jesšte u mlhovek mam dojem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 kdybys byl clenem clubu (nemas ikonku takze soudim ze nejses a nebo to neni jeste zprocesovano) v sekci jen pro cleny jsou dilenske prirucky. takhle ti muzu rict jen bodove co si pamatuju a nerucim ze je to vse * vytocit kola jinak se nedostanes ke sroubkum v podbehu pokud mas 17" a vejs * pokud mas xeny po odpojeni svetel uz vubec nezapinat klicek v zapalovani * srouby jsou tusim tri na horni strane a tri v kazdem podbehu, zespodu asi taky tri * krome sroubu jsou tam takove plastove nyty klestema vytahnes hlavicku a pak pujde opatrne odpacit "vnitrek" toho nytu jinak si nejsem jist ze pro vymenu mlhovek je u predFL RS nutno sundat naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R.R Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Zdravím. Právě dnes jsem toto dělal,tada to dělal Rolbař na mém autě. Narázník musí dolů každopádně,ale je to pohodička. Já do mlhovek dával origo LED Škoda pro OII SCOUT FL nebo FII FL. Páslo to perfektně.Mrkni na mé téma,právě běží v nových příspěvcích. Jinak Tvá "černoška" je fakt parádní a Tvé fotky - lahoda pro oko!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Narázník musí dolů každopádně,ale je to pohodička.Já do mlhovek dával origo LED Škoda Ahoj, no já mám právě stejný plán. Ty LED světla už mám 14dní doma (ty origo Škoda, respektive Hella). Chci je dát ale celé, protože se mi líbí víc než origo mlhovky. Rozměr je takřka totožný, takže by se tam vejít měly. Uvidíme, chystám se na to buď zítra nebo o víkendu, uvidíme, jak na tom budu s časem. Jinak mám teď nastavené denní přes mlhovky (ameriku), takže bych to tak i rád nechal...uvidíme, jestli budou hlásit chybu nebo ne, když tak se to nějak dořeší. Koupil jsem navíc origo 3pinové konektory, takže snad i zapojení bude vypadat trošku hezky. A držáky se prostě udělají nové... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 já tam nainstaloval sice ne do RS narazníku, ale místo mlhovek neoriginály.. ty stejný co Medan. cena na netu kolem 1200,-/pára službu udělají taky. Akorát mi hlásí maxik chybu mlhovek, ale na Ameriku fše funguje jak má i se senzorem, takže spokojenost. A navíc ty originály jsou docela velký a nemohl bych je nainstalovat do klasických mlhovek Za kolik jsi sehnal ty originály? Su zvědavej, jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 já tam nainstaloval sice ne do RS narazníku, ale místo mlhovek neoriginály.. ty stejný co Medan. cena na netu kolem 1200,-/pára službu udělají taky. Akorát mi hlásí maxik chybu mlhovek, ale na Ameriku fše funguje jak má i se senzorem, takže spokojenost. A navíc ty originály jsou docela velký a nemohl bych je nainstalovat do klasických mlhovek Za kolik jsi sehnal ty originály? Su zvědavej, jak to bude vypadat. Koupil jsem obě za 1500,-, takže nebylo co řešit. Taky jsem původně chtěl ty neoriginální kulatý, ale když se naskytlo tohle, tak to bude přeci jen lepší a policie nemůže snad nic říct, když jde o originální díl Škoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 za tu cenu..pecka! :lool: :) akorat mne by tam nesli do normalnich mlhovkovych lamp rozmerove.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Tak po delší době zase nějaké info, tentokráte nepříliš veselé. V sobotu jsem najel v tom šíleném počasí asi 400km a pak kousek od domu...no prostě denně projížděná zatáčka, ale i tak jsem si dával pozor, jel asi 40km/h, ale bohužel sníh perfektně ukryl ledovou plochu na asfaltu, takže mě okamžitě předjel zadek a v podstatě už nešlo nic dělat. Stihl jsem jen zhasnout motor a zadek mě stáhl do příkopu. Tam se auto překulilo ještě na střechu a já zůstal hlavou dolů na pásech. No určitě nejsem sám, kdo už něco takového zažil. Každopádně pak se podařilo auto přetočit zpět na bok a pak traktorem ještě na kola a následně vytáhnout zpět na silnici. A upřímně, nikdy bych tomu nevěřil, kdyby mi to někdo říkal, ale autu je jen následující: - zavzdušněné brzdy (asi z toho otočení na střechu) - zlomený držák zpětného zrcátka (jinak zůstalo zrcátko celé ležet ve sněhu a bez škrábance) - pravé přední dveře promáčklé, ale poměrně slušně - půjdou vyklepat pravděpodobně bez porušení laku - pravé zadní dveře promáčklé o něco více a hlavně praskla barva, takže s klempířem jsme se nakonec domluvili na výměně za nové (před tím už totiž byly jednou rovnané). A to je vše...fakt jsem tomu nevěřil, ale airbagy nebouchly, protože jsem tam sjel vlastně pozadu na lehlo si to do sněhu. Přední i zadní blatníky jsou celé a dokonce ani skrábanec, stejně tak střecha, což je nepochopitelné. Motor ihned naskočil, jen se odvzdušnily brzdy a jsem pojizdný, takže štěstí v neštěstí... Každopádně jezděte opatrně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 tak tomu se říká opravdu štěstí v neštěstí.. bys mohl udělat Škodovce reklamu, jak je OII odolná a ještě by Ti to opravili zadarmo.. co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 tak to naserie, ale hlavne, že si celý a presne sa to stáva tesne pred domom - zákon schválnosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 hmmm, anděl strážnej si tě pěkně hlídal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Teda tomu říkám z pr..e klika pane tak hlavně že jste oba ready (auto sice trošku míň,ale i tak ) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak to jsi měl hodně velký štěstí... Můžeš být rád, že to takhle dopadlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Hm pekna jen skoda ze to je 1.9 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miťo Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Ozaj pekné fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoobi Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak auto je konečně po opravě. Dveře se nakonec dávaly nové s originál lakem, nechtěl jsem to nechávat vyklepávat. Ale od doby, kdy se dveře vyměnily, tak mi to hlásí Závadu na airbagu. Myslel jsem si, jestli se nevytrhnul konektor od spolujezdcovy sedačky, protože když jsem si pro auto byl, tak byla úplně vzadu a jednou se mi to stalo, že se kabílek někde chytil a vytrh se konektor. Při přebírce jsem to tudíž tomu přisuzoval a neřešil to, ale doma jsem zjistil, že konektor je na svém místě. Přitom se nikde do airbagů nezasahovalo, jen se odstrojily dveře, nasadily nové a znovu ustrojily. Nenapadá někoho, kdo by mohl být zádrhel? Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 diag je zaklad aby se vedelo kterej jinak i kdyz se konektor zda byt OK nemusi byt OK viz zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.