Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

no VSemi ja takove veci tady ne smim psat protože by mne lidi nepovažovaly za pirata ale za vraha :blink:

Sebe ne považuju za pirata, jezdim podle zakladnich pravidel ktera nigdy ne rušim: červene svetlo, plna čara, pomalu gdyž jsou decka kolem cesty.

Ostatni si upravuju podlem stavu cesty a toho co se na ni a vedle deje. Rychlost moc nedodržuju, na spotrebu už dlouho nejezdim, jak se my ukaže šance predjet tak predjiždim jelikož nemam rad auto pred sebou. Predjiždim vždy na plno, pokud možno približim se co nejvice vozidlu prede mnou a pak jenom houp a je to.

Za pirata považuju toho gdo nalitej seda za volant, gdo nashval blokuje dva jizdny pruhy a jede (predjiždi) v levem 130 nebo tesne pod, toho ktery je magor a pak se my zamota pod kola a brzdi mne (takovy mam nejradši, jak krasne je potom honim to je sranda :blink: ).

A ted par veci co nesnašim za volantem ale pod definici piratu je nemužu nijak dostat:

- gdyž blokujou pripojku z vedlejši silnice na hlavni s kolonou (znate to, kvuly nejakemu blbci co v kolone stoji tesne za naraznikem auta pred nim a pak se ja z vedlejši nemužu dostat nikam )

- gdyž se my negdo gdo je nejisty (to lze posoudit podle toho jak jezdi) nalepi na naraznik;

- gdyž lidi na mne mavaji rukama bezduvodne;

- gdyž mne negdo pri predjiždeni strihne ve velky rychlosti uplne bezduvodne;

- predjiždeni pred samou zatačkou nebo cpani prede mne gdyž predjiždim;

- gdyž negdo ne zna rozmery sviho auta a pak neumi projet ani zaparkovat a po bocih/vzadu ma dostatek mysta i na kamion;

- proste gdyž negdo umi šlapnout na plyn ale jak projet nejakou uskou uličkou nebo mezy autama to neumy;

ježiš gdy bych se tady rozepsal všeho čeho si všimnu za cca 100km mestke jizdy skoro každy den, to by byl roman :blink: :P :D

Odkaz ke komentáři

Mě vždycky rozesměje, když jede přede mnou auto na okresce šedesát a já ho na dvojitý plný předjedu. Tyhle lidi se můžou úplně posr...t, blikaj, trouběj, ukazujou gesta (skoro jako kdybych je vytlačil do pole) :blink: Ano, přiznám se, že předpisy porušuji někdy vědomě, ale vždy tak, aby nebyl nikdo ohrožen a aby mě nevznikla porušením nějaká újma, pouze výhoda :blink:

Odkaz ke komentáři

Murder jsem já a vystupuji pod jedním nickem, nemám zapotřebí se schovávat za jiný nick a vyjadřovat ke stupiditám taktéž ne, svůj názor jsem zde již napsal a tím to houmíčku končí :blink:

Jo a proč sem koukám? No inu proto abych se ujistil, že se ve svém názoru na určité jedince nepletu :blink: , bohužel zjistil jsem že ne, škoda co se dá dělat...

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

pro mě pojem ,,Jezdí jako prase nebo prase" znamená někoho kdo jezdí v prostředku silnice až v protisměru ,když to není nutný,...když mu svítí každý světlo jinam a nebo přepínač dálky/potkávačky vůbec nepoužívá, když předjíždí a nemá na to a tím pádem se ani kam zpátky zařadit,když zdýchluje a nebo záměrně zpomaluje či jinak brání předjíždění,nepouští chodce na přechodu ,když auto z protisměru je pustilo a takhle bych mohl pokračovat. O proti rychle jedoucímu autu v patřičném stavu nemám vůbec nic,dyž mě předjede a pokračuje dál a né jak někteří předjedou s vypětím sil a pak jdou na brzdy ..... myslím,že zjevně máme každý jinou definici tohoto výroku,většinou lidi myslí jen ty co porušují rychlost .... a k těm čarám na silnici,raději bezpečně předjedu na dvojitý než někteří piloti na přerušovaný jen tak tak ,jen proto aby neudělali přestupek.....

Odkaz ke komentáři

vrazda: Ja bych ti jen doporucil si precist tema od zacatku, ty nazore :blink: Ale na to, abys priznal, ze se pletes, jsi moc maly chlap, to uz jsem poznal.

A muzu te ubezpecit, ze po normalnim predjeti jednoho chlapika minuly tyden, kdy mi asi ze zavisti svitil pulku cesty dalkovy do zad, jsem mu ani jednou nepustil mlhovku a ani jednou nezaslapnul brzdy. Sklopil jsem zrcatka a mel jsem klid. Takze tak... Tvoje definice ozralyho pirata se nekam vytratila asi :blink:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Ty woe Honzo nechte toho! Znám Vás oba osobně a vsadim se že když se budete bavit osobně z oči do očí tak to bude uplně jiná káva.Tady to "psaní" je někdy opravdu naprd.Ty něco napíšeš...on Tě špatně pochopi a opačně! Vždyt to nemá smysl se takhle navzájem špičkovat.Nenapsal bych to kdybych Vás neznal osobně ale oba jste v pohodě při osobním kontaktu tak klid! :blink:

Odkaz ke komentáři

Jinak me jeste neco napada u predjeti pres plnou... Jel jsem ted nekdy z CB do CK, jel jsem za nejakou dodavkou, ktera jela nesmyslne 70 km/h tam, kde je normalne 90 km/h. Za mnou se taky nekdo tahnul a zacal nas predjizdet na rovine, kde je ale plna cara. No z popisu se to da blbe priblizit. Proste se slabsim autem mel tu moznost predjet tam pres tu plnou, protoze vedel, ze dal uz to bude mit horsi, tak nas proste "bezpecne" predjel. Takze v tyhle situaci jsem v tom nevidel problem. Lepsi tam, nez potom klickovat nekde na blbym miste, kdyz jezdi hodne aut proti. A tahnout se 20 km za dodavkou 70 km/h, to by se mi taky nechtelo.

Odkaz ke komentáři

Romane v pohodě, Houmíček se tady snaží zase něco vyprovokovat, ale kašlu na něj, nestojí mi ani za omačkávání klávesnice :blink: Nastavím si u něj schování příspěvků, jako jsem to kdysi nastavil u TomášB a bude klid. Nechápu jeho pohnutky, asi má nějaké osobní problémy, že se snaží něco vyprovokovat. Tímto s vyjádřením v tomto tématu končím, jdu nastavit ignoraci...

Odkaz ke komentáři

tady se to zas zbytečně hrotí..... :blink:

každý má na to co je pirátství jiný názor.... osobně nemám problém s ničím pokud mě to nějak neohrozí....

někteří to zas až mooc přehání s tím moralizováním.... ono je někdy lepší ty pravidla porušit v zájmu provozu než všechno striktně dodržovat

Odkaz ke komentáři

VSemi maš uplnou pravdu, dokud mne nejak negdo neohrozi at treba leze na strom autem je my to prd. Ale stači aby mne aspon trošku omezoval nebo brzdin, nedej Bože ohrožoval a už je to boj :blink:

Jo a neni to tim že houmika poznavam ale proste z jeho reagovani na todle (a podobne temata) vubec provokaci nevidim. Je to spiš o tom že tady par jedincu "priznava" že ne vždy jezdi podle pravidel a ostatni "andilci" (ktery nigdy nic ne porušily) moralizuju o tom a pak jak se najde negdo podobniho nazoru jako ty "pirati" a hned "provokuje".

Houmiku provokante jeden, jak si dovoluješ rici že ten chlapek co predjiždel na plnou čaru UPLNE BEZPEČNE nikoho neohrozil!!!!! :blink:

Odkaz ke komentáři

No v tu chvili jsme tam byly jen 3 auta, dodavka, ja a ten typek, co predjizdel. Pak je tam kopec nahoru a z dalky bylo videt, jak jedou auta, tak to proste predjel tam, protoze do kopce by to asi nezvladnul nebo uz by nepredjel, protoze jezdily auta proti.

No nebo v nedeli. Jedu smer z CB na Veseli, v jednom useku byly dost ledovy koleje, dojel jsem nejaky auto, tak pohoda, vid. Za mnou se priritil nejakej vocas a dost se na me tlacil :blink: Tak kdyz jsme vyjeli ze zatacky, predjel jsem to auto pred sebou, aby mohl jet i ten za mnou, protoze se mu ocividne nechtelo predjizdet 2 auta, bylo to fakt na ho*no kvuli tomu ledu a snehu. Tak predjedu a cekam, ze typek pojede taky :blink: ale ani prd... Tak to at mi to nekdo vysvetli, proc se ty lidi tlaci na muj kufr, kdyz pak ani nejsou schopny predjet a pokracovat svoji rychlosti :blink: Takze tam asi visel za prdeli tomu autu, ktery jsme dojeli, celou cestu az do Veseli nebo ja nevim :P

Odkaz ke komentáři

to je presne ono z čeho blaznim, proč se nalepuješ gdyž nechceš predjižtet. A nebo jak negdo predjiždi a jede pomalu a pri tom to tak pracne spočita aby se stihl jenom on zaradit zpatky do pruhu, a ja klidne mužu pod to auto z protismeru :blink:

A nebo spani na semaforech!!!! Z toho uplne blaznim, než se lidi rozhoupou, než zaradi, nebo gdyž z hlavni silnice na vedlejši odbočujou cca 20km/h a ješte brzdi aby nedostaly smik :blink:

Odkaz ke komentáři

Houmik: Souhlasim s tebou ohledně toho předjíždění. To že je někde plná čára neznamená, že je tam ještě nebezpečné předjíždět. Je spousta míst, kde je rovinka a je naprosto vidět a na silnici je plná. Dovedu ji respektovat jen do té doby, než mě někdo začne zdržovat nesmyslně pomalou jízdou, za takovým jedince se táhne štrůdl aut a on si jede způsobem, že by normální řidič usnul.

To pak nekoukám na plnou, předjedu klidně i celej štrůdl, důležité je, že v protisměru nic nejede a nikoho neohrožuju.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...