Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

taky se přídám do fanklubu pirátu :)

to není pirát a rychlejší jezdec ,, 160 kmH je nic moc , ja osobně nikdy nejezdím podle přepisu tedy co se rychlosti týká :) a moje heslo je kdo nezvládá auto v 50 kmh tak na cestu nepatří !

po mněstě standartně 60 až 120 zaleží kde jak ale musí být čísti vzduch :) tedy prostě pokud to situace dovolí !

momí obec 70 až 130 zaleží jak kde a nasituaci

dalníce 90 až 225 zatím muj osobní rekord ale v noci a na prázndé dalnic !

ten rekord byl z octavia 1.9 tdi 66kw :) (chip)( upravený motor jiná spojka KKK turbo atd ) a na kolik to fakt nevím ja už ji tak koupit v bazaru bohužel mapy nešly z RJ vičíst :( což je smula

ale osobně nemám rady ty co jezdí hlava nehlava , třeba nedávno (jsem jel brno dalnice "plná " ja si to v klidečku jedu svích 150kmh a za zadu na mně začala troubit fileta :) jako uhni jedeš pomalu :) žluta tunig atd :) jel jak prase předjíždšní zleva z prava mišky atd

Odkaz ke komentáři

jj tyhle lidi miluju... bliká a bliká

naposledy předjíždím na dálnici kolonu aut v pravém pruhu včetně kamionů atd.. jedu cca okolo 140 (tzv, na pohodu, cigárko, rádio) a zezadu se na mě přiřítila předface jedničková octávka a blikal na mě asi tak 20x za vteřinu... pokud to nebyl totální debil tak mohl vidět, že prostě mu nemůžu uhnout - musel bych sestřelit někoho v pravym pruhu abych mu hned uhnul. Jenže pak na mě začal i troubit a to mě na.ralo nejvíc, normálně si něco pomyslim a nechám ho bejt, ale tohle bylo moc...

Tak jsem ho nechal předjet, zařadil jsem se za něj (jel jsem se služebním MB S500) a tlačil jsem ho před sebou. Kolem 180 už nemohl, ale neuhnul stejně.... Tak jsem ho vzal zprava (nikdo tam nebyl), ukázal jsem mu prostředníček a zmizel jsem mu...

Asi se někomu nebude líbit moje chování, ale tohle je fakt moc. Pochopim kdybych blokoval zbytečně levej pruh, ale to co on předvedl...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem takhle řešíval když jsem byl ještě mladej a blbej, teď když jsem starej a blbej, tak prostě dopředjíždím, zařadím se do pravého otočím hlavu vlevo nasadím stupidní úsměv od ucha k uchu a na toho debila se usmívám (a myslím si svoje), mám takový dojem, že ho tím tak nějak naseru víc než necháním se vyprovokovat.

Odkaz ke komentáři

taky nejezdím podle naší legislativy, ale nesnáším troubení a blikačky...nejhorší je takový blikač v sitaci jak popisoval , jsi v levým a před tebou dvě auta a všichni čakáte než ten kamion po 5-ti km konečně předjede a on mě pak předjede a zpomalí na 130km/h , hlavně že spěchal .... a pak ještě ti co normálně předjedu nikde nikdo, ale je to stejně se**e a stejně mě musí problikat.... některým vadí snad úplně všechno....taky nemám rád HOV**DA co musí za mermocí předjíždět před horizontama apod. prostě magoři to s rychlou jízdou nemá nic společnýho... od takových většinou peláším co nejdál

Odkaz ke komentáři

Takovych lidi jsou mraky. Na druhou stranu zase hodne potkavam takovy experty, co predjizdi strasne pomalu a mysli jen na to, aby se pred ten kamion dostali oni, ze je za nima cela snura aut, ktery chteji taky predjet, je uz nezajima.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem takhle řešíval když jsem byl ještě mladej a blbej, teď když jsem starej a blbej, tak prostě dopředjíždím, zařadím se do pravého otočím hlavu vlevo nasadím stupidní úsměv od ucha k uchu a na toho debila se usmívám (a myslím si svoje), mám takový dojem, že ho tím tak nějak naseru víc než necháním se vyprovokovat.

a potom se divte, že to Trpišovský psychycky neunesl :lol:

EDIT: tohle není nic proti Murderovi, ba naopak, taky to tak dělám

... jinak předvčírem jsem se vracel pozdě v noci z Prahy k nám na Moravu, skoro prázdná dálnice, takže si to mažu svižně do těch 180ti, v jeden moment jsem dojel Supa 1 co jel cca 160, a čekal za ním jsem než předjedem nějaké kamióny a najednu si to zezadu přihasí jeden z těch Pašíků R36, blikajíc predátorama...

říkám si no nic, jsem v prdeli, snad jsem to nepřepískl někde nad těch 180 a nepůjdu pěšky ...

no dopředjížděli jsme kamiony a oba s tim Supem uhnuli do pravého, a naštěstí Pašík předjel a valil dál a na nejbližším sjezdu zmizel. Tak snad nedojde nějaké předvolání, mají tam v Pašíkách docela dobrou videotechniku včetně nočního vidění, kolega poznal na vlasní kůži

Ale píšu to hlavně proto, že ten pohled do zpětného zrcátka na ten blikající Passat není nic pro slabší povahy

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři

Bohužel mám kolegu kterýho bych občas vyfackoval odvolantu za jízdy. Předjíždí kamion nebo autobus a ve chvíli kdy je těsně před nim zařadí se a sundá nohu z plynu a rovná rychlost s ním. Jednou jsem mu za to vynadal ale minulo se to účinkem a od té doby co to se mnou udělal podruhé ho za volant nepouštim. Je doufám že za to nedostane po tlamě od nějakýho nasranýho kamioňáka. Je to jinak pohodovej super člověk.

Odkaz ke komentáři
najednu si to zezadu přihasí jeden z těch Pašíků R36, blikajíc predátorama...

říkám si no nic, jsem v prdeli, snad jsem to nepřepískl někde nad těch 180 a nepůjdu pěšky ...

no dopředjížděli jsme kamiony a oba s tim Supem uhnuli do pravého, a naštěstí Pašík předjel a valil dál a na nejbližším sjezdu zmizel. Tak snad nedojde nějaké předvolání, mají tam v Pašíkách docela dobrou videotechniku včetně nočního vidění, kolega poznal na vlasní kůži

Ale píšu to hlavně proto, že ten pohled do zpětného zrcátka na ten blikající Passat není nic pro slabší povahy

nic nepříjde-zastavili by si tě-jelikož kvalitní záznam dělá jen přední kamera. A když tě dojeli tak neměřili-to by proběhlo přiblížení bez majáků a krátká jízda stejnou rychlostí s tebou-pak by teprve přišel na řadu předator ;-)

u R36 probíhá odstavení vždy ihned.

co se týče vybavení-tak s oblibou si osádka R36 natáčí telefonování za jízdy-nazoomují si to tak že je krásně vidět tel u ucha:-D

a třeba to PČR ani nebyla...

Odkaz ke komentáři

Takisto neznasam tych, co osvetluju aj ked nemusia. Na dialnici kazdy druhy. Sice je za vami,ale dialkove musi mat. A najviac milujem tych s neschvalenymi upravenymi svetlami, co svietia viac do ineho auta ako pred auto vodica. Co sa tyka rychlosti, najviac som siel tachometrovych 140 :D ,aj to na dialnici.Inak na dialnici tych 110 a ecomode. Medzi mesto max.100 tachometrovych, v meste striktne 50, niekde aj menej - po sidliskach max 30. Viac sa mi aj tak neoplati ist, mam AEEcko :-D.

Odkaz ke komentáři

To at se na me nikdo nezlobi, ale se 110 km/h na ty dalnici nemas dneska co delat. To muzes jezdit po okreskach, aspon nebudes tolik zdrzovat. Dalnice jsou od toho, aby se lidi "rychle" presunuli z bodu A do bodu B.

To i kdyz jedu s Pandou, tak nasadim minimalne 140-160 km/h a letim. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

proč bych jako neměl co dělat na dálnici, když jedu 110??? rolleyes.gif kamióny tam jezděj 90-100km/h, takže ty mají taky jezdit po okreskách? no potěš koště..

spíš jde o to, že když už člověk předjíždí, tak se musí koukat kolem sebe a ne to prostě ve 110 poslat do pravýho pruhu a zabrzdit tak toho, kdo v něm jede 130+

Odkaz ke komentáři

Presne tak, na dialnici je minimalna rychlost 80km a maximalna 130. Idem si 110 a pekne dodrzujem aj odstupy. Divil by si sa ,kolko ludi ide este pomalsie, tak okolo 90 ,do 100, a tych predbieham - samozrejme so 130km,aby som cim skor uvolnil lavy pruh. A potom sa zas vratim postupne na 110 konstantnych. A ti ostatni idu v lavom minimalne 150 co vobec neuznavam.

Odkaz ke komentáři

Chlapi: a proč? Proč to neuznáváte? Je to jeho problém! On tam muže jet třeba 200! Přece nevíte co se děje a kam pospíchá.To je problém Policie aby sjednala pořádek v připadě průseru nebo kontrol.Uvědomte si prostě jednu věc a to že levý pruh je pruhem pro předjeti!

Já osobně bych kamionum dal zákaz předjíždění! Stejně jedou vice méně konstantní rychlosti a dokáže mě nasrat když mastím 140 v levém pruhu a 700 metru přede mnou se zařadí ten kolos a 2 -3 km potřebuje na to aby předjel svého kolegu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

ano, je lavy pruh na predbiehanie, ale neznamena,ze na prekracovanie maximalnej povolenej 130. Je urceny na to,ak auto v pravom pruhu ide pomalsie ako 130, a teda vy idete 130 a brzdi vas, tak sa date do laveho, konstantnou 130 ho predbehnete a zaradite sa naspat vpravo a idete si dalej 130. Takto by sa to malo robit, a drtiva vetsina to tak nerobi.

Co sa tyka predbiehania kamionov, na SVK mame zakon, ktory to zakazuje, teda kamiony u nas nemozu predbiehat,co je fajn.

Odkaz ke komentáři

běžte si zajezdit do Německa, tam to běžně funguje tak, že jedete v koloně aut 130-150km/h v pravém pruhu a najednou vám to tam z levýho pošle kamión jedoucí těch 90-100.. a Němci jsou v klidu, zpomalí, pustí ho.. nikdo netroubí, neproblikává se..

Já osobně bych kamionum dal zákaz předjíždění!

tak to já taky :) ale zase to vem z tý druhý stránky, přece se oni nepotáhnou za kamiónem, kterej jede o 5km/h pomalejc :D :Dpivo.gif

Odkaz ke komentáři

No ja nevim, ale kde se v levym pruhu vezme kamion, kterej jede 90 km/h, kdyz v pravym jedou auta 140 km/h? :huh:

A to je prave ono, tam jedou vsichni a nebo vetsina konstatne. To samy v Rakousku, udela se kolona, ale ta kolona jede treba 100-115 km/h, tak tak proste jedou vsichni. A ne presne tenhle ceskej styl, jeden 80 km/h, druhej 120 km/h atd.

Odkaz ke komentáři

ano, je lavy pruh na predbiehanie, ale neznamena,ze na prekracovanie maximalnej povolenej 130. Je urceny na to,ak auto v pravom pruhu ide pomalsie ako 130, a teda vy idete 130 a brzdi vas, tak sa date do laveho, konstantnou 130 ho predbehnete a zaradite sa naspat vpravo a idete si dalej 130. Takto by sa to malo robit, a drtiva vetsina to tak nerobi.

máš cejchovány tachometr že víš že zrovna ty jedeš přesně 130?? Víš proč jede nad limit a kdo to je??

Příjdeš mě jako jeden z těch co drží přesně limit-ideálně ještě něco pod a pak děsně nadávají když je někdo kdo jede lehce nad limit přejede jaký to je děsný pirát atd. A štěstím vždy tleskají když se přijme další represe vůči řidičům...

Odkaz ke komentáři

máš cejchovány tachometr že víš že zrovna ty jedeš přesně 130?? Víš proč jede nad limit a kdo to je??

Příjdeš mě jako jeden z těch co drží přesně limit-ideálně ještě něco pod a pak děsně nadávají když je někdo kdo jede lehce nad limit přejede jaký to je děsný pirát atd. A štěstím vždy tleskají když se přijme další represe vůči řidičům...

Mam aj gps a viem, ze tachometer nejde presne a ma odchylku. Preco ide nad limit ma trapit nemusi, ma sa riadit zakonom. A moze to byt aj dedo mraz - ktory nestiha roznasat darceky.

A s tym nadavanim sa tazko mylis. Je mi uplne jedno,ze druhy idu aj 200. - Jedno mi to nie je v pripade ak na dialnici ide predo mnou kamion do 90 a ja ho chcem zlava obehnut ,no musim brzdit, lebo v lavom pruhu ide imbecil okolo 200 a nechcem sa mu tam vopchat, aby sa nieco nestalo.

Inak je mi uplne jedno, ked sa niekde aj rozbiju. Hlavne,ze nie do mna. Jazdim uz 6 rokov a doteraz som vobec nedostal nijaku pokutu - jazdim tak ,ako sa ma podla predpisov.

Odkaz ke komentáři

Preco ide nad limit ma trapit nemusi, ma sa riadit zakonom. A moze to byt aj dedo mraz - ktory nestiha roznasat darceky.

Jazdim uz 6 rokov a doteraz som vobec nedostal nijaku pokutu - jazdim tak ,ako sa ma podla predpisov.

ty víš kdo to jede? Třeba jde o záchranu života-tím pádem zákon neporušuje, nebo to je příslušník provádějící takzvaný "skrytý dohled"-tím pádem také zákon neporušuje...

Pochop že ty nejsi ten co se má starat o to jak kdo rychle jede a pokud chceš do levého tak hold musíš počkat až tím nikoho neomezíš-tak jak to je podle zákona správně!

Jezdím si jak chci a do teraz som taky žádnou nedostal...

Odkaz ke komentáři

Vsemi : ako tak pozeram, takze ty si bud "skrytý dohled" alebo zachranujes život :D , zakazdym ,ked vyjdes na cestu :D .. Ale hovoril som,ze mna netrapia ostatni ako jazdia, teda ani ty ako jazdis, ma netrapi. Ani som ti nic nevycital :) Vidim,ze teba ale trapi, ked ja jazdim predpisovo B) ...Ale asi v jednom sa zhodneme : ze jazdime tak, aby sa na cestach nikomu nic nestalo :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...