Přejít na obsah

Senzor dverí

LuKKaS

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mam nasledovny problem na spolujazdcovych dverach je senzor na otvorenie auta bohuzial on mi blbne niekedy ked otvorim ani nesignalizuje otvorene dvere inokedy ano, niekedy sa stane ze otvorim nachvilu signalizuje otvorene dvere no po par sekundach hned sa sprava akoze su zavrene.

Chcem sa spytat ako rozobrat ten mechanizmus a ako to opravit v com by to skor mohlo byt.

Podla mojho nazoru sa jedna hlavne o chybny kontakt lebo niekedy to ide normalne inokedy zas vobec.

Dakujem

Odkaz ke komentáři

To Snake: Aj ja to tipujem na studeny spoj v mikrospinaci alebo nieco podobne. No hej na fore som moc nehladal :) Skusim to prestriekat kontaktnym sprejom atd ...

To HanyZ: Na vag som pozeral ale nic nevypisal ziadnu chybu, tak neviem ako ist do hlby lebo on niekedy funguje a inokedy zas nie proste sa sprava ako zavrene dvere a pritom su otvorene :) takze to by vag podla mna ani nerozoznal.

Skusim to prestriekat a vycistit.

Zatial dik ;)

Odkaz ke komentáři

Lukino ber odtialto >> http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1120&am...p;article=35086

asi jediná normálna cena na SK. Je to inak dosť o hubu vyberať zámok, potrebuješ spomínanú M8čku, dať dolu klučku, musíš mať na to minimálne tri ruky. Sťahovačku ako zabiak nemusíš dávať dolu, síce to ide tak lahšie von ale netreba ju dávať dolu (okná maj hore). Keď budeš mať vonku zámok, odcvakni/odpájkuj plast čo ti drží spínač, jemne vymeň hlavicu, nahoď naspäť, prestrekni silikónom zámok, a odskúšaj. Hlavne to rob v garáži, lebo keď si to ešte nerobil a niečo posereš, nemusia sa ti zatvárať dvere.

Odkaz ke komentáři

Snake: To hej ja som sa este do toho nechystal ale ako som pozeral ten spinac poslucha podla toho ako ma svoj den niekedy ide niekedy nie ... teraz som prasknul s dverami bruutalne a uz nejde vobec :lool: teda 10 krat otvorim raz svieti ako ma ... ale zamyka sa atd v pohode ...

Naradie na to doma mam ... tie spinace popozeram po znamych ci nemaju a potom ked tak pouzijem tu stranku co si poslal diky ti.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...