LuKKaS Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Ahojte, mam nasledovny problem na spolujazdcovych dverach je senzor na otvorenie auta bohuzial on mi blbne niekedy ked otvorim ani nesignalizuje otvorene dvere inokedy ano, niekedy sa stane ze otvorim nachvilu signalizuje otvorene dvere no po par sekundach hned sa sprava akoze su zavrene. Chcem sa spytat ako rozobrat ten mechanizmus a ako to opravit v com by to skor mohlo byt. Podla mojho nazoru sa jedna hlavne o chybny kontakt lebo niekedy to ide normalne inokedy zas vobec. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Mikrospínač, studenáky v zámku (pravdepodobné), alebo polámané káble v priechodkách. Robotka na 20 minút. Na fóre tuna je toho habadej, pohladaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 sázel bych na mikrospínač... více ti řekne VAG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 To Snake: Aj ja to tipujem na studeny spoj v mikrospinaci alebo nieco podobne. No hej na fore som moc nehladal :) Skusim to prestriekat kontaktnym sprejom atd ... To HanyZ: Na vag som pozeral ale nic nevypisal ziadnu chybu, tak neviem ako ist do hlby lebo on niekedy funguje a inokedy zas nie proste sa sprava ako zavrene dvere a pritom su otvorene :) takze to by vag podla mna ani nerozoznal. Skusim to prestriekat a vycistit. Zatial dik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 žiadne vyčistenie ani prestriekanie nepomôže, nerozumieš? Musíš vymeniť mikrospínač a opraviť studenáky, to znamená objednať novú hlavicu spínača, vybrať zámok a opraviť, kolkokrát to treba ešte povedať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 tak tak, takové věci se neopravují - ale vyměnují ! každopádně VAG by ti řekl alespoň sporadickou chybu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 VAG ani mne nič neukázal, keď je spínač v prdeli v zavretom stave tak auto si myslí že je všetko v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 mě nejde auto občas na první pokus odemknout dálkou - a VAG našel sporadickou chybu mikrospínače... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 No pohram sa stym ... dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 (upraveno) Microspínač Taky jsem to měl, podle tohoto návodu objednal, opravil a je to ok :) Možná to prostříknutí někomu pomohlo, mě teda ne, problém byl v přidřeným šoupátku microspínače. Upraveno Srpen 18, 2010 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Diky ja som to vcera rovno pozeral ... lebo uplne som si nevsimol ze tu tema tu je a pritom je este aj zvyraznena :) tak objednam mikrospinac a bude :D resp objednam hned 4ry keby sa mi nejaky pokazil dalej aby som mal rezervu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Lukino ber odtialto >> http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1120&am...p;article=35086 asi jediná normálna cena na SK. Je to inak dosť o hubu vyberať zámok, potrebuješ spomínanú M8čku, dať dolu klučku, musíš mať na to minimálne tri ruky. Sťahovačku ako zabiak nemusíš dávať dolu, síce to ide tak lahšie von ale netreba ju dávať dolu (okná maj hore). Keď budeš mať vonku zámok, odcvakni/odpájkuj plast čo ti drží spínač, jemne vymeň hlavicu, nahoď naspäť, prestrekni silikónom zámok, a odskúšaj. Hlavne to rob v garáži, lebo keď si to ešte nerobil a niečo posereš, nemusia sa ti zatvárať dvere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Snake: To hej ja som sa este do toho nechystal ale ako som pozeral ten spinac poslucha podla toho ako ma svoj den niekedy ide niekedy nie ... teraz som prasknul s dverami bruutalne a uz nejde vobec :lool: teda 10 krat otvorim raz svieti ako ma ... ale zamyka sa atd v pohode ... Naradie na to doma mam ... tie spinace popozeram po znamych ci nemaju a potom ked tak pouzijem tu stranku co si poslal diky ti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepin9000 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 A ten mikrospínač mají každé dveře?asi jo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 jasne, kazde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 A ten mikrospínač mají každé dveře?asi jo co? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19426 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepin9000 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 občas dveře jdou občas zas jiné ne,a hlavně v kufru jak je osvětlení po straně po zapojení žárovek furt svítí i když zavřu kufr nebo zamknu auto to muže taky dělat ten spínač v zámku v kufru nebo jak to funguje?Mám 1.6 74kw r.v 99 combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 v zámku na kufru bude v háji mikrospínač v podstatě když otevřeš jakýkoliv dveře musí se rozsvítit stropní světlo a pokud je zavřeš musí zhasnout pokud ne tak mikrospínač k.o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.