Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak mi došli dlouho očekávané budíky,bohužel jen dva ;) Jsou to budíky levnější,ale musím investovat jinam a na STACKse dojde později. Vyhovovalo mi to,že mají i teplotu výfukových plynů a příslušenství je knim bohaté. Bohužel nemají regulaci osvětlení a příjde mi,že docela šajní,co naplat. Jinak za tu cenu jsem spokojený,ještě uvidím jak budou fungovat. Chtěl jsem je dát pod rádio,ale nakonec budu dělat kaplice nad ventilátory jak to má Z350 nebo Subaru. Palubku mám stejně čímsi poleptanou už od koupě takže když to nebude sedět nebo to bude vypadat blbě tak ji vyměním za nějakou pořádnou,pěknou :D Jak to budu mít hotový tak dám foto. Zatím jen foto budíku .....

post-504-1292060662_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak malá ochutnávka,konečně jsem dneska udělal kapličku na budíky,bohužel tam zatím budou jen dva. Zejtra nafotím jak to bude v autě. Celý je to potražený koženkou. Myslím,že bych to mohl udělat lépe,ale ani tohle není špatný :) ještě zapojit elektriku a čidla a bude se jen čekat na ten poslední.....

sedačky zustanou,ta kůže je samozřejmě lepší na údržbu,akorát vzadu je maj studený tak přemýšlím,že bych dodělal výhřev dozadu...

post-504-1293131796_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Skodik tak jsi to dobre koupil za tu cenu :) kolik Ty to prida?

Jelikož příští rok plánuji jiný turbo + doladění tak větší cooler s lepším umístěním je dobrý pro motor a jeho činnost. Jinak o FMIC je toho na dieselpower.cz popsáno víc než dost. Mohl být sice o trošku větší,ale pro moje potřeby a bližší budoucnost by měl stačit. Už jsem ho očistil a zabalil. Jinak myslím,že tam dělali na poweru různý měření a vedli debaty o jeho účelnosti,takže se kdyžtak koukni tam.

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři
Jelikož příští rok plánuji jiný turbo + doladění tak větší cooler s lepším umístěním je dobrý pro motor a jeho činnost. Jinak o FMIC je toho na dieselpower.cz popsáno víc než dost. Mohl být sice o trošku větší,ale pro moje potřeby a bližší budoucnost by měl stačit. Už jsem ho očistil a zabalil. Jinak myslím,že tam dělali na poweru různý měření a vedli debaty o jeho účelnosti,takže se kdyžtak koukni tam.

hlavne udelej to vedeni s minimem spoju, kazdej spoj je moznost uniku. Takze udelat to co nejvic z nerezu pripadne hliniku udelat osazeni at hadice nestrileji.

Odkaz ke komentáři
hlavne udelej to vedeni s minimem spoju, kazdej spoj je moznost uniku. Takze udelat to co nejvic z nerezu pripadne hliniku udelat osazeni at hadice nestrileji.

právě hledám po netu kudy to vést a jak to vedou jiní. Přemýšlím jestli to vést na původní místo nebo použít sání z passatu a vest to druhou stranou. Třeba se podaří koupit trubky už hotový,kdo ví. Každopádně bych to chtěl už s 96kw sáním.....dělat to budu na jeře takže ještě dost času zjistit co a jak. Taky dám jiný spony,byly u toho nějaký hadice a obyč spony a těch spojů požehnaně,ale i tak se to bude hodit aspon něco..snad...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak není nic lepšího, než když ráno dojedete na parkoviště na sídlišti a rozbije se zámek dveří řidiče a dveře nejdou zavřít. Muset jít do práce a celý den přemýšlet jestli někdo zrovna nerabuje auto.......naštěstí to dobře dopadlo. Zámek jsem objednal a rovnou i ty folie co mi chyběly ve dveřích....

Odkaz ke komentáři

tak dorazil nový zámek a ty folie. K jeho výměně je potřeba ten tisicihran M8 a jelikož ho nikde neměli nakonec jsem koupil sadu bitů kde je i tenhle imbus i v různých velikostech :huh: a za cenu 170kč :-) a vyrábí to česká firma. Taky už snad nahodím foto těch budíků...ještě dodělávám detaily a čekám na poslední budík....

Odkaz ke komentáři
tak dorazil nový zámek a ty folie. K jeho výměně je potřeba ten tisicihran M8 a jelikož ho nikde neměli nakonec jsem koupil sadu bitů kde je i tenhle imbus i v různých velikostech :huh: a za cenu 170kč :-) a vyrábí to česká firma. Taky už snad nahodím foto těch budíků...ještě dodělávám detaily a čekám na poslední budík....

Jo ta sada to je hodně dobrá věc :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jelikož řechtání napínací kladky už bylo nesnasytelný tak jsem ji objednal,vyměnil olej a udělal odvětrání motoru alá Tatra :-) takže pod auto. Taky konečně naistaloval čidlo teploty oleje a konečně rozchodím ty budíky. Taky začnu pomalu připravovat kola na sezonu. Měly provizorní nástřik. Ještě příjdou nějaký drobnosti z venku a pak už se jen bude pracovat na performance věcech....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dodělal tu kapličku na budíky. Je na ně dobře vidět,ale budu to předělávat na verzi co má subaru,blbě se to udržuje a odráží se v čelním skle. Taky je možná varianta,že dám nový vrchní díl a budíky budou jinde. Tahle už byla stejně zničená,takže nebylo co ztratit. Čekám až mi kluk donese nerez trubky a pujde se instalovat FMIC a lehce upravovat nárazník.

post-504-1297083552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...