Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Dnes v noci ukradli mému kolegovi v Benátkách n. Jizerou Octavii liftback, 1,9 TDI 81kW, šedá stone metalíza, RZ 8S2 9985, na zadním víku velké WRC křídlo.. Kdybyste ji viděli, pošlete SZ.. Foto bohužel nemá Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Citim s kolegou,byl jsem stastny,kdyz jsem si Octavku koupil a taky jsem si ji uzival ale jen mesic a pul,nez mi ji ukradli.Ted uz do Octavky znovu nepujdu,mam strach,ze bych se nevyspal jak bych se o ni bal.Je rozhodnuto VW Transporter T4 2.5 TDI,jen cekam az to policie uzavre a pojistovna proplati pojistku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 No to o moc lepsi nemas, ono ty T4 jsou take pekne zajimave pro "osoby ktere se zabivaji dlouhodobym pujcenim aut", podle mne ne o moc mene nez O1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 VW mění majitele častějc než octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 kradou se taky, navíc tě budou lustrovat ještě v Německu, protože tam se kradou VW nejvíce a hlavně Čechy a Poláky, takže lustrují fest, osobně jsem to zažil jak s T4, tak s T5, od tý doby co jezdím Fordem, tak mám od nich pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Žel bohu, celý koncern VW se krade jak sviňa, staré auta především na náhradní díly, které se pak prodávají na Aukru, či Sbazaru a jim podobných. Jeden den ukradnou a druhý den už prodávají součástky. Tímto je skoro jedno, jestli to má pískované okna či něco jiného, prostě se to rozebere, nepotřebné díly vyhodí a šup s tím na internet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.