Davon Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 A nebude to treba tim, ze natrit brzdove trmeny a bubinkym je zalezitost hodinky a cca dvou set korun, ale opravit kastli je na delsi dobu a vetsi financni narocnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 tak tuto hrdzu podla mna staci obrusit zatmelit a nastriekať niesu tam ziadne velke diery a financna narocnost tiez nebude velka k teme: ja to idem natriet na zlato u oboch aut az bude cas...a napis FS III u octavky bude cierny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Corado to pak hodím photo please, to mě zajímá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 hodim az bude cas...toto nebudem robit pred bytovkou ale pri rodicoch...takze to pojde postupne..najprv jedno auto potom druhe..ale mozem najskor spravit octu..nekedy o dva, tri tyzdne by to mohlo byt aktualne :( teraz som dost pracovne vytazeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Corado, nez se k tomu dostanes, tak uz to tu zlatou barvu bude mit prirodne, sice trosku tmavsi, ale bude tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 ja ich mam na oboch autach uplne cierne ;) a octavka ma 55tisic km :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Já jsem natíral červenou barvou Hamerrit nebo tak nějak a nic moc...po třech letech to pomaličku jde dolu ;) přitom jsem to pořádně očistil ocelovym kartáčem a pak to dodělal technickym benzinem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 tri roky su podla mna dost na to ze brzdy pouzivas kazdy den iba ze jazdis ako james bond a nikdy nebrzdis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 tri roky su podla mna dost na to ze brzdy pouzivas kazdy den iba ze jazdis ako james bond a nikdy nebrzdis ;) A nebo to je tou chemii co používám na hlinikové disky :P těžko říct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Já to dělal na Fábii Hammeritem a naprostá spokojenost. Na Octě se na to chystám. http://fabia-joy.wz.cz/brzdy_barveni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Uz som niekde daval fotky ked som natieral ja svoje brzdy ale dam to znovu a prikladam aj fotky farby co som pouzil. Neni to Hammerite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 taky jsem to delal Hammeritem a nemam problem :-) přesně. Taky jsem natíral Hammeritem a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 a jaký Hammerite přímo koupit??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 kuafix, takby bych to chtěl natřít... ale kde? garáž nemám ani dvorek s pevným podkladem.... ;) a na chalupě to dělat po jednom kole, to je docela o ničem, co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Vorli já to dělal po jednom kole na nezpevněným povrchu na chalupě.. Mělo to svá úskalí, ale když je čas, jde to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 nj... ale jak rychle ten HAMM schne a kolik se dělá vrstev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Vorle nechci kecat, ale tuším, že za takový 4hod to bylo slušně suchý, na omak lehce lepkavý.. Psali na krabičce myslím 8 hod na úplný zaschnutí.. Dal jsem jednu vrstvu a neseškrábat si kousíčky, tak druhá nebude ani potřeba ;) PS: to bylo na bubny, ale předpokládám, že to bude stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 ok bezva! taky jsem tak dneska koukal na auto... a protože chci dát tmavě šedou barvu na třmeny, tak jsem tak přemýšlel, zda to vůbec natírat... ono to bude v podstatě vypadat stejně jako teď, když je to nenatřené... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) já to mam takhle barvou origo natřeny rok a půl a absolutní spokojenost a myju to wabkou ;) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8533&st=880 Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem kvaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Taky jsem to řešil po jednom kole... dvě vrstvy, první zaschnout podle návodu (už nevím 30 min.? možná víc), druhou stačí nechat tak 15 min "zavadnout" nehodíš kolo a můžeš další 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ahoj,nemate nejake navrhy jakou barvu zvolit ke stribrne barve vozu? Potrebuji nejakou inspiraci:) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 já jsem dával barvu ve spreji Motip minulý rok, nevím v jakým stavu to bude teď po zimě, ale asi OK, uvidím to líp, až budu přezouvat.. jak jsem přezouval na zimáky, tak to bylo v pořádku, barva držela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Osobně jsem volil také Motip s vytvrzováním, kvůli teplotám a vnějším vlivům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Zdravím. Mám RS brzdiče a chtěl jsem si na to napsat nějaký logo (Jak to maj brembo), akorát jsem nenašel, jestli má nějaké "logo" octavia. Viděl jsem FS-III, ale to mají obyč. okty, pokud vím? Myslíte, že by brembo nápis vypadal strašně na obyčejných octavia brzdičích? Prípadně díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Myslím že by tam ten nápis vypadal stejně, jako nápis Volvo na pátých dveřích Favorita... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Já to dělal klasicky .. pořádně očistit a odmastit, jednou to vzal základovkou a potom obyčejnou syntetikou a vypadá to a drží parádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 (upraveno) Taky jsem si s nimi pohrál a to štětečkem :) Upraveno Květen 14, 2013 uživatelem Tonyoctavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Taky sem si hrál se štětečkem :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Je to zajímavé s těmi koly. Tleskám líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.