Guest houmik Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Vzdyt je to tady vsechno napsany. Jaky by mel byt rozdil mezi treba modrou a stribrnou barvou? Maximalne pouzijes na studenou barvu jinej vosk (nebo podle ceho se to rozdeluje). Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Ja taky pouzivam lestenku od zelvy v odstinu auta a pak tu levnou lesticku z Teska nebo Globusu a vysledek paradni!!! umyti vozu :D Pak naneseni lestici pasty v barve vozu od zelvy A nakonec levnou lestickou to vylestim :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 princes tak dej foto pořádně z blízka toho laku když na nej svítí slunce to už taková paráda nebude co :) :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 bacha, aby se tu na tebe supi nesnesli ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 houmiku já jsem zvykléj já jen vím z vlastní zkušenosti co dokáže zelva a ta je dobrá tak na lesteni jízdního kola ale auto to fakt Ne Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Já mám osvědčený rychlý vosk od 3M Quick Wax a na hrubší škrábance 3M Scratch Remover Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 ja som dnes lestil skrabance tempo pastou a vysledok super Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) ja som dnes lestil skrabance tempo pastou a vysledok super Na to mi stačí jeden smajlík kterj tu bohužel není a to blicí Tempo je to nejhorší co můžeš na lak auta použít proboha, postav si auto pod halogen a uvidíš tu krásnou paseku co jsi tím nadrobil, doporučuju si osvítit metody detailingu, taky jsem si kdysi myslel jak mycí prostředek na nádobí, houba z tesca a kus hadru udělá auto krásný a lesklý, no naštěstí jsem z toho už vyrost a objevil detailing :P Nevěnuju se mu na 100%, protože zatím na to nejsou finance bokem, ale aspoň kvalitní šampony a kvalitní utěrky jsem si nakoupil. Mám jedno auto po celolaku kromě kapoty, ta se bude ještě měnit a lakovat a krásně je vidět, jak mytí nekvalitníma věcma, nebo nedej bože automyčkou poškrábe lak Jinak abych se tu jen nerozčiloval, tak já používám výrobky Chemical Guys, ale už je na čase se kouknout i po IronX atp. Diablo gel není tak účinnej na tu špínu na kolech :lool: Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Houba? Stěrka? Vlhký hadr? Chjoooooooo Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Tak taky přispěju do mlýna :-) dřív jsem používal jen šampon Sonax a leštěnku Turtle wax... lesklo se to hezky, byl jsem celkem spokojenej, ale pak jsem objevil Meguiars produkty. Nejdřív šampon gold class, pak detailer spolu s clayem, případně ScratchX podle potřeby a nakonec vosk gold class. Auto krásně hlaďounký, lesklý řikal jsem že ještě vyzkoušim Dodo juice... má tu někdo zkušenosti s "Dodem"? Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) Dodo je komplexně nejlepší značka a jejich SUPERNATURAL řada je famózní Já sám používám supernaturálek A po umytí carnuba glaze aby jsem ho vždycky trochu oživil. Lak nikdy nebyl tak "juicy" Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem x Michi x Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Používám šampón Dodo Juice Born To Be Mild a jsem spokojenej :) Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Pánové bohužel Octavie mají na sobě (teď myslím originál laky) carlak takové tvrdosti a specifičnosti že leštění je oříšek. A ještě k tomu doma kde na to nebudete si kupovat leštičku za x-tisíc. Jediný co můžu nabídnout tak svoje služby. Já nevím jak moc zde jsou povoleny reklamy (když tak admini at mi napíší upozornění) ale zabývám se strojním leštěním a vůbec péčí o vůz. A ceny, můžu říct že v té kvalitě dobré. Kdyby měl někdo zájem tak na FB si najděte LVisage a nebo mi napište do zpráv. Nechci se tady nějak publikovat jenom vím jaký to je vzít do ruky tempo a začít šudlit.. když jsem byl mladší dělal jsem tak otci auto. A mělo to efekt tak týden a pak to bylo jenom horší. Sám mám octávii za 30tis a až jsem si ji udělal tak mi v bazaru řekli odkup 70tis. A sousedi se ptají kde sem si to nechal lakovat :) ps: přidávám foto at máte představu. Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 jsem ze severu čech... Rýmařov Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Takže sever moravy :) škoda,daleko. Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Na YouTube jsem našel zajímavý spůsob nanášení pěny. Používají Marolex a ValetPro. Má někdo zkušenosti. Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ja umyvam auto klasicky jak aj odmalicka :)vedro voda+ umyvaci prostriedok na riad (JAR)obycajna spongia a po doumyvani utrem svedskou utierkou (nahrada jelenice). Je to v poriadku ? poradte co nemam robit a pod Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 čaute chci se zeptat jaky mate nazor na leštěnku a vosk přimo ze škodovky. maji tam i na palubovku. palubovku jsem nastřikal copcitem a cele mi to zešedlo tak jsem to střiknul silikonovym sprejem lehce diky moc za nazory Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Mám od Škodovky tu leštěnku na palubovku (takový bílý mlíko) a musím říct že paráda, palubka po tom bezky ožije a hlavně se při slunečném počasí nedráží v čelním skle :palec: Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Mám od Škodovky tu leštěnku na palubovku (takový bílý mlíko) a musím říct že paráda, palubka po tom bezky ožije a hlavně se při slunečném počasí nedráží v čelním skle :palec: Ta palubka je pak mastna nebo normal ? Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Pokud si dobře pamatuju, tak palubka je matná není mastná :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Hele a co říkáte na tohle: http://www.meguiars.cz/vyhodne-sety/Meguiars-New-Car-Kit---kompletni-sada-pro-udrzbu-noveho-vozu/ Nebo co mi doporučíte abych to dělal správně? Do teď to šudlám tím co kde v sámošce koupím. Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Hele a co říkáte na tohle: http://www.meguiars....bu-noveho-vozu/ Nebo co mi doporučíte abych to dělal správně? Do teď to šudlám tím co kde v sámošce koupím. meguiars jsem používal dlouho není špatný;) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 jj jen nevím co k čemu je. Pak jsem tam našel krok 1 krok 2... http://www.meguiars.cz/Lestenky-a-vosky-na-lak nebo stačí http://www.meguiars.cz/lestenky-a-vosky-na-lak/Meguiars-Gold-Class-Carnauba-Plus-Premium-Liquid-Wax----473-ml/ Nebo něco jiného. Napište mi někdo třeba tohle si kup tím to omeješ, tímhle to naleštíš, tímhle navoskuješ. :lool: Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jediný co můžu nabídnout tak svoje služby. Další Vepřek v Detailingu To je náhoda?? Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Další Vepřek v Detailingu To je náhoda?? toho prvního Lukáše neznám ale ten druhý kam šlápne tak škodí Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem štěpán 4x4 Odkaz ke komentáři
Karlino Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 ahoj tak ted jsem přišel na to že jsem nechal v autě´přes zimu leštěnku Turtle wax color magic,myslíte že je znehodnocená?Díky za info Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky