Přejít na obsah

Kryt pod motorem

galaher

Doporučené příspěvky

no mám to také snížené a od země přesně 5,5cm dá se s tím jezdit jen musíš dávat bacha přijde mi že nejvíc mu dá zabrat zima v létě s tím není sebemenší problém on je tam hlavně kvůli špinění a odhlučnění naf. motorů

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Sakra taky se na to chystám toe to tak hrozný? :lol:

noo jako udajne mam mit original od prodavajiciho... jazdopadne se tam do napravnic nebo kamsi strka pres dutou diru na kazdou stranu dva srouby to sme delali asi 2 hodiny jelikoz se to musi uvazat na drat atd.... dale jsem nevedel ze mam koupit jakejsi sroub na dotahnuti plechu ze strany od vyfuku..tak se tam musela varit na ten prostredni srouáb matice aby se to dalo dotahnout...no jako muzu rict ze do toho prisla bourka , myslel sem ze me odplave auto jelikoz jsme byli u potoka...no desny.... doufam ze uz to vickrat delat nebudu :) kazdopadne je to k nezaplaceni kor pri snizeni....

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
noo jako udajne mam mit original od prodavajiciho... jazdopadne se tam do napravnic nebo kamsi strka pres dutou diru na kazdou stranu dva srouby to sme delali asi 2 hodiny jelikoz se to musi uvazat na drat atd.... dale jsem nevedel ze mam koupit jakejsi sroub na dotahnuti plechu ze strany od vyfuku..tak se tam musela varit na ten prostredni srouáb matice aby se to dalo dotahnout...no jako muzu rict ze do toho prisla bourka , myslel sem ze me odplave auto jelikoz jsme byli u potoka...no desny.... doufam ze uz to vickrat delat nebudu :angry: kazdopadne je to k nezaplaceni kor pri snizeni....

No tak to ksem na sebe zvědavej jak tohle dopadne :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Chlapi, chci se zeptat, pokud vymenite plech za plast, predpokladam, ze uz nepotrebujete ty bocni plastove drzaky, na ktere se prisroubuje ten plastovy spodek ? Je to tak ? Ted jsem zjistil, ze jsem si urval jeden ten bocni plast, takze mam cely kryt oddelany a ten urvany kus bocniho plastu odrizly. Mechanik mi doporucuje si to nechat svarit (plast) a pak to vratit. I tak je ten plastovy uz na ceste do hrobu, takze bud sehnat plechovy a nebo plast s tim, ze musim nechat zavarit ten bocni.

Odkaz ke komentáři

Takze jednoduse je lepsi je tam mit :smich:. Koukal jsem na ceny tech plastovych a ty bocni se pohybuji kolem 1000kc za kus (fuha) a ten spodek do 2000kc. Podivam se, jak je na tom ten levy neposkozeny a popripade dokoupim jen ten pravy. Jeste sehnat ten plech za dobry peniz. Pokud byste o nekom vedeli dejte vedet :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Takze jednoduse je lepsi je tam mit :smich:. Koukal jsem na ceny tech plastovych a ty bocni se pohybuji kolem 1000kc za kus (fuha) a ten spodek do 2000kc. Podivam se, jak je na tom ten levy neposkozeny a popripade dokoupim jen ten pravy. Jeste sehnat ten plech za dobry peniz. Pokud byste o nekom vedeli dejte vedet :D

Mrkni na OBautodíly tam jsem kupoval za nesrovnatelně jiný peníz :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...