galaher Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Možná je to blbá otázka,ale kolik cm od země máte spodní kryt motoru.Mě se zdá,že ho mám moc nízko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Presne nevim, ale pet lahev mi pod autem bez ujmy neprojde, ale mam to o 30mm snizeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 mam sice paket pro spatny cesty, i tak si v Praze obcas drcnu, ale priznam se nemeril sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 13.5cm, Octavia 1.9TDI :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Necelych 7cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oldmann Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 asi 13cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Snížený cca 35 mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Jak s tím můžete normálně po našich cestách jezdit.... ;) já to mám klasicky seriově a už ho podruhé měním..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Tak tam hod železnej kryt a máš po problémech . Nebudeš ho muset pořád měnit . ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alí Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 ahoj kde se da takovej zeleznej kryt sehnat a na kolik vijde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 galaher - jezdil jsem úplně v pohodě,sundal jsem ho,protože jsem sehnal plech.Jistota je jistota ;) ali - přesně jak říká DuDe,koupíl jsem ho tady,prodává je trvale,nové,včetně držáků ;) http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php?uid=9704123 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Já už půl roku jezdím bez krytu pod motorem, teď přemýšlím, že bych si ho pořídil... snad neurvu vanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 taky premyslim o krytu, ale spis na zimu se hodi, v lete nevim k cemu je, preci s takovym autem nemuzu jezdit po poli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 no mám to také snížené a od země přesně 5,5cm dá se s tím jezdit jen musíš dávat bacha přijde mi že nejvíc mu dá zabrat zima v létě s tím není sebemenší problém on je tam hlavně kvůli špinění a odhlučnění naf. motorů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Mě se podařilo koupit nový plech pod motor origo Škoda na Aukru za dobrou cenu 800 kč.Mám tam teď plastovej,tak to teď jen prohodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Jak s tím můžete normálně po našich cestách jezdit.... ;) já to mám klasicky seriově a už ho podruhé měním..... :) ja tam dam tak krabicku cigaret ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Mě se podařilo koupit nový plech pod motor origo Škoda na Aukru za dobrou cenu 800 kč.Mám tam teď plastovej,tak to teď jen prohodím :) ja to prehayoval a byl to strasnej porod.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 ja to prehayoval a byl to strasnej porod.... Sakra taky se na to chystám toe to tak hrozný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Sakra taky se na to chystám toe to tak hrozný? noo jako udajne mam mit original od prodavajiciho... jazdopadne se tam do napravnic nebo kamsi strka pres dutou diru na kazdou stranu dva srouby to sme delali asi 2 hodiny jelikoz se to musi uvazat na drat atd.... dale jsem nevedel ze mam koupit jakejsi sroub na dotahnuti plechu ze strany od vyfuku..tak se tam musela varit na ten prostredni srouáb matice aby se to dalo dotahnout...no jako muzu rict ze do toho prisla bourka , myslel sem ze me odplave auto jelikoz jsme byli u potoka...no desny.... doufam ze uz to vickrat delat nebudu :) kazdopadne je to k nezaplaceni kor pri snizeni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Tak to je pravda ,bez plechu tak to bych už určitě měnil olejovou vanu motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 noo jako udajne mam mit original od prodavajiciho... jazdopadne se tam do napravnic nebo kamsi strka pres dutou diru na kazdou stranu dva srouby to sme delali asi 2 hodiny jelikoz se to musi uvazat na drat atd.... dale jsem nevedel ze mam koupit jakejsi sroub na dotahnuti plechu ze strany od vyfuku..tak se tam musela varit na ten prostredni srouáb matice aby se to dalo dotahnout...no jako muzu rict ze do toho prisla bourka , myslel sem ze me odplave auto jelikoz jsme byli u potoka...no desny.... doufam ze uz to vickrat delat nebudu kazdopadne je to k nezaplaceni kor pri snizeni.... No tak to ksem na sebe zvědavej jak tohle dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 no tak plech som videl prvy :o krat teraz ked kamarat kupil PD 74KW 4x4-ked sme menili olej ze:do pi.. co tu je take to bol tazke ze sme nevedeli to dat zpet :) ,ale je to dobra veci :) . kedy sa davaju plech pod motor?lebo ze vraj ale len ze vraj toto bol policajne auto ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Chlapi, chci se zeptat, pokud vymenite plech za plast, predpokladam, ze uz nepotrebujete ty bocni plastove drzaky, na ktere se prisroubuje ten plastovy spodek ? Je to tak ? Ted jsem zjistil, ze jsem si urval jeden ten bocni plast, takze mam cely kryt oddelany a ten urvany kus bocniho plastu odrizly. Mechanik mi doporucuje si to nechat svarit (plast) a pak to vratit. I tak je ten plastovy uz na ceste do hrobu, takze bud sehnat plechovy a nebo plast s tim, ze musim nechat zavarit ten bocni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Mám plech a ty bočnice jsem tam po menší úpravě dal zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Takze jednoduse je lepsi je tam mit . Koukal jsem na ceny tech plastovych a ty bocni se pohybuji kolem 1000kc za kus (fuha) a ten spodek do 2000kc. Podivam se, jak je na tom ten levy neposkozeny a popripade dokoupim jen ten pravy. Jeste sehnat ten plech za dobry peniz. Pokud byste o nekom vedeli dejte vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Takze jednoduse je lepsi je tam mit . Koukal jsem na ceny tech plastovych a ty bocni se pohybuji kolem 1000kc za kus (fuha) a ten spodek do 2000kc. Podivam se, jak je na tom ten levy neposkozeny a popripade dokoupim jen ten pravy. Jeste sehnat ten plech za dobry peniz. Pokud byste o nekom vedeli dejte vedet :D Mrkni na OBautodíly tam jsem kupoval za nesrovnatelně jiný peníz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 (upraveno) Přesně tak OB Autodíly, komplet pl.kryt jsem tam bral před zimou a se všemi třemi díly jsem se vešel i s dopravou do 1000.- http://www.obautodily.cz/25_27-narazniky_plasty-strana3 Koukám, že teď už trochu podražili. Upraveno Leden 14, 2010 uživatelem petropos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Nevíte, jestli střední plastový kryt zakryje i výpustný šroub olejové vany? Auto jsem koupil už bez krytů a potřebuju výpusťák schovat pod kryt. S tím plechovým se mi nechce moc tentit. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Na benzíňáka ne na nafťáka ano, ten je větší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 A dá se použít z nafťáka na benziňáka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.