Přejít na obsah

Jak se ničí Octavia 4X4


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

O IQ tý bandy asi netřeba mluvit ale mě spíš zaráží to že motor a celkově vše tak nějak bylo schopný toho že ta OI 4x4 pořád jela a navíc TDIčko... ;) Taky pochvala 4x4ce že se třeba v tom krpálu na zpátečku vytočenou na max nerozkočily diferáky... :) Fakt neuvěřitelný co to auto podstoupilo a pořád jelo..

Klobouk dolu OI 4x4 !!!!!!!

Odkaz ke komentáři
O IQ tý bandy asi netřeba mluvit ale mě spíš zaráží to že motor a celkově vše tak nějak bylo schopný toho že ta OI 4x4 pořád jela a navíc TDIčko... ;) Taky pochvala 4x4ce že se třeba v tom krpálu na zpátečku vytočenou na max nerozkočily diferáky... :smich: Fakt neuvěřitelný co to auto podstoupilo a pořád jelo..

Klobouk dolu OI 4x4 !!!!!!!

otázkou je,jak dlouho a jak pon takovém "testu" bude fungovat :)

Odkaz ke komentáři

Podle mě prostě jen zkoušel co ta 4kola oct snese, je zvyklý jezdit offroadem tak to zkusil i i oktavou, myslím že zátěžové testy před výrobou jsou ještě horší. To auto to musí přežít v pohodě. Ne tak extrémní výjezd ale o něco menší sme zkoušeli s passatem variant b5 syncro a taky naprosto v pohodě funguje do teď. Jen s tím průjezdem vodou bych měl strach že zatopí motor. Jinak tomu autu nemůže ublížit. Ony ty auta jsou děláme aby něco snesly a ne jen jezdili po silnicích první třídy. Tomu motoru je jedno jestli ho honite na sprintech a nebo v terénu...nápravy to taky musí vydržet... dimenzované jsou na "skákání" dost. Když přeletite přes přejezd taky to přežijí bez problémů. Když tomu autu pořádně vymyje motor a prožene ho myčkou tak to nepoznáte.

Odkaz ke komentáři

No tak jsem se na to mrknul a smekam ty skodofce co vydrzela i gdyz si mislim ze to nic zas tak spatneho neni, jako krome tech narazu pri prekonani toho kopce, tam nic neni co by tomu autu ublizilo (no mozna ta voda jeste). To auto je proste do 'terenu' a tim ze to negdo "otestoval" ne znamena ze je vul nebo ja nevym co. Rikam ze to same akorat na trosku jemnejsi zpusob bych take zkusil gdy bych mnel ctirkolku, a to mam k autum velice nemocny stav (cti: pridavam mu abnormalni peci).

 

Ale jak bravurne na rozdil od jeep-a to blato snesla, a vubec jak to TDI v terenu je zive, to jsem fakt prekvapeny.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

A jeste pohled z druhe kamery a tomu dava jeste vic...

 

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/[iD]&hl=en&fs=1&ap=%2526fmt%3D18"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="

type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Asi magor,který si na auto nevydělal vlastníma rukama.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...