rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Přesně, rád bych ho i z praktických důvodů :) Hoší, vím, že to tu někde bylo, ale za boha si teď nevzpomenu kde. Sháním tu šablonu pro výřez díry do zadního nárazníku pro RS koncovku a nevím kde hledat :P Hoďte mi sem prosím někdo odkaz, díky...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Takže do laku nepůjde? Ne ne, zůstane černý, bude se to hodit k lištám a nebude to tak nápadný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Ne ne, zůstane černý, bude se to hodit k lištám a nebude to tak nápadný... tak tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak to s váma souhlasím, když už to na autě je tak jedině černý :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Origo je nejhezci. Kdyz me nekdo bude kritizovat ze kopiruju RS a mam jen TDi, tak se jen pousmeju, proste se mi to libi a chci to tak mit. Panum z Boleslavi se design RS povedl tak co :-) Tak tak pane moje slova!! Taky mám Tdi a mám rs koncovku protože je vážně gůůt. Na autě pěkně makáš tak mnoho elánu do dalších úprav!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak tak. Dělat na autě mě moc baví, ale mám celkem volšový ruce, takže toho moc není, co bych si dokázal udělat sám. O to větší radost mám, když se to povede :-D Každopádně ty úpravy lezou těžce do peněz, teď bude mít Sněhule zas na nějakou dobu útrum no...ale největší investice v podobě kol, pneu a brzd jsou snad za mnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak hodně štěstí je fakt pecková! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 dekuju :) snad bude vypadat se vsema tema blbustkama jeste o neco lip :) jinak dnes odvezeno k mechanikovi, ktery mi bude delat brzdy, oleje a filtry, napasuje naraznik, navari koncovku a prisroubuje kridlo...asi se hosan zapoti :-D skoda levejch rukou, rad bych si to udelal sam :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Jsem rad, ze uz mam tyhle veci za sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Přesně, rád bych ho i z praktických důvodů :) Hoší, vím, že to tu někde bylo, ale za boha si teď nevzpomenu kde. Sháním tu šablonu pro výřez díry do zadního nárazníku pro RS koncovku a nevím kde hledat :P Hoďte mi sem prosím někdo odkaz, díky...:) TADY TO MÁŠ , JE TO V MĚŘÍTKU 1:1 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...st&id=30802 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 uz jsem ji vcera nakonec nasel, i tak mockrat diky RAZTY :) jsem zvedav jak to bude vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Tak první malá ochutnávka, zatím ještě s černými bočními lištami, které jsem dnes pracně dával dolů a ještě se s nimi, resp. s lepidlem pod nimi, zítra trápit budu. Jinak je mi potěšením Vám představit ORS1 pro britský trh :) a teď mě kamenujte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Paráda. fakt to vypadá dobře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 NEJLEPŠÍ GESIGN PRO OCTAVII 01 :) :) KRASAVICE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 NÁDHERA, ještě ty boční lišty do laku a není ji co vytknout, opravdu bomba :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 spis bych ty bocni sundal a nedaval zpatky :) vypada to lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Každýmu se líbí něco jinýho (mě se líbí lišty v laku), ale hlavní slovo bude mít stejně rehy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Opravdu krasavice, já osobně bych dal pouze lišty do laku :) Někteří jedinci totiž otevírají jako prasata :) (vylézají jako z tanku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) Ja s tim problem nemam :) kdyz si na to clovek mysli a nauci se s tim zit, tak je to ok. Jednou jsem schvalne sel a koukal jsem, kolik auto uz z vyroby zadny listy nema a malo jich zrovna nebylo, takze ja to jako horor nevidim. :) Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 to je hned inaci kafe jak byla pred tym :) :) fesanda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Klobou dolu pane je to vážně mrda :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Fakt se ti povedla....moc pěkná. žádné blbosti, v jednoduchosti je krása. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Moc dekuju za kladne ohlasy, mam z ni vazne nejvetsi radost :-) Jinak listy pujdou dolu uplne, prijde mi pak ten design takovej cistsi :) kazdopadne uz i takhle jsem se naucil parkovat vzdycky nekde uplne mimo ostatni auta, abych minimalizoval pravdepodobnost, ze mi do toho nejakej trotl bouchne... Jedinej problem je, ze jsem ty listy uz pomoci horkovzdusky sundal a to lepidlo, co tam pod nima zbylo mi nejde za zivyho boha dolu :) Jinak ted uz jen na jare pruziny a tim to vypada ze asi skoncim, protoze dalsi blbinky, ktery mam v hlave uz jsou celkem financne narocny (volant, climatronic, RS intros) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Pěkný to máš, i když já bych nechal lišty černý. Snižovat budeš? Jinak když už jsi to měl u lakýra, tak sis mohl nechat spravit ten levej přední blatník:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Jo to lepidlo je prej hroznej zbuz.....s tím se ještě potrápíš, než bude dole, bacha, at nesetřeš aji barvu. :) Na clmatronic se vykašli, ale ten volant není špatnej, ten bych chtěl rs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 dobrá práca pane :) ! Vyzerá to parádne, len tak dalej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Vypada to super :) bíla je ted prostě v modě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Díky hoši, nemůžu se na ní vynadívat :) Dnešní dopoledne jsem tedy strávil tím, že jsem pomocí nějakého spešl odstraňovače samolepek a lepidel pomalu likvidoval sajrajt z těch lištiček. Můžu říct, že z toho několikahodinovýho smradu jsem regulerně zfetovanej ale výsledek za to stál, ještě jsem dal dolů nápis Octavia a označení 1.9 TDI ze zádi vozu. Tak tady pár foteček, včetně brzd, který jsem taky včera naoperoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 DESTIČKY DOBRÉ , ALE CO TY REZAVÉ BRZDIČE ? :) DEJ JE DO BARVY , JAKOU ZVOLÍŠ,TO UŽ ZÁLEŽÍ NA TOBĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Už se opakuju, ale je to KRÁSKA :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.