Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

Tak tak. Dělat na autě mě moc baví, ale mám celkem volšový ruce, takže toho moc není, co bych si dokázal udělat sám. O to větší radost mám, když se to povede :-D Každopádně ty úpravy lezou těžce do peněz, teď bude mít Sněhule zas na nějakou dobu útrum no...ale největší investice v podobě kol, pneu a brzd jsou snad za mnou :)

Odkaz ke komentáři

Ja s tim problem nemam :) kdyz si na to clovek mysli a nauci se s tim zit, tak je to ok. Jednou jsem schvalne sel a koukal jsem, kolik auto uz z vyroby zadny listy nema a malo jich zrovna nebylo, takze ja to jako horor nevidim. :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Moc dekuju za kladne ohlasy, mam z ni vazne nejvetsi radost :-) Jinak listy pujdou dolu uplne, prijde mi pak ten design takovej cistsi :) kazdopadne uz i takhle jsem se naucil parkovat vzdycky nekde uplne mimo ostatni auta, abych minimalizoval pravdepodobnost, ze mi do toho nejakej trotl bouchne...

Jedinej problem je, ze jsem ty listy uz pomoci horkovzdusky sundal a to lepidlo, co tam pod nima zbylo mi nejde za zivyho boha dolu :)

Jinak ted uz jen na jare pruziny a tim to vypada ze asi skoncim, protoze dalsi blbinky, ktery mam v hlave uz jsou celkem financne narocny (volant, climatronic, RS intros) :)

Odkaz ke komentáři

Díky hoši, nemůžu se na ní vynadívat :)

Dnešní dopoledne jsem tedy strávil tím, že jsem pomocí nějakého spešl odstraňovače samolepek a lepidel pomalu likvidoval sajrajt z těch lištiček. Můžu říct, že z toho několikahodinovýho smradu jsem regulerně zfetovanej ale výsledek za to stál, ještě jsem dal dolů nápis Octavia a označení 1.9 TDI ze zádi vozu.

Tak tady pár foteček, včetně brzd, který jsem taky včera naoperoval :)

post-4966-1288963499_thumb.jpg

post-4966-1288963538_thumb.jpg

post-4966-1288963589_thumb.jpg

post-4966-1288963626_thumb.jpg

post-4966-1288963663_thumb.jpg

post-4966-1288963696_thumb.jpg

post-4966-1288963798_thumb.jpg

post-4966-1288963921_thumb.jpg

post-4966-1288963972_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...