Přejít na obsah

Baurak - decent II

Doporučené příspěvky

dobra volba, mas vybraneho nejakeho dodavatele Rialu ? jeste porad me drzi na leto Lugana

EDIT: nerikam ze Barum spatnej ale v tomhle rozmeru bude PilotAlpin3 za zajimavou cenu, ano jsem zatizenej na Micheliny ale ty zimni jsou fakt masakr dobry, Palo jeste taky prikal cosi o zimnich Nokianech ze dobra volba

Odkaz ke komentáři

od těch polarisu bych dal ruce honem pryč, kór ty kterej rád jezdíš na lyže, dyt to na sněhu je tragedie....

a co se týče barvy kol tak černé né, jsem odpurce, na fotkách to vypadá blbě, za jizdy blbě, z dálky blbě, nemužu si pomoct mě to přes frňák neleze

klasickými stříbrnými nikdo krok vedle neudělal..

Odkaz ke komentáři

dokonce uz maji PA4 2200 za gumu coz si myslim ze neni traga

Capture.JPG

Nokian W+ 1740 guma - http://www.pneunet.cz/pneu/14763/nokian-w+...-16-91-T-zimni/

Goodyear Ultra Grip 7+ 2044 za gumu taky udelaji perfektni sluzbu - http://www.pneunet.cz/pneu/12167/goodyear-...-16-91-T-zimni/

byl jsem z nich unesenej na kamaradove zafire s benzinakem takze relativne lehkej predek co za sracky jsme na horach vyjeli a sjeli

Odkaz ke komentáři
od těch polarisu bych dal ruce honem pryč, kór ty kterej rád jezdíš na lyže, dyt to na sněhu je tragedie....

a co se týče barvy kol tak černé né, jsem odpurce, na fotkách to vypadá blbě, za jizdy blbě, z dálky blbě, nemužu si pomoct mě to přes frňák neleze

klasickými stříbrnými nikdo krok vedle neudělal..

ja to chci prave jen na zimu, kdy jsou ty kola stejne porad spinavy a na tehle to tolik videt nebude. Na leto bych si treba osobne cerny kola nedal, ale na zimu je tohle porad lepsi nez cerny plechy :-)

a barumky jsem vzal, ze je mam vyzkouseny a nemam s nima problem. Mam je na sluzebnim a jezdim s nima v zime tak 20-25tkm a uplne v pohode. Mel jsem je i na stary octa a taky klidek :)

Odkaz ke komentáři

ja s Barum Polaris 2 jen spatny zkusenosti.. (Marea 1.9JTD)s tezkym dieselem vpredu jsem zatocil a auto jelo rovne.. rozjezdy v mirnem kopci zadna slava.. proste ta guma me nepresvedcila.. rozmer 185/65R14, tak by se mela dobre proriznout, ale :) Na Felde na letnich Yokohama byl lepsi dojem!

Na Fabii 1.9TDI - 185/60R14 - Michelin PA3 - spokojenost - na Hochkar i Lackenhof jsem se vyskrabal bez retezu.. to stejny i na Praded..

Na Octe TDI + DSG - 205/55R16 - GY UG7+ - maximalni spokojenost - Jizerky i na zledovatele silnici do kopecka se krasne chytaly.. narozdil od jinych co je museli na rozjezdech lidi roztlacet, aby nemuseli davat retezy, tak ja v pohode..

takze asi tak.. jsou to osobni zkusenosti, ne jen jedna pani povidala..

Odkaz ke komentáři
tak co rikate na tyhle kola na bilou?? sice nas tady asi s tema kolama bude vic ale na zimu je to celkem dobrej kompromis :-)

Rial Milano 6.5x16 5x112 ET 45

a k tomu tyto pneu

BARUM Polaris 2 205/55 R16 91T

A tady je videt,ze lidi pochazej z opice.. :) :) :) Ba ne Jiriku,dyt ty vis.. :palec:

No,koukam,zadna super odezva na Barumky koukam.. :( ja nevim,sice koukam po necem jinym,ale mel jsem je na Fabii naposledy a nikdy jsem problemy v zime nemel a to si myslim,ze jsem to nikdy nesetril.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Jak mi nabourali autko, tak jsem mel pujcenou asi na mesic a pul O2 combi, prave v tomhle rozmeru 205/55 R16 Barum Polaris 2.... nejvetsi hruza co jsem kdy zazil, to auto porad hrabalo, pri zataceni nedrzelo moc dobre svoji stopu. Byl jsem zvykly ze na svojem mam GY UG 7+ a to je opravdu o nekolik trid jinde.. Za sebe rikam nebrat! To uz jsem mel lepsi zkusenosti s Fulda Montero a neco k tomu, nevim uz presny nazev......

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...