Přejít na obsah

Baurak - decent II

Doporučené příspěvky

presne obyc parkovacky oranzove za 6kc:-D w5w je ta patice myslim ja se tehda inspiroval BMW5 a rikal jsem si ze to zkusim na okte!A ono to vypadalo hodne dobre hlavne vecer!! BMW tam ma 3nebo5led diod uz nevim presne! ;-)

Vypadá to dobře, ale obávám se že se to policii líbit nebude, dopředu totiž oranžové světlo svítit nesmí co já vim.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jj přesně tak,a le jak jsem psal u mě je to fuk, já nedávám ani letní směs, to co na jaře zbyde po zimě doleju po vrch a dolívám až další zimu :lool: prostě kdybch měl ostřikovat pokaždé když mě někdo nahodí okno, tak bych to měl s ostřikama světel furt prázdný, takže s rozvahou, prostě lehce zasraný sklo mě nevytáčí. B)

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

tyhle prasklinky jsou i u světel bez ostřiku

zkus mi prosím tě vysvětlit o co horší je stříknutá "studená" nemrznoucí oproti "studenýmu" dešti

spíš si myslím, že vina bude na straně nekvalitní směsi, která narušuje polykarbonáty, to že je něco nejdražší neznamená, že to nenarušuje polykarbonát. Musí to být napsáno ve specifikaci výrobku :)

ale třeba se mýlím :)

Odkaz ke komentáři

hm tak ty spotreby vam zavidim, zajimalo by me kde jezdite.

ja delam cca 5k mesicne vcetne zimy a kdyz jezdim prave ted v zime tak mam jednu nadrzku na tyden...onototiz kdyz na vas litaji ty sracky co hned na okne ushcnou tak to je jednou za 3 minuty to umejt, jinak nevidite zhola nic...predevsim na dalnicich teda

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Bohužel to není jenom sheron mam zákazníka který používá jedině koncentrát od škody dodržuje poměr a Stejne je má popraskany jako prase ja to vidím v tom ze v zimě je ten plast ze vnitř ohřáty z jedné strany a z venku pěkně chladný a když na to stikne jeste studenejsi kapalina s chemii tak se ten povrch proste naruší

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...