princes Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 presne obyc parkovacky oranzove za 6kc:-D w5w je ta patice myslim ja se tehda inspiroval BMW5 a rikal jsem si ze to zkusim na okte!A ono to vypadalo hodne dobre hlavne vecer!! BMW tam ma 3nebo5led diod uz nevim presne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 presne obyc parkovacky oranzove za 6kc:-D w5w je ta patice myslim ja se tehda inspiroval BMW5 a rikal jsem si ze to zkusim na okte!A ono to vypadalo hodne dobre hlavne vecer!! BMW tam ma 3nebo5led diod uz nevim presne! ;-) Vypadá to dobře, ale obávám se že se to policii líbit nebude, dopředu totiž oranžové světlo svítit nesmí co já vim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 policie zatim nic neresi tak pohoda. Jinak jsem vyzkousel ten postup s ostrikovacema a bohuzel to sice funguje ale po opakovani cca. 5-6x se pusti i ostriky na svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 přesně takhle mě to fungovalo na O1, 5x ostřik okna a potom plná dávka na světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 da se ten ostrik svetel deaktivovat uplne? me to vylozene sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Policie mi nic nato nerekla!Zastavim a hned prepnu na denni! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 da se ten ostrik svetel deaktivovat uplne? me to vylozene sere Ano da přes diagnostiku dělam to skoro každému automobilu jelikož ty ostřikovače ničí lampy . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 POlicie na to kašle, když k tomu svítí ledky je to v poho, navíc co se týče ostřiků, tak já vypotřebuju nádržku za zimu, tak mě to až taak nesere, že to stříká na světla, ted jsem dolíval 3L od listopadu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak to nechapu, jak to delas. Ja uz mam za zimu 3. 5l kanystr. Cili taky od listopadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Romane: ničí lampy? To snad ne :o Tys byl včera někde pít ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 no některé nemrznoucí kapaliny ničí polykarbonát na světlech, musíš kupovat ty, které jsou určené na světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 jj přesně tak,a le jak jsem psal u mě je to fuk, já nedávám ani letní směs, to co na jaře zbyde po zimě doleju po vrch a dolívám až další zimu :lool: prostě kdybch měl ostřikovat pokaždé když mě někdo nahodí okno, tak bych to měl s ostřikama světel furt prázdný, takže s rozvahou, prostě lehce zasraný sklo mě nevytáčí. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Podobne, velmi nerád čistím tak isto okno ostrekovačom, je to toho celé auto a ano, ničí to svetlá. Na mojej RS som to mal poriadne posrané od ostrekovačov, úplne bolo vidiet kam strieka kvapalinu a kam nie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 asi jsi tam lil nějaký sajrajt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 To si nemyslím, kupoval som to najdrahšie, jednoducho zimné vody sú ovela viac agresívne ako letné. A videl som viac Octavii a maly to tak ako ja, takže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 jj je to problém, hlavně u předface, nevím jak face, ale u předface jsme to měli i na Scoutu, než jsem předělal. Je to cyp Sory za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 romario-nici to svetla u facelifu jak jsou nahore ty parkovacky tak to praska!Je to rozehrate a ty nato striknes studenou vodu a ono to praska! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 tyhle prasklinky jsou i u světel bez ostřiku zkus mi prosím tě vysvětlit o co horší je stříknutá "studená" nemrznoucí oproti "studenýmu" dešti spíš si myslím, že vina bude na straně nekvalitní směsi, která narušuje polykarbonáty, to že je něco nejdražší neznamená, že to nenarušuje polykarbonát. Musí to být napsáno ve specifikaci výrobku :) ale třeba se mýlím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jako myslis tim ze i kdyz nemas ostrikovace tak to praska?Pri desti?O agresivni smesi vim! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 neznám důvod, ale už jsem viděl i světla stejně popraskaná a ostřikovače neměly ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak to ja ne!Neni to necim jinym?Treba nejake silnejsi zarovky apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 hm tak ty spotreby vam zavidim, zajimalo by me kde jezdite. ja delam cca 5k mesicne vcetne zimy a kdyz jezdim prave ted v zime tak mam jednu nadrzku na tyden...onototiz kdyz na vas litaji ty sracky co hned na okne ushcnou tak to je jednou za 3 minuty to umejt, jinak nevidite zhola nic...predevsim na dalnicich teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Pche, když jedu do Wolfsburgu tak dám jednu nádrž na cestě tam a zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 no jasne, to se mi stava cestou do popradu v klidu taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Pche, když jedu do Wolfsburgu tak dám jednu nádrž na cestě tam a zpátky jsem na tom úplně stejně. Běžně vozím v kufru 5litrový kanystr a když vydrží měsíc, tak je to hodně, anebo jsem často jezdil kolem benzínek a přeblafnul si okna jejich vodou a stěrkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Sheron zere lampy i gumicky to je zname 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Bohužel to není jenom sheron mam zákazníka který používá jedině koncentrát od škody dodržuje poměr a Stejne je má popraskany jako prase ja to vidím v tom ze v zimě je ten plast ze vnitř ohřáty z jedné strany a z venku pěkně chladný a když na to stikne jeste studenejsi kapalina s chemii tak se ten povrch proste naruší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 taky jsem používal jedině koncentrát od Škoda auto, to samé otec a na všech autech bez problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Jenže ten nekoupíš na benzinách nebo ano? Co teda do té nádobky abych nekurvil světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 koupíš ho v autorizáku, musím teda říct, že na benzínce jsem tyhle věci nikdy nekupoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.