Přejít na obsah

VW Golf V GTI

Octavius84

Doporučené příspěvky

Tak ve Švýcarsku snad jiný modely než GTI nebo R nejezdí, samej nádhernej kousek, ale bohužel se to tu absolutně nevyplatí koupit. Ceny jsou úplně někde jinde.....

Na tom Jarově stojí opravdu už dlouho, začínal na 400, pak slezl na 370 a ted to zkouší za 320. Jediný co mě opět odrazuje je třídvéř :angry: . Každopádně to nijak nehrotím a klíďo ještě nechám Passata, to by se muselo naskytnout něco opravdu hezkýho, jako třeba tohle

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/seat/leon/9232396

To už tam maj taky cca přes měsíc. Holt Češi se toho benzínu asi bojí, no

Odkaz ke komentáři

hele Jirko a neni to tim ze i na ojetinu (teda jestli) se pocita ta jejich ekologicka dan ? Kdyz to prodas mimo CH mela by se odecits respektive nemel bys ji platit.

Nějak blíž jsem po tom nepátral. Každopádně tady je zase daň jen 7,2 procent, takže při převozu bys měl doplatit do naší výše, ne? Ale opravdu nevím. Já bych to řešil způsobem přihlásit to na CH značky, no a to je cenově úplně mimo. A při dnešním kurzu je tu i nové auto dražší jak v ČR

Odkaz ke komentáři

Jo, přesně podle toho... No hele asi se to vážně chová líp. Př.: Tady u nás máme křižovatku, z kopce dojíždíš na stopku, ale silnice po který jedeš je zvlněná příčne nerovnostma. Takže do teď jsem na to musel myslet a přijíždět cca 30km/h aby se mi neblokovaly kola a nekopalo ABS, teď na to můžu prdět a přijíždět krásně 50km/h a bez problémů...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...