Přejít na obsah

OCTAVIA Tour II

Doporučené příspěvky

Proboha, to je jak psaní do prázdna. Někteří (nebudu jmenovat, nechci vyvolat flame) si očividně mé příspěvky překrucují k obrazu svému, snad nepíšu tak složitě, aby nebylo jasné, co přesně píšu a vyznělo to nějak jinak.

Novej Tour je vzhledem ke konkurenci mizerně vybavenej, to ale neznamená, že původní Tour na tom byl o něco líp. Fluence (a ostatní) k Touru přirovnávám proto, že zapadá do stejný cenový kategorie a velikosti. Proto to prostě konkurence je, to že je Octávka třeba kvalitnější nebo ne, je jiná věc, ale nemůže to znamenat, že by tím měla být jasnou volbou a ostatní auta je absurdní si koupit, protože jim vržou plasty a budou muset častěji do servisu. Prostě každý auto má svoje klady a zápory a ať si to přiznáte neb ne, Octávka na tom není jinak. To, že něco údajně vydrží (což může být relativní), přece z auta nedělá bezkonkurenční koupi a jsou na stoprocent lidé, kterým toto nestačí k tomu, aby za auto vysolili statisíce.

Z marketingového hlediska Škodovky to určitě není špatný tah, udělat jako nástupce Toura právě Octávku před faceliftem. V žádném případě NEZPOCHYBŇUJU PRODEJNOST Touru, když jsem psal o konkurentech, snažil jsem se jen psát trochu objektivně a nezaujatě vůči jakékoliv značce. Úspěch zaručen je, alespoň u nás určitě velký, mám občas dojem, že kdyby Škodovka vyrobila třeba h***o, tak by ho lidi u nás kupovali taky a trhalo by rekordy prodejnosti. Tím se ale nechci dotknout současné produkce Škodovky, tak to někdo prosím neberte osobně. Je mi jasné, že Škodovka je se svou produkcí na tom momentálně nejlépe za celou dobu své existence, což se nedá říct o všech značkách (ano, narážím teď na jednu ze svých oblíbených) a i vyhlídky du budoucna jí jen kvetou.

Odkaz ke komentáři

ja 3. operku hlavy taky nemam a mam vybavu elegance :D NIKDY bych to tam nechtel, je to hnus, takze z toho bych vedu opravdu nedelal :D a mit 3. hl. operku v cene je opravdu vyhra, ja bych klidne i zaplatil, abych ji tam nemel :facka:

Odkaz ke komentáři
slysel jsem, ze u verzi, co maji 5 operek, to jede min :palec:

:facka: :D :D máš bod! ale proč to kua u tý mojí není poznat? :lool: ;)

No nic asi zpět k tématu co?

Tourka je nutnost. Felicia bude v roce 2012 a Tourka I skončila. Co nabídnout zákazníkům mezi tím? Něco určitě. Jinak utečou ke konkurenci.

Podle mě měli vyrábět TourI až do představení OIII a pak ukončit TourI a udělat z OII O TourII.

Odkaz ke komentáři

Nechápu co remcáte nad výbavou. To bylo jasné, že to bude očesané. Ale s tím paketem je to v pohodě.

Připlatím si za metlu a za Plus.

A mám krásné velké spolehlivé auto v metalíze, el. stahováním, palubním pc, 6repráků. Všude mraky náhradních dílů za hubičku.

334 100 Kč.

Co víc potřebujete? Za ty prachy je to dobrej kauf né, že né.

Odkaz ke komentáři
Nechápu co remcáte nad výbavou. To bylo jasné, že to bude očesané. Ale s tím paketem je to v pohodě.

Připlatím si za metlu a za Plus.

A mám krásné velké spolehlivé auto v metalíze, el. stahováním, palubním pc, 6repráků. Všude mraky náhradních dílů za hubičku.

334 100 Kč.

Co víc potřebujete? Za ty prachy je to dobrej kauf né, že né.

Presne tak, Skodovka nemohla udelat vychcanejsi a promyslenejsi tah v ramci cely palety modelovejch rad, motoru a konkurence, nez je tohle, klobouk dolu :( Tohle bude hit!

Odkaz ke komentáři
Proboha, to je jak psaní do prázdna. Někteří (nebudu jmenovat, nechci vyvolat flame) si očividně mé příspěvky překrucují k obrazu svému, snad nepíšu tak složitě, aby nebylo jasné, co přesně píšu a vyznělo to nějak jinak.

Novej Tour je vzhledem ke konkurenci mizerně vybavenej, to ale neznamená, že původní Tour na tom byl o něco líp. Fluence (a ostatní) k Touru přirovnávám proto, že zapadá do stejný cenový kategorie a velikosti. Proto to prostě konkurence je, to že je Octávka třeba kvalitnější nebo ne, je jiná věc, ale nemůže to znamenat, že by tím měla být jasnou volbou a ostatní auta je absurdní si koupit, protože jim vržou plasty a budou muset častěji do servisu. Prostě každý auto má svoje klady a zápory a ať si to přiznáte neb ne, Octávka na tom není jinak. To, že něco údajně vydrží (což může být relativní), přece z auta nedělá bezkonkurenční koupi a jsou na stoprocent lidé, kterým toto nestačí k tomu, aby za auto vysolili statisíce.

Z marketingového hlediska Škodovky to určitě není špatný tah, udělat jako nástupce Toura právě Octávku před faceliftem. V žádném případě NEZPOCHYBŇUJU PRODEJNOST Touru, když jsem psal o konkurentech, snažil jsem se jen psát trochu objektivně a nezaujatě vůči jakékoliv značce. Úspěch zaručen je, alespoň u nás určitě velký, mám občas dojem, že kdyby Škodovka vyrobila třeba h***o, tak by ho lidi u nás kupovali taky a trhalo by rekordy prodejnosti. Tím se ale nechci dotknout současné produkce Škodovky, tak to někdo prosím neberte osobně. Je mi jasné, že Škodovka je se svou produkcí na tom momentálně nejlépe za celou dobu své existence, což se nedá říct o všech značkách (ano, narážím teď na jednu ze svých oblíbených) a i vyhlídky du budoucna jí jen kvetou.

Mám taký pocit, že reaguješ na mňa. Ak to tak je, tak v prvom odstavci si totálne mimo... S druhým odstavcom sa dá súhlasiť skoro bez výhrad s tretím čiastočne.

Ale k tomu Fluence - ja len nechápem, prečo sú z toho auta ľudia úplne nadšený. Vie vôbec niekto z vás, čo to je zač? Založené na technike predošlého Megane predstaveného v roku 2003, podvozok je komplet prevzatý z neho. Veľa ľudí ani len netuší, že Fluence sa pôvodne volá SM3 a už druhý rok sa úspešne vyrába v Ázii v továrni Samsung Motors. Zaujímavé ale je, že v porovnaní s OIIT je Fluence super auto, OIIT pôvodom z roku 2004 úplný odpad, lebo to je už 6 rokov staré. Aj keď to nie je tvoj názor, je to názor mnohých - ale celkovo je to divný názor, nemyslíš? A keď už polemizujeme o tom, či má význam OIIT alebo nie, tak analogický prípad je u Fiatu s Grande Puntom a Puntom Evo...

Tvoj posledný odstavec by som upravil takto - keby Škoda vyrobila auto s výkonom 300 koní, spotrebou 3l/100km, s cenou 99tisíc Kč, aj tak to bude a priori h***o, lebo to je len Škoda. Nikdy som netvrdil, že Škoda vyrába najlepšie autá na svete, sú autá aj lepšie aj horšie. Nepochopím ale malomeštiacky názor, že všetko je lepšie, než Škoda. Snažím sa to pochopiť už niekoľko rokov, ale stále mi to hlava neberie...

Chápem ale momentálne nálady ľudí, ktorý nedávno kúpili posledné OIT a teraz za rovnaké/podobné peniaze mohli mať OIIT. Alebo ľudí, čo nedávno kúpili 3-4 ročné jazdené OII a teraz za tie peniaze mohli mať nové autá. Alebo ľudia, čo v blízkej dobe chceli predať svoje ojazdené OII. Tým všetkým tento ťah Škody tiež asi narušil vidinu dobrého predaja jazdenky...

Odkaz ke komentáři

to je fakt, jenže každej ví, že nejhorší možná investice hned po počítači je auto.

Prostě buď koupím a jezdím a nebo chodím pěšky a špekuluju a špekuluju jestli voni to náhodou příští měsíc nezlevní o nějakou kačku.

Kdybych to bral takto se vším-tak jsem si do dneška nekoupil nic!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...