LaK Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Mám to DXko už v autě, jen jsem ho zapojil a vše funguje..jak má. Majitel přede mnou měl navi DX jenže mu jí vybrali., tak připojení jsem měl jednoduchý.. Kdo by uměl přeflešovat jednotku? nejlépe Střední čechy..Praha.. já jsem z Hořovic u Berouna. Našel jsem toto zapojení co na to říkáte? elektrikář mi řekl, že to není problém udělat, já si na to netroufám, je to pro mě špaňelská vesnice 🙂 teď ještě sehnat nějaký DVBT tuner co jsem pochopil.. jinak pro upřesnění mám v autě vše origo, changer, gps anténu atd..teď jen doladit toto 😄 fungovalo by něco takovýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Ahoj pánové , mám dotázek . Navigace DX mi normálně fungovala, až když jsem měl odpojenou baterku cca 14 dní tak už jí nedokáž rozchodit . Píše to vložte CD . Tak si říkám, že bych ozkoušel novější mapy, nemáte někdo ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Ahoj, to je dost divný po zadání kódu by měla fingovat.. fungovat ..tady se, asi rady nedočkáš.,příjde mi, že sem nikdo nechodí :-( já chci pořídit toto a doufám, že to bude s DX komunikovat?..http://www.dx.com/cs/p/mini-1080p-hd-media-player-with-hdmi-av-usb-sd-mmc-black-105615#.VRnGHvysV49 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 to už se nedaj sehnat ani mapy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Potřebuji radu, pátral jsem po netu ale nic nenašel, jak zjistím jaký typ DXka mi půjde v OI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 zapnout půjdou všechny pokud chceš jednoduše zobrazování na maxidotu tak A-čko B.C jen s TMC boxem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Maxidot nemám, jen polodot, ale do budoucna bych chtěl dodělat... tmc box se sériově nedával od nějakého stupně výbavy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 dávalo se myslím od 2002, ale nevím jestli vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Asi to nezjistim jinak než že to rozeberu co? Mám rok výroby 2002 L&K ve full výbavě, rádio Symphony Tapety a changer na 6 CD... bohužel jen polodot. . Jestli to dávaly tak asi jen s maxidotem. . :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Kluci mam mensi problem mam navi DX A. A problem je ten ze kdyz ji prepnu na navigaci a zadam adresu kam jed tak zacne hledat a zacne me navigovat ale po chvilce mi to zacne ukazovat uplne nesmysli na maxidotu se mi robrazuje sipka dopredu a dozadu a kdyz sem najel do nastaveni a dal gps info tak mi to nenajde ani jednu druzici. A zarazi me ze to chvilku jde jak ma a pak to opet nejde a dela to co sem popsal. Rekne mi nekdo cim to muze byt. A co s tim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myslik22 Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, do rodiny jsme pořídili Octu 1 s původní navigací MFD DX, uměl by někdo v okolí Prahy aktualizovat mapy, případně poradit jak změním jazyk na češtinu? Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Ahoj,ja jsem od Ostravy. Navigaci mam v Němčině a vůbec mi to nevadi. Pokud chces změnit jazyk musí ti to nekdo nafleshovat a to neco stoji. Nevim jestli pomůže jen CD. Musíš hledat je tu toho o Dx moře. Mej se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Zdravim vas panove,taky mam dotaz,mam octu i RS,rok 2002,navigace dx tam byla origo,ja koupil bez ni,casem sem si koupil dx typ A,vse funguje,nad kastlem je tmc box,je mozne ze by bez problemu fungovala B,C,...B jsem zkousel a nic,ale jen sem to prehodil,nedelal sem zadny reset,moc by mi pomohlo kdyby fungovala B,aniz bych neco predelaval,mocc dekuji za jakoukoliv radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 mmyslim funkci maxidotu,zapomel sem dodat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Pokud je tam can TMC box tak musí fungovat B i C. Ale musí to být samo správně zapojeno, protože typ A jede po 3 drátu, zatímco B a C po CANu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 ted tam mam typ A,ta vali po tri dratu jak rikas,to sem zapojil a maxidot vali,jde o to jestli tam je ten box CANovy,je mozny aby tam byl CANovy plus k tomu nachystany normalne ten 3drat,musim se podivat,treba je tam jenom neCANovy, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 a proč vlastně chceš typ B? Pokud je TMC can a správně to zapojíš, tak to poběží. Podle čísla TMC boxu zjistíš jestli je can nebo ne, musí na konci být 894 A nebo 895 A. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 zitra to sroubnu a podivam se jakej tam je,dnes sem v praci,mam totis dve navigace,jednu A,druhou B,A mam v tdi,ta slape v tdi i v rs,na A maxidoty vali v obou,B bych chtel rozjed v rs kdyz uz tam je TMC,ale musim zjistit jaky tam je,potom kdyztak budu schanet nejake schema,uvidim...moc dik za komunikaci:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 jasné tak to jo, podle mě stačí tedy tu B jen správně zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 zkousel sem tady hledat jeste zapojeni,ale nezadarilo se,nenasel sem ani nejaky el.schema,asi blbe hledam:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 tak mam tam box necanovy,tak bych potreboval nejake zapojeni,najde se nejake schema:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 tak to je potom problém, s necan TMC ti to nepojede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 canovy uz mam sehnany,jen to zapojeni:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 hledal jsem jako blázen a dalo mi to docela zabrat, tohle mám u tebe :D http://21sur20.free.fr/g4/mfd/TMC/schema.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 tak to pane vsechna cest,moc dekuji a preji prijemny novy rok,dam vedet jak to dopadlo,kdyby si naoplatku neco potreboval,pis do SZ:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 v pohodě, pamatuji si jak to dalo zabrat mě když jsem to měl taky zapojovat, tak snad jsem ti aspoň nějak pomohl, taky přeji šťastný nový rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiB Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Cus, pri zapojeni Ackovy navigace pres ten tridrat funguje normalne i ovladani na volantu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Jasně že jo, když správně zapojíš, tak vše jede jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 (upraveno) Sehnal jsem si ze supa navigaci Dx do O1 r.v.99 bez maxidotu,co všechno budu potřebovat k zapojení aby to všechno fungovalo? GPS antenu,26 pinový konektor a ty mini iso konektory? Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem pavlik01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Jestli chceš, aby ti fungovalo akorát rádio a navigace, tak ti stačí sehnat GPS anténu, pak vše pozapojovat a samozřejmě navigační CD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.