Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

No zitra tam jedu tak jim reknu at seriznou. Jinak zitra jak tam budu tak oktavku vytlumim, doufam ze to behem dne stihnu. Snad nezapomenu fotit :angry:

Jinak abych vam zkratil to cekani na vysledek, dovoluji si vas pobavit na TUNINGFORUM.CZ :palec: Nevim kdo tam chodi a kdo ne. Ale v sekci Projekty -> TOY OCTAVIA se zarucene pobavit :palec: bylo mi receno, ze me auto je vsem jen k smichu :) :) A podobne reci. Takze kdo by mel chvilku si pocist nejake svetove nazory :) Tak urcite tam! :)

Odkaz ke komentáři

osobně se ti divím,já bych to nechal dávno promazat. To že Taboo má znalosti z performance je jasné,ale to,že mu je v ppodstatě podle jeho měřítek k smíchu např celé Wothersee ,kdy mají auta složený nízko,půlku auta ze zlata a jiný zvěřilosti o kterých se nám ani nezdá ,mě překvapuje. Asi má slabou chvilku,možná kdyby poleštil tu svoji okurku a uvolnil energii,třeba by mu to začlo zase myslet :palec: Jinak pokračuj dál auto bude pěkný, a v tý nudný dnešní jednotvárnosti...viděl daleko nešťastnější projekty....byl bych klidný :angry:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se snažil pročíst tvůj projekt na tuningforu, jak si odkazoval pro zasmání, a musím říct je tam pár slušných tupců.

Zatím se mi to líbí o co se snažíš, akorát mám dojem, že ses unáhlil na zadku se zavařením otvoru na SPZtku. Jestli jsem pochopil tak tam půjde ten neorigo nárazník a do něho místo asi dělat nebudeš. Kufr sis zavařil, tak co teď? Neříkej mi, že to tam jen přilepíš a připíchneš k tomu nějakě žárovičky :angry:

Pokud už se to někde řešilo, tak se omlouvám. Pokud má téma víc jak 3 stránky, neztrácím s ním moc času a pročítam jen něco.

Odkaz ke komentáři

Tak nejprve k TF: Jak tady pise vetsina lidi. Hemzi se to tam jedno invidium vedle druheho :) Zpocatku jsem bral negativni reakce jako inspiraci a podobne. Ale pak uz jen for fun :D Zarazi me, jak nekdo nemuze pochopit ze to "neladim" pro vykon :lool: A taky jsem pochopil, proc vsichni co jezdi tuning cup a srazy nejsou na TF :)

k zadni SPZ: Jak jsem psal a je to tu i nekde na fotce, zadni viko je zavarene a je tam udelana prohluben na SPZ a kolem dokola prijde led pasek :lol:

A co se tyce dnesku, vyfotil jsem vam ty spoje prahu s karoserii, bohuzel fotky nejsou nic extra :( Ale vypada to opravdu paradne.

post-4870-1300726943_thumb.jpg

post-4870-1300726960_thumb.jpg

Potom jsem se snazil tlumit strechu a zadek svym pofidernim tlumicim materialem :lol: Tak se mi prosim nesmejte ;) Nechtel jsem autu pridat dalsich XX kg a taky jen prece rozpocet pro auto uz je na hranici. Takze prosim komentare typu ze je to tam na hov*o a podobne . . . :D Ja to sam vim, ale doufam aspon v trosku pozitivni vliv na hlucnout, hlavne od vyfuku. Protoze za tu cenu by to bral kazdy :D A jeste mi asi hodne toho zustane, tak kdyby nekdo chtel :D

post-4870-1300726896_thumb.jpg

post-4870-1300726914_thumb.jpg

A tady mi udelali doma radost, pred par dny jsem totiz brecel, ze nevjedu do sve oblibene mycky (pred myckou maji schodek :( ) Tak jsem dneska dostal todle :D

post-4870-1300726868_thumb.jpg

EDIT: Kdyz jsi zminoval to osvetleni, jen bych chtel neco vysvetlit. Na fabii mame delane, ze pri nastartovani se automativcky roznou svetla. Nerozne se vsak osvetleni spz - coz je ve dne zbytecne. Existuje teda nejaka vyhlaska, podle ktere ja receno kdy a jak musi byt SPZ osvetlena?

Odkaz ke komentáři

To napojení prahů je perfektní, pán karosář je opravdu machr :palec: . Tlumení není úplně ideální (ale to bude kvůli té tloušťce), ale myslím že splní funkci na 100% a vapka je luxusní, já mám sice nějakou úplně obyč., ale svou práci odvede taky dobře :)

PS: co se týká té koloběžky, tak nám to nevymluvíš, že ji teď máš místo octy... :D :)

Odkaz ke komentáři

Prahy jsou udelane fakt hezky, barva super! Kdy to zacnes skladat? Uz bych to chtel videt pokupe... A k tomu tlumeni...vypada to,jak kdybys tam lepil karimatku,takovou tu,ktera izoluje chlad od zeme:-D (sranda) Vypada to skarede,ale svuj ucel to asi splni:) hlavne to poradne zakryj,az to budes skladat:-D

Upraveno uživatelem Maik
Odkaz ke komentáři

Maik: No mas pravdu ;) Vypada tot ak :D :D ikdyz struktura toho je trosku jina :wub: Sam jsem zvedav jayky to bude mit dusledek. Ale tlumit by to melo ikdyby jsem tam dal deku :D

Deko: Nooooo :D :D od poloviny dubna by to snad melo byt, tak snad bude nejaky srazik v Ove nebo tak tak se sejdeme snad vsichni tady z okoli :smich:

Jinak skladat, melo by se to postupne, jeste se musi nalakovat ten interier a uz to bude :)

Odkaz ke komentáři

Musis vydrzet a uvidis, ze casem vse bude :wub: Jinak co se tyce toho tlumeni zbytku. Tak nevim jetli mi neco zustane, ale o neco si uz psal RAZTY. Mohl bych Ti mozna tak poslat vzorek a podle toho by jsi to mohl dohledat, protoze (pochybuju) ze to je opravdu tlumeni vyhradne na auto. Bude to spis na neco jineho a nekdo to jen odzkousel na aute a uz toprodava. Protoze jsem to koupil na bazosi. Byly tam 4 role a ted uz neni bohuzel zadna, nebo jsem aspon nenasel.

Odkaz ke komentáři

Zdravim lidi, tak dneska vam ukazu mou hracku :smich: Je to takovy sen. Audi Q7. A taky mi dnes prisla zatmavovaci folie (dobra pro lidi, kteri si chteji zatmavit zadni svetla a nechteji na to davat zatmavovac, kdyby se jim to nelibilo). Na internetu psali, ze se to da pouzit na zadni ale i PREDNI svetlomety, ze to neni tak moc zatmavene. Bohuzel opak je pravdou :palec: Takze na predni svetlomety jsem to chtel dat, ale asi z toho sejde. Maximalne tak na jednu serii fotek a pak to dam zase dolu. A jelikoz s montazi na auto nemam moc zkusenosti, tak jsem si to potreboval vyzkouset :palec: A padla volba na Q7ku :D Vysledek je s bublinkama a podobne, bylo to me "poprve" :P Potom jsem ale folii dal i na svuj iPhone 4G, protoze ten leskly kryt se skrabe jal blazen a dal jsem si vice zalezet a vysledek opravdu perfektni :)

post-4870-1300982388_thumb.jpgpost-4870-1300982377_thumb.jpg

post-4870-1300982354_thumb.jpgpost-4870-1300982325_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...