Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

No tak celolak tomu určitě prospěl a vypadá hodně slušně :lol:

Nicméně podle mě tento styl úprav frčel tak před 7mi lety (jel jsem ho taky), a tak myslím, že v dnešní době decentního OEM stylu je tohle trochu zabitý....ale ne každýmu se taky OEM líbí... :lol:

Možná se ale pletu a své příznivce (příznivkyně) si tyto úpravy ještě najdou.

Důležité ale je, že se to líbí Tobě a jseš s károu spokojenej, přeju Ti hodně kiláků bez nehody a hlavně úspěšné složení maturity :lol:

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Zdravim, tedka mam konecne cas, tak se rozepisu trosku.

Za prve, dekuji moc, ze se okta vetsine libi. Auto delam sice pro sebe, ale chci taky aby se libilo ostatnim.

Za druhe, ten OEM styl. Mas pravdu, moc se mi to nelibi, ale uznavam, nektere auta jsou pecka. Osobne dalsi auto - jen kola a podvozek. Tady s tim je opravdu moc a moc prace a uz bych se k tomu nevratil. Auto na fotce pusobi celkem obycejne, ale real je to opravdu parada. Jen co jsem jel u nas po vesnici a z lakovny tak vsichni koukali :lol: Bohuzel nemuzu jezdit, protoze propadla STK, takze musim vyridit prepis barvy a hura na STK.

Za treti, co se tyce SPZ. Je to kamen urazu ja vim, vsichni se me na to ptaji. Na nejakou dobu tam bude jen "nalepka" do te doby nez se vyrezi vyklenek na naraznik. A budu jen doufat ze narazim na cleny PCR s kteryma si pujde povidat.

Za ctvrte zbyva dokoncit jeste vypln predniho narazniku - mrizky a masku. A hlavne interier, ten mam v planu dokoncit tento tyden.

No a konecne za pate, maturita mam :lol: Teda ustni cast, ta pisemne, cca za 14 dnu uz bude jen formalitka :lol:

Odkaz ke komentáři

Octa docela hezka, líbí se mi ta barevná kombinace bílý a černý...za mě osobně to kazí jen to monstr křídlo, ale proti gustu :lol:

a s tou zadní spz bych si to rozmyslel dřív než vubec pujdeš dělat stk...to auto samo o sobě bude přitahovat a zadní nalepená spz se bude rovnat červenýmu hadru na býka...věř mi v 18 jsem měl upravenýho kadeta gsi po brachovi a sejmuli mě za nalepenou spz vepředu protože jinak vyřešit nešla :lol: jen rada osobně si to neber jo...

Odkaz ke komentáři
ja na tu spz myslel, ale lakyrnik mi ten vyklenek zadelal tmelem :/ Takze jsem v tom nevinne. Dulezite bude projit pres STK a taky omezim jezdeni v noci a za sera. Uvidim podle prvni komplikace co s tim. Kazdopadne jsem takovehle reakce cekal na tu zadni spz.

ten žlábek musel mít min. 5mm...to zadělal kitem? pokud ano tak je to frajer to tam ten kit dlouho nevydrží a i celkově nechám si něco udělat jak já chci a né jek se mu to hodí,pokud to nedělal zadarmo..

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal v upravach, chip, ostra vacka, snizena hlava. TEdka se jen motor kompletne procistil, vse co slo se vycitilo a pretesnilo. Fotografie dodam kdyztak casem. Vymenili se svody, daval se pryc kat, nahrazen rezonatorem, a tedka jeste chybi jen koncovy tlumic invidia. Motor ma najeto 150tis a podle souseda je ted v nejlepsim stavu v jakem muze byt.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...