jajiN Odesláno Květen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Jinak vcera jsme byly s kamarady tady z okoli fotit. Tady jen mala ukazka. K veceru sem hodim odkaz na celou galerii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Tak neco z dneska - takhle vypada interier Taky lizatko je uz v laku A takhlenc to dopada kdyz zapomene na 5 sroubku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 mno pekne ten intros ! Vidim, ze sa pracuje Ach tie sroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 touhle fotkou si mi připomněl že bych mohl vstát z postele a jít si zakouřit :) jinak hezká práce...ty středy tapeců a vrch palubky jsi si dělal sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 nene, na praci s kuzi se jeste necitim :) Takze to delal calounik. Ja jen to potahuju tou folii, ale je to smrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Kua Jarek stihas Sobotu ? :) olomouc ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 jojo pojedu, auto uz je hotove krome dveri :/ dosla mi folie, tak musim objednat dalsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Nádherná ale ještě by to chtělo jí dokonale zakonzervovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 jojo pojedu, auto uz je hotove krome dveri :/ dosla mi folie, tak musim objednat dalsi dobros tak pokud bude pekne tak si te najdu :) a pokukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Kluci co bude v sobotu v Olomouci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 tady : http://www.tuningmeeting.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 mne to tou tavnou pistoli moc nedrzelo. tak jsem to vzal sedym tmelem a drzi to uz dva roky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 kubiik: tohle jsem potreboval slyset, dekuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 ale i tak mam strach se o to vic oprit :) a mam pocit, ze nekteri to jeste delali tak, ze pajkou roztavili ten stary plast... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Hele přilep to chemoprenem :) ten taky drží jak čert. BTW: ten podběh sem si taky kolem propálil se stane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Auto super. Jen mě osobně moc nesedí ta lesklá folie v interiéru. A mám dotaz. Jak se ti jezdí z tou bílou palubkou na sluníčku? Se musí pekelně odrážet v předním okně ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 spooky: Uprimne, vsichni mi to rikali. Kdyz jsem ji dal do auta (auto stalo venku) a sedl si, tak se mi chtelo skoro brecet, nic neslo videt Pak jsem dal stropnici atd a je to uplne v pohode. Nic se na skle neodrazi ani nerusi. Samozrejmne, kdyz se na to zameris, tak to jde videt vic nez origo to jo, ale jinak naprosta spokojenost. Spis nevidim kvuli vecne zasraneho predniho skla :/ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Tak to je jedině dobře... Já právě vím jak je to na prd s kámošovo auta (má lakovanou) nebo když si občas chytře hodím nějaký papíry na palubku... Proto mě to zajímalo. Tak jen pokračuj dál. Mě se tenhle styl porád celkem líbí... ;-) A je to něco jinýho než má dneska skoro každej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Pojdte se nekdy domluvit, srazime se pres vikend treba v nejakym kempu, udelaly by se pekny fotky a tak. :) Jinak to tady vubec nezije a ty lokalni srazy jsou na tohle maly. Co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 houmik, kdyz ja nevim odkud jsi. Ale jsem pro kazdou spatnost :) Jinak panove, dneska uz bude foto s maskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 woe, mam to u kazdyho podpisu :) Bud jsem ve Vidni a nebo jsem v Krumlove. Ale tak mne je to jedno, kam dojedu, kdyz to bude stat za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 tak 11 je sraz tady ostravska :) Ja vim, ze to mas v popisku, ale proste C.Krumlov i Viden je trosku z ruky odtud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 To ja jedu do Nemecka na sraz zrovna v tom vikendu. :) Bautzen - wild wild east 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Houmik: A nebylo by dobrý tenhle nápad dát do srazů? Tady si tolik lidí nepřečte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Zdravim chalani. Tady posilam par fotek. Uploaded with ImageShack.us Jinak na aute uz je maska. I lizo je pripraveno a i vyfuk. Vse by melo byt bud o vikendu nebo behem dalsiho tydne. Momentalne jsem v nemocnici, takze jak mi mladi rikame: dojeb trosku ;) jiinak tady podbehy v "carbnu" :P Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Ten naraznik me laka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 jestli myslis to vyrizle, odhodlaval jsem se k tomu dlouho ;) Nikdy jsem totiz nic takoveho predtim nevidel. Tak jsem to udelal, cely zhavy ze jsem prvni a hle, pak jsem spatril RRS a pak dalsi par oktavek co to mely taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 (upraveno) A nejde tam vidět to železo z nárazníku ? čím to máš potom vyplněné ? original mřížka tam přece nedosáhne Mě to taky brutálně láká! A za tu SPZ ti fakt nikdo ještě nikdy nic neřekl ? já ji chci taky takhle A MOC !!!!! ;) Upraveno Květen 27, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 No určitě Jajin musel tu výztuhu vyfiknout .. Ukaž detailní foto. (Né že bych to chtěl dělat na své ) ,ale jen mě zajímá jak je to ukončené - to samé řez toho nárazníku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 super ji to slusi ;) Ten naraznik je super, o tom taky premyslim :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.