jajiN Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Asi 3 lidi, jakoze by meli eventuelne zajem, ale ze toho nmaji vyhlidnuto vic. Cenu chteli aspon 110tis. - za takovou cenu to tam hodim pristi rok Jinak jen oplno zvedavcu no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Fakt pěkný to máš... bílá je super :-) četl jsem že taky maturuješ tak snad nám to vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 jejej no co no, life is a change :) každopádně hoď k tomu fotky interiéru, to naláká kořeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Uploaded with ImageShack.us Jeste hodne hodne prace :) btw: poradte nekdo jakou radicku? Mam tam tu s tlustsim koncem, takze RS tam nenarvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ty jo, tak za me teda ne-e a ja si porad stojim za svym, ze ti ty kola strasne srazi cely auto o tridu dolu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Nebyla by lepší výměna agregátu? Přijde mi škoda to prodávat, když jsi na tom strávil takovýho času a dostal auto do takovýho stavu. Nehledě na to, že sis k němu musel vytvořit určitej vztah. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ty plasty se tedaleskonou za to neni pekne jarek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Podle mě tady lítají dosti malé ceny za to co to auto má na sobě udělané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ten interiér nevim no to už je moc...zvenku jakž takž, ale už bylo rečeno, ty kola k tomu prostě nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Věc vkusu chlapy, mě se kola líbí, k autu jako celku mi sedí, ty bych neměnil, ale interiér se nepovedl, bílá palubka, bílý volant (asi moc dlouho nebude), lakovaný spodek, no v každým případě bych ji chtěl vidět naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ty bily je tam uz moc. Mel si nechat posit palubovku do cerny kuze a dat do toho jen nejaky bily doplnky, treba bilou nit nebo tak neco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) za mě taky interier ne. Šlo to udělat jinak, ale věc každého znás aspon je změna a je to pestrý. Jen mě taky překvapil prodej, sr**t se stím takovou dobu, ty nervy a kecy a a vše okolo a pak se toho hned zbavit. Mohl jsi stím zkusit třeba tuning cup atd. Myslím,že auto má kam jít a je jedno , že je tam 1,6. Lepší než 1,4Mpi Aby si pak nenašel za 14 dní svoje auto v sekci TF ,, Ztracené ozdoby České stylingové scény " a tam auto po kotrmelci .... Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ty jo, ja co videl tu scenu show & shine... S timhle bych tam nesel. To nemyslim nijak spatne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ale proč ne? Zkouknou mu to rozhodčí ,řeknou co a jak a bude vědět kam stím dál. Tohle bych bral jako začátek. Letos se neumístí ,ale může to přijít... znám kluka co stavi takhle postupně GIII ....každopádně je to výzva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 No tak kazdopadne diky za reakce Uvidime co s tim. Neni to lakovane, jen je tam folie a taky se mi to moc nelibi ten spodek. Jinak ta bila atd., kdyz to vidite real tak to nevypada tak moc Co se tycu tuning srazu, tak urcite zkusim. Ale tuning cup to ee, na takove srani s autem nejak nemam cas uz :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Palubka by byla mnohem efektnější v černé kůži s bílou nití. Takhle je to přehnané. Lesklý spodek palubky, to je omyl to fakt není hezké. Ty kola se k tomu autu hodí, ale je fakt, že design je dost zastaralý a jiné by udělali mnohem větší parádu. Ještě dej fotky sedaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Panove, tak tedy dam na vas :o Folie teda pujdou dolu a cely interier pujde do cerne kuze s bilou niti. Teda krome palubky sedadel a volantu. To zatim zustane v bile, uvidime jak to bude vypadat jako celek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Trochu me sere, ze jsem neudelal fotku auta z toho srazu. Presne to tam takhle bylo, plato a cely interier v cerny kuzi s bilou niti. Ale musi to byt kuze, kozenka je hnusna. :o Mel jsem za to, ze jsem tu fotku delal, ale nemuzu ji najit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 No ja prave zvazuju jestli kozenku nebo kuzi. Jen prece, moc financi nemam uz a cena 180kc za m2 nebo 1200kc za m2 je nejspis rozhodujici. Jestli tu fotku najdes, tak budu jen rad :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) Ja ji bohuzel fakt nemam. :o Ale v Doksech jsem prave videl auto a to melo na platu kozenku a na Wörthu auto s kuzi. Rozdil byl obrovsky. Ta kozenka je takova lacina proti kuzi. Chapu ty finance, sam to dost resim a vetsinou musim delat kompromisy. Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 ale proč ne? Zkouknou mu to rozhodčí ,řeknou co a jak a bude vědět kam stím dál. Tohle bych bral jako začátek. Letos se neumístí ,ale může to přijít... znám kluka co stavi takhle postupně GIII ....každopádně je to výzva :o já bych si teda do auta nenechal kecat od rozhodčích.. stavím si auto podle toho, co se líbí mě a ne ostatním :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) Takhle se to nebere. Hodnoti se zpracovani, materialy, napad, detaily atd atd. :o show & shine neni nic, co by se vymyslelo u nas, je to soutez, ktera se kona po celym svete edit: Prijizdime na letiste v Tynci a chlapik na nas, jedete na sun shine? :) :) Chudak, trochu si to poplet. :D Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 dakie - show shine nechci jezdit. Protoze auta ktere tam jsou, se proste srovnavat nemuzu. Za prve je stavi lidi, kterym bych mohl rikat tati = vice zkusenosti a financi. Za druhe maji auta jen na srazy a za treti ty nejhezci vetsinu jezdi jen na podvalu. Ja s autem jezdim kazdy den pres ty nase "krasne" silnice. houmik - Ja vim, mas pravdu. Kuze je kuze, ale taky bude muset byt kompromis, jeste uvidim, kolik vyjde polokuze. Jinak chlapek - asi mel z toho upal :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Presne tak. :) A to me osobne prave moc nebere. Mam radsi udelany auto, se kterym se da jezdit. Ale divil by ses, kdo vsechno se do ty souteze prihlasi. :D Obycejny Felicie kombi na 15" kolech... Hruzostrasny OII. Bys koula. :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 No, neco malo jsem slysel :o Ja tedka jedu zitra do popic, na muj prvni sraz. Zkusim se prohlasit a uvidim kam me zaradi. Kazdopadne nemam hotovy interier. Takze jedu spis jen proto, aby mi rekli co a jak a hlavne nejak financne se vejit do rozpoctu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Musel bys hodne zaujmout, vetsinou jsou prvni 3 mista rozebrany. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Vsak prave nechci do te show shine, ale co jsou ty nektere vetsi srazy rozdeleny i na vice kategorii, tak doufam ze sem tam bych se mohl umistit aspon prozatim s exterierem :o Jinak tady foto, porovnani Skodovacke bile cady proti te moji frozen. Jen nechapu, proc je ta fotka tak tmava :) btw: ta cady je trosku spinava no :D :) Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Nejaky rozdiel tam je ! co to mas presne za farbu? Kolko ta vysla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 to je Barva je to frozen white. A stoji myslim 1700kc litr bez DPH. Jinak dneska jsem byl na srazu v Popicich a mam 3.misto Show&Shine Skoda modern scene A to jsem nemel dodelany interier :D Tak jsem je ukecal at primhouri ocko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 dej fotky a gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.