Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

za mě taky interier ne. Šlo to udělat jinak, ale věc každého znás aspon je změna a je to pestrý. Jen mě taky překvapil prodej, sr**t se stím takovou dobu, ty nervy a kecy a a vše okolo a pak se toho hned zbavit. Mohl jsi stím zkusit třeba tuning cup atd. Myslím,že auto má kam jít a je jedno , že je tam 1,6. Lepší než 1,4Mpi :palec: Aby si pak nenašel za 14 dní svoje auto v sekci TF ,, Ztracené ozdoby České stylingové scény " a tam auto po kotrmelci ....

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

No tak kazdopadne diky za reakce :palec: Uvidime co s tim. Neni to lakovane, jen je tam folie a taky se mi to moc nelibi ten spodek. Jinak ta bila atd., kdyz to vidite real tak to nevypada tak moc :lol:

Co se tycu tuning srazu, tak urcite zkusim. Ale tuning cup to ee, na takove srani s autem nejak nemam cas uz :/

Odkaz ke komentáři

Palubka by byla mnohem efektnější v černé kůži s bílou nití. Takhle je to přehnané.

Lesklý spodek palubky, to je omyl to fakt není hezké. Ty kola se k tomu autu hodí, ale je fakt, že design je dost zastaralý a jiné by udělali mnohem větší parádu.

Ještě dej fotky sedaček. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Trochu me sere, ze jsem neudelal fotku auta z toho srazu. Presne to tam takhle bylo, plato a cely interier v cerny kuzi s bilou niti. Ale musi to byt kuze, kozenka je hnusna. :o Mel jsem za to, ze jsem tu fotku delal, ale nemuzu ji najit...

Odkaz ke komentáři

Ja ji bohuzel fakt nemam. :o Ale v Doksech jsem prave videl auto a to melo na platu kozenku a na Wörthu auto s kuzi. Rozdil byl obrovsky. Ta kozenka je takova lacina proti kuzi. Chapu ty finance, sam to dost resim a vetsinou musim delat kompromisy.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
ale proč ne? Zkouknou mu to rozhodčí ,řeknou co a jak a bude vědět kam stím dál. Tohle bych bral jako začátek. Letos se neumístí ,ale může to přijít... znám kluka co stavi takhle postupně GIII ....každopádně je to výzva :o

já bych si teda do auta nenechal kecat od rozhodčích.. stavím si auto podle toho, co se líbí mě a ne ostatním :)

Odkaz ke komentáři

Takhle se to nebere. Hodnoti se zpracovani, materialy, napad, detaily atd atd. :o show & shine neni nic, co by se vymyslelo u nas, je to soutez, ktera se kona po celym svete

edit: Prijizdime na letiste v Tynci a chlapik na nas, jedete na sun shine? :) :) Chudak, trochu si to poplet. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

dakie - show shine nechci jezdit. Protoze auta ktere tam jsou, se proste srovnavat nemuzu. Za prve je stavi lidi, kterym bych mohl rikat tati = vice zkusenosti a financi. Za druhe maji auta jen na srazy a za treti ty nejhezci vetsinu jezdi jen na podvalu. Ja s autem jezdim kazdy den pres ty nase "krasne" silnice.

houmik - Ja vim, mas pravdu. Kuze je kuze, ale taky bude muset byt kompromis, jeste uvidim, kolik vyjde polokuze. Jinak chlapek - asi mel z toho upal :o :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak. :) A to me osobne prave moc nebere. Mam radsi udelany auto, se kterym se da jezdit.

Ale divil by ses, kdo vsechno se do ty souteze prihlasi. :D Obycejny Felicie kombi na 15" kolech... Hruzostrasny OII. Bys koula. :o :)

Odkaz ke komentáři

Vsak prave nechci do te show shine, ale co jsou ty nektere vetsi srazy rozdeleny i na vice kategorii, tak doufam ze sem tam bych se mohl umistit aspon prozatim s exterierem :o

Jinak tady foto, porovnani Skodovacke bile cady proti te moji frozen. Jen nechapu, proc je ta fotka tak tmava :) btw: ta cady je trosku spinava no :D :)

img0480dn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...