Přejít na obsah

Octavia RS TDi @ Cupra4 TDi by JasteR

Doporučené příspěvky

Jak vieme, tak je to Jesterova srdcovka ktoru by nikdy asi nepredal a zvlaste nie za taky peniaz a k inzeratu by napisal apon 3 stranky,no ale ako joke dobry,raz som tak zo srandy predaval kamaradove otunene auto za par tisic s tym ze som dal izerat na okna auta a on sa potom divil ze ma telefonaty na kupu auta?No ale bol som mladsi. :palec:

Odkaz ke komentáři

Inzerat byl smazan, takze ani nevim vo co go, nemate nekdo fotky ? ale pochybuju ze by nekdo pouzil moje...

Za tyhle penize bych se asi musel zblaznit, daleko vic penez je jenom v motoru.. to by musela byt tak cena jen za kompletni motor :angry:

..neni duvod prodavat, kdyz mam nedavno prakticky nove udelanej motor a ted uz je prakticky puvodni jen kastle, vse ostatni se vymenilo za zanovni nebo nove z RS, tak si ji chci jeste delsi dobu nechat, zatim velka spokojenost, neni duvod menit ani neni za co .. 2.0TDi neni zadna slava.. a OII je tezka.. jeste tak ctyrkolku, ale ta nebyla v nafte v liftbacku.. jeste tak bych bral Leona Cupru / FR ARL 4x4 TDi..

Odkaz ke komentáři

...JasteR asi někoho pěkně nas...l, že se mu tak odměnili, tipoval bych to závist, pokud to není nějaký trapný fórek.

Jinak, ne že by nebylo co závidět, jeho TDI/RS má moje velké sympatie, už dlouho, ještě na SH, rád se sem tam do toho tématu mrknu, co je nového.

Takže, jen tak dále Pane JasteRe :angry:

Odkaz ke komentáři
...JasteR asi někoho pěkně nas...l, že se mu tak odměnili, tipoval bych to závist, pokud to není nějaký trapný fórek.

Jinak, ne že by nebylo co závidět, jeho TDI/RS má moje velké sympatie, už dlouho, ještě na SH, rád se sem tam do toho tématu mrknu, co je nového.

Takže, jen tak dále Pane JasteRe :angry:

Nevim o tom ze bych mel nekdoho nastvat, na to je sposta jinych lidi s jinou povahou.. spis trapny vtip, asi naky chudak, nebo lepsi prodej sveho auta, ted uz je to jedno a nema smysl to resit..

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
krásný fotky :angry: čím to fotíš?

Ultrazoom - polozrcadlovka: Canon SX1 IS : 20x optikal zoom, FULL HD videa ve stereo zvuku, 10mpix. ,snimac CMOS jako zrcadlovky s CPU DigicIV gen., vyklopny a otocny 16:9 LCD display, moznost fotit v RAW..

..na kvalitni zrcadlovku to nema, ale kdo by se stim tahal, a v ramci kompatku neni lepsi, pro moje potreby..

Odkaz ke komentáři

Impreza WRX STi vs Golf4 TDi - dieselpower.cz

Octavia 4x4 TDi vs Golf 4x4 TDi

Audi A3 TDi vs BMW ?? dieselpower.cz

Audi A3 TDi Quattro vs. Golf TDi - Hoskovice 5.9.2009 - dieselpower.cz

Skoda Octavia RS TDi vs. GolfPlus TDi - Hoskovice 5.9.2009 - dieselpower.cz

Audi TT Quatro vs Golf TDi 4x4

[/b]

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...