wrccko Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 JasteR predávaš auto? http://auto.bazos.cz/inzerat/4138551/Prodej-specha.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Jenom 50tisicí Nebude to tak trochu fake? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 to si z neho skôr niekto robí žarty ! Veď ten výkon nesedí a rok výroby tiež nie ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Dneska otestováno.. Volal tam kamarád, jelikož ta cena se mu nezdála a opravdu bylo sděleno že žádné auto neprodává Přeci jenom, podívejme se na cenu, a na to jak auto vypadá! Musí to být jasný přeci každému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 ptala sem se Jastera,auto v žádným případě neprodává !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 No tak vidíte ! Ale veď ten inzerát je už na prvý pohľad podvod, pretože JasteR by taký úbohý text k tomu nikdy nezbúchal. Niektorí ľudia asi nemajú čo robiť no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 bych se divil,ze by JasteR prodaval a ta cena no bral bych hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Jak vieme, tak je to Jesterova srdcovka ktoru by nikdy asi nepredal a zvlaste nie za taky peniaz a k inzeratu by napisal apon 3 stranky,no ale ako joke dobry,raz som tak zo srandy predaval kamaradove otunene auto za par tisic s tym ze som dal izerat na okna auta a on sa potom divil ze ma telefonaty na kupu auta?No ale bol som mladsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 taky se mi stalo,že do inzerátu někdo dal moje auto,tak jsem jim napsal srdečný mail. a hned to stáhli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 taky se mi stalo,že do inzerátu někdo dal moje auto,tak jsem jim napsal srdečný mail. a hned to stáhli. to je teda hnusná sprosťárna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no,pokud by to vypadalo jako ve filmu Zitra to roztocime drahousku,ohledne auta p.Kopeckyho,tak by to byla moje posledni hodinka:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 JasteR predávaš auto? http://auto.bazos.cz/inzerat/4138551/Prodej-specha.php Inzerat byl smazan, takze ani nevim vo co go, nemate nekdo fotky ? ale pochybuju ze by nekdo pouzil moje... Za tyhle penize bych se asi musel zblaznit, daleko vic penez je jenom v motoru.. to by musela byt tak cena jen za kompletni motor ..neni duvod prodavat, kdyz mam nedavno prakticky nove udelanej motor a ted uz je prakticky puvodni jen kastle, vse ostatni se vymenilo za zanovni nebo nove z RS, tak si ji chci jeste delsi dobu nechat, zatim velka spokojenost, neni duvod menit ani neni za co .. 2.0TDi neni zadna slava.. a OII je tezka.. jeste tak ctyrkolku, ale ta nebyla v nafte v liftbacku.. jeste tak bych bral Leona Cupru / FR ARL 4x4 TDi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 cece opravdy to byly Tvoje fotky. byla tam ta co mas v avataru. pak nejaka z letiste a jedna z prirody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 (upraveno) Par fotek z vejletu do Krkonoš.. + Video: Upraveno Září 15, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 ...JasteR asi někoho pěkně nas...l, že se mu tak odměnili, tipoval bych to závist, pokud to není nějaký trapný fórek. Jinak, ne že by nebylo co závidět, jeho TDI/RS má moje velké sympatie, už dlouho, ještě na SH, rád se sem tam do toho tématu mrknu, co je nového. Takže, jen tak dále Pane JasteRe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Par fotek z vejletu do Krkonoš..+ Video: :( krásný fotky čím to fotíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 (upraveno) ...JasteR asi někoho pěkně nas...l, že se mu tak odměnili, tipoval bych to závist, pokud to není nějaký trapný fórek.Jinak, ne že by nebylo co závidět, jeho TDI/RS má moje velké sympatie, už dlouho, ještě na SH, rád se sem tam do toho tématu mrknu, co je nového. Takže, jen tak dále Pane JasteRe Nevim o tom ze bych mel nekdoho nastvat, na to je sposta jinych lidi s jinou povahou.. spis trapny vtip, asi naky chudak, nebo lepsi prodej sveho auta, ted uz je to jedno a nema smysl to resit.. Upraveno Září 15, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 krásný fotky čím to fotíš? Ultrazoom - polozrcadlovka: Canon SX1 IS : 20x optikal zoom, FULL HD videa ve stereo zvuku, 10mpix. ,snimac CMOS jako zrcadlovky s CPU DigicIV gen., vyklopny a otocny 16:9 LCD display, moznost fotit v RAW.. ..na kvalitni zrcadlovku to nema, ale kdo by se stim tahal, a v ramci kompatku neni lepsi, pro moje potreby.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jé ta šedá dvojka R32 TURBO z tvejch fotek je Alda co mi ladil čip na moje autí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jé ta šedá dvojka R32 TURBO :) z tvejch fotek je Alda co mi ladil čip na moje autí ;) Jj .. je to dobrej blazen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 (upraveno) Hoskovice Tuning 5.9.2009 Upraveno Září 16, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Pekne! mas nake vids? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 koukám,to není víkend abys nebyl na nějakém srazu že?? jináč,já ještě neměla to štěstí vidět Jasterovo auto na vlastní oka...snad se poštěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Impreza WRX STi vs Golf4 TDi - dieselpower.cz Octavia 4x4 TDi vs Golf 4x4 TDi Audi A3 TDi vs BMW ?? dieselpower.cz Audi A3 TDi Quattro vs. Golf TDi - Hoskovice 5.9.2009 - dieselpower.cz Skoda Octavia RS TDi vs. GolfPlus TDi - Hoskovice 5.9.2009 - dieselpower.cz Audi TT Quatro vs Golf TDi 4x4 [/b] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Co to bylo s'tim golfikem?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 TEN GOLF VYPADAL JAKO BY BOUCHLY KAMNA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 (upraveno) TEN GOLF VYPADAL JAKO BY BOUCHLY KAMNA :D .. to je slaby slovo ..sw ala volesko.. ale jel pekne .. Upraveno Září 17, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 (upraveno) Naky to mereni na brzde, uz starsiho data, jeste s puvodnim pal. cerpadlem... dnes uz je to zase trochu jinde.. 210HP @ 473Nm ..powered by DIESELPOWER Upraveno Září 19, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Milovice Tuning 11 dieselpower.cz ; PAL Quality; Tesit se muzete na libovky, hostesky, drift a samodrejme sprinty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.