drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 včera jsem byl na kontrolu klimy, protože nějak slabě chladila. Bylo mi řečeno, že chyběl tlak, tak došlo k natlakování a doplnění media. Dneska test při 19 stupních a výsledek se mi zda stejný ... takže problém asi někde jinde ... :-( Kolik stojí kompresor klimy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ja bych to to neresil zkus to az bude poradny teplo ja jsem ted v Chorvatsku je tady k padnuti a to teprv poznam co umi ta klima jak to mas dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 no auto je 07/2005 ... mám ho rok a pul .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak to mas jeste v zaruce ne ja bych to zatim nehrotil taky se mi nekdy zda ze to vubec nechladi ale je to vetsinou teplotou venku ze se ti zda ze to nechladi pockej az bude ke triceti stupnum a mas Climatronic automat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 to by musel mit 5 letou zaruku :D (jinak predpokladam, ze je druhy majitel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 rstd: no v záruce už to není, mam Climatronic(automat), právě že teď jak byly ty 30 stupňové horka, tak mi to moc nechladilo ... Kalic: jj jsem druhý majitel, první byl škoda auto MB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Nemyslím že bude problém v kompresoru, ten se většinou rozpadá a pokud ten problém nastane, většinou to poznáš hned, protože jde z motoru strašná šelest při sepnuté klimě. Možná bude problém s čidlem klimy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 no nevím, jak říkám, včera mi na to koukli a pry nebyl tlak, tak to natlakovali a doplnili medium ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 (upraveno) Ja jsem to spatne precetl omlouvam se sedim v bazenu u baru piju to jejich pivo tak uz jsem chycenej trochu jak do me pere to slunce to by bylo brzy kdyby odesel kompresor stoji okolo 9000kc ve Skodovce nevim Upraveno Červen 15, 2010 uživatelem Ol@f koukam tim pivem napajis i notas ze ti sem ty posty vklada 2x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 v pohodě :-) ... užíváš dovču jo? :-) Já jsem rád za každý tip, takže sem s něma ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Jezdim takhle brzy protoze je vsude klid lidi jeste moc nejezdi cekaji na prazdniny a pak je to vsude o zivot zitra se presunuju do Italie tady je pres 30 stupnu kezdy den modra obloha u nas je pry na houby pocasi vcera jsem si tady nalestil auto to je parada kdyz to clovek umeje a vi ze to nejaky cas vydrzi jen to slunce do toho pere to mi je toho auta lito tak sned nebudes mit velky vydaje s tou klimou kompresor bych ti mohl sehnat novy origo Skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 tak je to rozřešeno ... kompresor v prdeli ... :-( ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Tak nakonac fakt, jo ? Tak to je pech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 podle ceho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 no byl jsem v servise .... prvně nebyl tlak, tak doplnili medium, natlakovali, včera jsem to testil a vůbec to nechladilo, tak jsem se tam stavoval znovu a kukli mi na to... trubky nebyly vůbec studené a ventilátor chladiče se netočil ... BTW: Musí se znovu plnit klima když dochází k výměně kompresoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 ano musí, ale měli by médium odsát a pak zase vrátit jinak klimakompresor skladem, tak neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 No doufám, že po mně nebudou chtít další peníze za doplnění, když to dělali předvčerem ... BadyS: počítám s tím ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 zdarec, včera jsem zjistil, že mi nebliká pravý blinkr v zrcátku. Nevíte jak na výměnu té žárovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 teď jsem se dočetl že se musí vyměnit celý ten spodek :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 bohuzel.. je to tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 a nemůže tam byt posrané něco jiného? Nějaký přívodní drátek nebo tak něco? Pokud bych to měnil tak už bych asi uvažoval o výměně i na druhé straně a to i s osvětlením nástupního prostoru. Je potřeba něco dokodovat nebo se to jen vymění a pak to fachčí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 je potrebné natiahnuť aj kabeláž do dverí podľa mojich info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Taky mi to nedávno odešlo a kupoval jsem celou tu spodní část. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Zvažuju, že bych nechal potáhnout fólii vnitřní interierové lišty, myslíte, že by to nějaká firma zvládla bez demontáže? Nemáte nějaký tip na čisticí prostředek na textil v interiéru ? Použil jsem nějaký přípravek který se nastříká, vznikne pěna ta se pak vetře nebo vkartačuje do látky a pak po vyschnutí se to má vysát jako prach, ale nějak mi to nejde vysát. Vzniknul z toho jenom větší flek než byl původní :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 S tím potahováním fólií většina solidních firem uvádí, že bez demontáže to kvalitně udělat nejde. A co se fleků týká, zkus udělat třeba celý sedák nebo opěradlo, nevím kde to máš a ne jen ten špinavý kousek. PS: Co to je za přípravek co jsi použil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Zvažuju, že bych nechal potáhnout fólii vnitřní interierové lišty, myslíte, že by to nějaká firma zvládla bez demontáže? Taky jsem zvažoval (chtěl jsem imitaci broušeného hliníku), ale firma chtěla díly na potáhnutí už demontované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Hmm tak to jsem si myslel, že to bude problém udělat bez demontáže :-/ Mischicka: ted z hlavy nevim značku , ale zjistim ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 To je dobrej nápad, o tom budu taky uvažovat... Pořád chci zkusit lišty v interiéru do červena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 no Já bych chtěl nejlépe na stejnou barvu jako mám teď, má je od něčeho podřené takže bych to chtěl jakoby zrenovovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 No já si právě chci nechat pošít části volantu a kůži kolem řadičky červenou kůží + béžový části sedaček, tak že ty lišty v červený by tam nejspíš šly, ale to ukáže čas... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.