maajkee Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Moje Octule, slouží mi dobře, nic na ní neupravuju, jenom jí dopřávám pravidelnou výměnu všeho potřebnýho i nepotřebnýho Jediný co bych chtěl jsou nějaký origo alu kola a možná sedačky z faceliftu, kvůli o malinko většímu prosotru na nohy vzadu. Vždycky jsem slýchaval na tuhle motorizaci jen špatnosti, ale jezdím s ní už 2 roky a tak nějak mi prostě stačí a i ta spotřeba je celkem fajn. Je to klasika 1.6 GLX 55kw AEE ( Airbag řidiče, ABS, všechny okna v elektrice, palubní počítač, servo a to je asi všechna výbava :o ) Dlouhodobá spotřeba 7,6l (70% město) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Dalsie AEE :o ! Tak zelam nech ti sluzi co najlepsie a nalietas s nou co najviac km bez nehôd :P ;) ! + vitaj u nas na fore ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Tak tě vítám mezi náma, octávečka pěkná a udržovaná, podle laku vypadá, jak kdyby sjela zrovna z výrobního pásu . Nějaký ty liťáky by to chtělo, ale píšeš že je máš v plánu pořídit, tak není co řešit, jen bych se možná poohlédnul i po neorigo kolech, hodně jich je taky pěkných. Na závěr ti přeju ať ti dělá jen radost a louží mnoho a mnoho kilometrů :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 welcome..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 (upraveno) Pěkná ze všech stran,tak ať ti dobře slouží a mnoho šťastných km! Upraveno Září 21, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 auto moc pěkný,a dopřál bych ji k těm kolům i lehký folie a černý sloupky a dozadu lampy face,přeci jen vypadají lépe než pomalu blednoucí předface.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Vypadá moc pěkně zachovale... Jen jak psal škodík zadní lampy bych vyměnil, možná lehce zatmavit ty okna a bude to luxuska... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 ja bych na to nesahal, znate to, jak jednou zacne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Moc pěkná octule, moc pěkná barva, kola by jí sekly . Držím Ti palce a hodně šťasných Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 hezka okta a souhlasim s houmikem, jak jen do toho trosku sprtne, uz nikdy neprestane :lool: vlastni zkusenost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 hezka okta a souhlasim s houmikem, jak jen do toho trosku sprtne, uz nikdy neprestane :D vlastni zkusenost :( :D a...a...a votom to přece je v podstatě děláme lepší údržbu zadní světla je nutnost,vyšisovaný starý lampy blbě svítí a nevypadá to nejlíp,folie kvůli lepší vnitřní teplotě a komfortu,kola jako druhý do sady aby se nemuselo pořád přezouvat atd.... :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 díky za pěkný reakce O fólích jsem přemýšlel, nevíte někde poblíž HK kde to dělaj a na kolik to tak výjde? černý sloupky by byly pěkný kdyby byly i ty okna zatmavený, to jo. Ono já si před lety užil tunění se škodovkama a pak favoritama dost a dost, ale teď už prostě není tolik času a auto slouží už spíš než koníček jako praktická pomůcka pro přesun z bodu A do bodu B :lool: Ale občas zavzpomínám na to dřívější nadšení a něco bych na tom autě vylepšoval ;) Je mi jasný, že jak do toho šáhnu, tak to pak půjde jedno z druhým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 ja uz zacinam byt tak nemocny, ze radsi koukam po nejakym jinym aute, ktery se "neda" tolik upravovat jako koncern... mas nejaky fotky drivejsich aut? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 a co by jsme jinak chlapi asi dělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 prohrali prachy v casinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 jééé další AEEčko na fóru a já je málem přehlíd :D Pěkný autí v pěkným stavu a pěkná barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Provedena podzimní údržba. 127780km najeto. - výměna oleje ( Mogul 10w40 Extreme ) - výměna ol. filtru ( Bosch ) - výměna vzduch. filtru ( Champion ) Koupen kryt pod motor, tak snad nebude v motoru tolik humusu jako loni :lool: A budou sedačky z novější okty, konečně už s výřezem pro nohy zadních cestujících a zadní loketkou, barva černá. Taky bych chtěl něco provést s tou šedivou palubkou, alespoň nastříkat na černo plast kolem budíků, plast kolem ovladačů topení a pravej výdech topení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.