pentadius Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Muze to tak zustat... uprava nadpisu topicu... Tak jsem si to představoval, díky Fido Tak to je paráda.. :) :) len tá foto z heveru bola trochu niekde inde.. Konečně jsem spokojenej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kláca Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 já myslim že to je takle cajk(př. X zad.) :) zas kdybys dal jiný perka na zadek tak aby to nelehlo moc(víc než předek) :) , nebo tys předek zvedal? myslim že pokud nejsi ultrasnižovatel tak vejška na běžný ježdění vpoho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Je to fakt bezva, ještě jsem ani jednou nikde neškrtnul :)Dokonce se to líbí i panu Luigimu a to je sakra znalec jsem rád,že ses stavil, rád jsem tebe i vosičku viděl jinak kola a podvozek=>fakt pecka, moc hezký :) a jak se tady řešil předek vs. zadek...včera jak jsme na to koukali nezdálo se mi,že by ten zadek byl nějak o moc víc nahoře...možná maličko ale neřešil bych..vždy je lepší mít zadek o fous výš než předek hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 já myslim že to je takle cajk(př. X zad.) zas kdybys dal jiný perka na zadek tak aby to nelehlo moc(víc než předek) :D , nebo tys předek zvedal?myslim že pokud nejsi ultrasnižovatel tak vejška na běžný ježdění vpoho Díky pane, jsem s tím fakt spokojenej. Jsem opravdu velkej dlužník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Pane neni co dodat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kláca Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 hlavně dobře že si spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Maro jak rikam super kola a prosim omluv moji necinost..napis mi 303 aspon na mesic diky......68 vymenime materialy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Maro jak rikam super kola a prosim omluv moji necinost..napis mi 303 aspon na mesic ;) diky......68 vymenime materialy Davide, 303-ku už jsem dlouho neměl a mít nebudu. Jedině snad 67-ku, která jezdí do Avionu. A nebo se stav k nám domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) Tak ve vosičce to už pěkně voní kokosem ... ;) Jsem zvědavej jak dlouho to vydrží. Upraveno Srpen 16, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 na fotce nic moc, ale v reálu to vypadá mnohem lépe. jinak co se týče pružin od Jardy tak to je opravdu brutálně snířený, stačí jeden člověk vzadu, něco v kufru a kola jsou zalezlý v podběhách :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Vosicka je fesanda!!Ty kola ji moc slusi!! Jinak jeste jednou moc diky za dederonsky RZ na Rozkosi Maro!! :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 luxusní RSka Máro!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Taky super fotky....Já se tam snažím dělat šaška že mu rvu kolo a on se tomu ještě culí.... :D Vosičce to sekne... :D Ještě že jsi jí Máro u chatky naleštil vid... :D Ty nemít strejdu tak nevím nevím... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ....ale ten rantl dole na nárazníku nějak vynechal ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Ahoj Marku, určitě to budeš vědět, kdy se měnila žlutá Lemon na Sprint? U faceliftu? Takže Fabia 12/2006 už buse Sprint? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Ahoj Marku,určitě to budeš vědět, kdy se měnila žlutá Lemon na Sprint? U faceliftu? Takže Fabia 12/2006 už buse Sprint? Tak tak, myslím že to bylo společně s náběhem O2 RS do žluté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 mas to moc pekne, videno na zivo kdybych nechtel velke auto tak ybch chtel fabii RS zlutou nebo, posledni modelovy rok modrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Modrá race je na FRS krásná.... ale chce to hned dobrou pojistku proti krádeži... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Ještě že jsi jí Máro u chatky naleštil vid... Ty nemít strejdu tak nevím nevím... Jo jo, ty mi vždycky před srazem dobře radíš jak to umývat Holt diagnóza: ČISTOFIL Mohl jsem mít modrou, jen jsme to s prodejcem nevěděli, že to jde ;) ale žlutá je taky moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 žlutá jde k RS líp než modrá, jen ty doplňky v černý by u modrý byly poloviční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 jardo: to mas pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 (upraveno) A tady je důkaz, že jablko nepadá daleko od stromu :lol: Upraveno Září 27, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 To byla prdel.. Ale se mnou si nechtěl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 A tady je důkaz, že jablko nepadá daleko od stromu :lol: Moc pěkná fotečka Also, doufám že si to neprohlíží někdo ze sociálky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 To byla prdel.. Ale se mnou si nechtěl... :D Tebe se Peťo bál ... ale nevím proč? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Tak letos bude asi nová baterka, ta původní ma již 5 let. Asi půjdu do BOSCH-ky. Pokud máte někdo bezva tip na zančku či cenu, nechám se rád inspirovat Ještě jedna věc, předevčírem se mi stalo při jízdě večer domu, že jsem přeřadil z 3.Q na 4.Q a po zpomalení jsem chtěl vrátit zpět 3.Q, jenže ta už tam nešla. Jakoby tam něco zvonilo a nešla tam za Boha zařadit. Po dojetí domu a vypnutí motoru, jsem tam zkusil jednotlivé rychlosti se spojkou i bez naházet a vše bylo O.K. Následně proběhla i zkušební jízda a vosička i převodovka se chovala zcela normálně. Nestalo se to někomu, příp. nevíte příčinu? Díky za rady +MRK+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.