Dakie Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 napiš Jeldovi, určitě Ti udělá cenovku ;) ta 3.rychlost tam šla jakoby přes zuby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 VARTA ;) silver.. vyborna zkusenost na Fabce i na Octe.. vysokej startovaci proud a i v mrazech na prvni brnk... to co popisujes se mi stavalo kdysi na Felicii, kdyz byla prevodovka utahana treba v Chorvatsku na horskych RZetach, tak trojka sla nekdy spatne zaradit a i vyradit... jel jsi pianko nebo nejakou pilu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Marku tohle mam zatim pro tebe doma... ale z tych prevoznych ti asi necham tu prednu ked by si chcel..zadnu by som si chcel nechať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 napiš Jeldovi, určitě Ti udělá cenovku ;) ta 3.rychlost tam šla jakoby přes zuby? Ne ne Peťo, jak by tam nešla zařadit, ale od té doby to neudělalo ani jednou (klep klep) na dřevo :D VARTA ;) silver.. vyborna zkusenost na Fabce i na Octe.. vysokej startovaci proud a i v mrazech na prvni brnk... to co popisujes se mi stavalo kdysi na Felicii, kdyz byla prevodovka utahana treba v Chorvatsku na horskych RZetach, tak trojka sla nekdy spatne zaradit a i vyradit... jel jsi pianko nebo nejakou pilu??? Díky Karle, pokud půjde nová dám Vartu Silver. Utahaná by mohla být, ale nejel jsem "na pilu", spíš takovým tím stylem klobouk a vajíčka za zadním oknem :D Marku tohle mam zatim pro tebe doma... ale z tych prevoznych ti asi necham tu prednu ked by si chcel..zadnu by som si chcel nechať.. Jsi moc hodný Stenly :) Udělalo mi to radost Pokud by se ti podařila sehnat nějaká stará např. HNC-55-66 apod. ty by byla teprve bomba Však uvidíš, mj. má bezva tátu i sestru B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Uvidim čo sa bude dať zohnať... ale neslubujem nič... i ked potom budem asi aj ja potrebovať od teba nejaku vyrobenu SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 To nebude problém, pak to spolu vyměníme Jen musíš napsat co bys na ni chtěl mít napsané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Konečně na zimácích OOOO a pneu Yokohama W drive :D Prosím omluvit kvalitu foto, byla pořízena debilem, teda mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 s těma poklicema z OI vypadala vosička krásněji, ale i tak jí to sluší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Ale za tu cenu, viď Marku, to by dal na audiny každej :D jsou parádní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Díky jen jsou trochu šišatý, díky těm ručně lepenejm páskům :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 mám doma hliníkáče ze svojí bejvalky FI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 tos mohl laknout ty plechy a vyslo by to skoro na stejno :P jinak diky za kontakt na klacu, tlumice jsou uz doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 hehe, zrovna ve čtvrtek jsem s klácou mluvil a bavili jsme se o tch tlumítkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 mám doma hliníkáče ze svojí bejvalky FI Jaký Jardo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Prosinec 14, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 Maro mam doma darek pro tebe pod stromeček... ale pošlu ti to až po novym roce když nevadi... jinak napiš mi do SZ adresu tvoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 Ty seš poklad Stenly Je moc krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 ;) maro tak slubil som niečo aj som dodržal.. pak dame pivečko niekde na sraziku nejakom .. alebo ja dojdem do Brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 dárek pod stromeček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 Díky moc Jardo Kurňaa co bych já dal Tobě? Už vím ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 nic neřeš, tu ameriku budeš chtít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 (upraveno) Budu za ni rád ... ovšem máš-li pro ni jiné uplatnění, nelpím na tom Upraveno Prosinec 26, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Mááááro, tak sem dneska Martinovi volal a teď už se můžu jen modlit...díky Tobě za kontakt borečku....Dafka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 (upraveno) Všem členům OC přejeme s Vosičkou hodně zdraví, štěstí (nejen za volantem) a taky zdraví v novém roce 2012 :D A zítra se moc neožerte ... +MRK+ Upraveno Prosinec 30, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Ještě jedno zapomenuté jubileum B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 maro sorry že sem to ješte neposlal ale pokoušel sem se sehnať ješte neco navic... a zitra bych mel poslat baliček... bude obsahovat tyhle krasavice..doufam že budeš spokojenej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Stenly: to je super dáreček ... ten pro Tebe je již ve výrobě Vosička má nové přední brzdy: kotouče Zimmerman + desky Zimmerman. Přemýšlel jsem o Brembu Sport, ale dle pana Humla jsou sice lepší, ale víc se sjíždí. Zatím nám to stačí. Tayk LED-ky v osvětlení RZ šly do kopru, protože ne a ne svítit obě zároveň, takže je návrat ke svíčkám zvaným "sufitky" :D Jo a příští týden jdeme na olej a to nejen v motoru, ale i v převodovce. Raději. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Olej vyměněn 23.1. za Castrol EDGE 5W/30 Longlife. Olej v převodovce zatím vyměněn nebyl, protože se originál pro 6Q mýmu mechanikovi zdál moc drahej (1 litr/800,- Kč). Tak převodovej vyměníme později. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Maro, škoda, žes v ten pátek pospíchal.. ja se toho test drivu nedočkám.. stačilo mi to pružný zrychlení za Tebou do kopce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 (upraveno) já ho minule bral za 550, musel bych se podívat do faktury od dodavatele není problém ti ho taky vzít Upraveno Leden 28, 2012 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 já ho minule bral za 550, musel bych se podívat do faktury od dodavatele Jimi, díval jsem se, že Jelda nabízí tento a za super cenu. Jen je mi divný, ten cenový rozdíl Maro, škoda, žes v ten pátek pospíchal.. ja se toho test drivu nedočkám.. stačilo mi to pružný zrychlení za Tebou do kopce ;) Jee, na to jsem zapomněl. Spěchal jsem za mamkou, nechala si klíče v práci a stepovala před barákem :D Myslíš na mě s těmi LED-kami do SPZ? Test drive provedeme po výměně žárovek v osvětelní SPZ, joo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.