Přejít na obsah

Vosička FABIA RS

Doporučené příspěvky

VARTA ;) silver.. vyborna zkusenost na Fabce i na Octe.. vysokej startovaci proud a i v mrazech na prvni brnk...

to co popisujes se mi stavalo kdysi na Felicii, kdyz byla prevodovka utahana treba v Chorvatsku na horskych RZetach, tak trojka sla nekdy spatne zaradit a i vyradit... jel jsi pianko nebo nejakou pilu???

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

napiš Jeldovi, určitě Ti udělá cenovku ;)

ta 3.rychlost tam šla jakoby přes zuby?

Ne ne Peťo, jak by tam nešla zařadit, ale od té doby to neudělalo ani jednou :palec:

(klep klep) na dřevo :D

VARTA ;) silver.. vyborna zkusenost na Fabce i na Octe.. vysokej startovaci proud a i v mrazech na prvni brnk...

to co popisujes se mi stavalo kdysi na Felicii, kdyz byla prevodovka utahana treba v Chorvatsku na horskych RZetach, tak trojka sla nekdy spatne zaradit a i vyradit... jel jsi pianko nebo nejakou pilu???

Díky Karle, pokud půjde nová dám Vartu Silver. Utahaná by mohla být, ale nejel jsem "na pilu", spíš takovým tím stylem klobouk a vajíčka za zadním oknem :D

Marku tohle mam zatim pro tebe doma... ale z tych prevoznych ti asi necham tu prednu ked by si chcel..zadnu by som si chcel nechať..

Jsi moc hodný Stenly :) Udělalo mi to radost :pivo: Pokud by se ti podařila sehnat nějaká stará např. HNC-55-66 apod. ty by byla teprve bomba :wub:

Však uvidíš, mj. má bezva tátu i sestru B)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Stenly: to je super dáreček ... ten pro Tebe je již ve výrobě :palec:

Vosička má nové přední brzdy: kotouče Zimmerman + desky Zimmerman. Přemýšlel jsem o Brembu Sport, ale dle pana Humla jsou sice lepší, ale víc se sjíždí. Zatím nám to stačí. Tayk LED-ky v osvětlení RZ šly do kopru, protože ne a ne svítit obě zároveň, takže je návrat ke svíčkám zvaným "sufitky" :D

Jo a příští týden jdeme na olej a to nejen v motoru, ale i v převodovce. Raději.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

já ho minule bral za 550, musel bych se podívat do faktury od dodavatele

Jimi, díval jsem se, že Jelda nabízí tento a za super cenu. Jen je mi divný, ten cenový rozdíl :blink:

Maro, škoda, žes v ten pátek pospíchal.. ja se toho test drivu nedočkám.. stačilo mi to pružný zrychlení za Tebou do kopce ;)

Jee, na to jsem zapomněl. Spěchal jsem za mamkou, nechala si klíče v práci a stepovala před barákem :D

Myslíš na mě s těmi LED-kami do SPZ? Test drive provedeme po výměně žárovek v osvětelní SPZ, joo?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...