Dakie Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 jak obráceně? jako pravej vlevo a levej vpravo? hmm, stane se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Peťo, to je fakt síla, co člověk to protichůdnej názor, ale já bych ty RSW asi taky nebral ... já budu mít snad letos kola za 9000 Kč. A fakt pěkný, viď Dakie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Kdyby jsi preci jen chtel ty origo Atrie tak je muzu nechat svilknou a gumy strelim zvlast :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Petane přesně tak.. :D Ale ještě si to ověřím jak to má být.Jinak jaký kola budou sám netuším.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 nj, výběr kol nelze podcenit.. já osobně bych volil něco jako Speedline Corse jak jsem měl na Fejbyně na zimu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Tak ohledne kol RSW, mel jsem je sezonu 2009 na aute konkretne 7,5x17 s pneu 205/40 a nemuzu na ne rict skoro nic spatneho, jen ze kolo vazilo pres 18 kilo i s gumou. Mohl jsem na nich najezdit tak necelejch 20 tis. A pohoda, zadne krouceni nebo tak se nekonalo. Mozna jsem mel stesti na kus, ale ja proti nim nejsem. Zajimalo by me jestli nekdo kdo tady o nich psal ma s nima nebo mel zkusenost, nebo je to pani povidala?? Ale kdyz 16ky na F1 tak za me bud Poly a nebo nejaky Speedy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Našel jsem za hezkou cenu Dotz Mugello..jsou to pěkný kola ,ale zas v 16" to asi nebude to pravý ořechový nebo jo..?Pak si jedno nedej... ;) No hlavně že už mám bačkory.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 hmmm, takže nakonec budou 100% 16" jo? když už máš gumy :) Dotz Mugello nádherný, ale v 16" fakt malý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Joo ted už to 16" bejt musej.. Jen vybrat nějaký co budou i v reálu vypadat stejně dobře jako na monitoru.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Dneska sem byl (už po 2.)na výměnu oleje v servisu :) Budu muset pořešit tu plastovou matici filtru.. Fotos---Cena bez oleje a 2.strana faktury.. nákres príjmacího technika jak mají být čepy řízení :) Škoda že přez to nehodil razítko... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Peťo, mě se hodně líbí kola Comet, jsou to sice 16-ky, ale dle mého soudu opticky zvětšují kolo. Co ty na ně? Určitě bys je tady od někoho sehnal za pusu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 tak panáček si dělá všechno sám doma, ale na olej musí do servisu, to je mazec ale vím proč, vysvětloval si mi to co zkusit na vrakáči sehnat potřebný díly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Je videt,ze je prijimaci technik clvoek znaly sveho remesla a s grafickym nadanim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 pentadius: ty kola nevím no...to by musely bejt ty čelní plochy leštěný a vnitřek černej... Dakie:To víš takový kraviny nejsou nic pro mě.... :lool:Za ty prachy mě aspon udělali Preso.Koukal jsem na víčko a asi se mu nechtělo...jsou na něm stopy nějakých kleští... :D Tak jsem čekání krátil prolejzáním Jetyho a Supa... Tak nějak sem si dneska vzpoměl že jsem jim neřekl aby se podívali na číslo dílu toho víčka.Asi objednám nový a bude. Kube:Jo omalovánka dobrá..ale z hlavy nevěděl a šel se optat na dílnu... Jinak je ale ochotnej a i na dílnu mě pustil... :P No v pátek sem objednanej na přehození čepu a geošku.Doufám že už si to v tom servisu zapamatujou... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Teda to jsou mechosi. Jen doufam,ze ty cepy nebudes muset davat nove kdyz byly opacne. Ted si nejsem jisty ale myslim,ze Fabule ma filtr stejne jak Octa a taky jsem mel problemy povolit to plastove vicko. Bracha ma super kleste na filtr a tema to vzdycky jde. A hlavne pokazde vymenim ty gumicky a dotahuju to rukou. Pak to jde i hezky povolit. A ve Skodovce kde jezdime je sikovna Pani u nahradnich dilu a ta vsechno bleskurychle najde v Etce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tak nakonec bylo vše o.k. a neudělal chybu servis,ale technik na STK asi neměl svuj den..:)Geoška byla rozhozená tak sem byl za chvilku hotovej a nemusel se s nima hádat o reklamaci..bez dokladu za 400 myslím o.k. S tím filtrem je to tak že jak závit na víčku tak na tom těle filtru je naprosto bez jakýhokoliv poškození a to víčko jde lehce tak 3 otáčky a pak tíž a tíž.Pak jí povolit je celkem pakárna i s origo klíčem..minule v servisu sem maníkoj říkal at dá přez matici slabej hadr,narve na to ten jejich nástavec a pak to povilí..Taky že jo.. :lool:Na puvodním motoru 74Kw jsem tu matici vždy utahoval jen rukou až do konce...povolit pak šla pěkně klíčem nebo řetězem na fitry..ale ted u tý 96KW je to takhle.Nechce se mě dávat ranec za kus plastu abych pak nezjistil že je to stejný..ideální by to bylo vyzkoušet z jinýho auta..ale sežen někoho... :) jinak slečna dostala novej palivovej filtr(origo) a taky snímač teploty paliva.Jedu si takhle do práce...na kraji města zastavíám na benzínce jdu si koupit retka nastoupím start na škrt...rozjíždím se a při cca 1300ot motoru a rychlosti na 1. cca 7km/h motor chcípnul... ;) říkám si co je kurva...nastartuju na škrt znovu chci se rozjet a po 1m to samé..chcípnul.Nastartuju opět na škrt(motor měl vodu 90C) pomalu šlapu na plyn na volnoběh a po tech 1300ot/min jako když někdo přiškrtí přívod paliva laicky řečeno..jak sem šlápl víc chcípl.Už jsem obvolával kámoše a bráchu že potřebuju odtáhnout.Tak jsem si sedl do auta nastartuju,když to na volnoběh funguje a ohřeju se než dorazí pomoc..po chvilce sem jen tak zkusil to pomalu prošlápnout a najednou zas běžel hajzlík. ;) Druhý den hned vyměněn filtr paliva a čidlo teploty paliva,který bylo i v chybách při diag. motoru.Zatím vše o.k. a řekl bych že to líp chytá,když je motor studenej. Co tyhle...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 vypadaj moc pěkně kolečka! koukám, taky samý trápení :) co tamty kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Za mě dobrý kola :) To je origo VW nebo nee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tam ty BBS sem tam nějakej dolíček na límci jinak super opískováno a lehoučký..ale když sem sečetl cenu za kola+dokoupit šrouby a pak renovace(lítání,shánění,posílání taky něco stojí.)tak bych byl nad rozpočet a navíc náročná udržba leštěných límcu..sem to zavrhl.. ;) V inzerátu píšou že jo..ale jsou s pneu což nepotřebuju... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 navíc tím pískováním jsou ty kola dojebaný, zralý na tunu kitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 to jsme právě koukali s najmisem, že je to do hruba, ale mě se to zdálo OK - plnič by to měl pokrejt ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak dnes objednany ALU 7J X 16 ET 37.Dodani 4-8 tydnu,tak doufam ze budou driv jak za 2 mesice.Napoveda...jsou to jedny z tech co jsem sem daval obrazky.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 to jsme právě koukali s najmisem, že je to do hruba, ale mě se to zdálo OK - plnič by to měl pokrejt ne? mě to přijde dost hluboký, mě borci původní lak obrousili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Bylo to celkem hrubý..tak 3-4 vrstvy plniče by to možná srovnaly... Ale zas za ty prachy je myslím prodá no problém. Já ted budu jen čekat na new kola a doufat že budou aspon trochu kvalitní a uměrně těžký.Zimáky už dojezdím na sračky protože už ted jsem cca 1mm před značkou max. opotřebení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Zase pozdrav od nějakýho kreténa blbýho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 no ty vole, tak to už je fakt moc :-/ ještě žes zatím ten nárazník nedal lakovat :-/ to se ti stalo u práce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Já už fakt nemám slov... :D Na 99% u práce...včera po denní sem auto neprohlížel a přicházím k němu ze zadu takže nasednu a jedu..dneska ,když jsem jel vybrat prachy do bankomatu tak jsem si toho všiml..Takže nárazák pujde do laku celej,blatník musím nechat vytáhnout(naštěstí je prasklinka na laku jen v ružku jakoby dovnitř motoráku..to opraví lakotužka.Světlo naštěstí přežilo!!! Aspon něco kladnýho-----kola se dokutálela druhý den od objednávky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 pecka, černý i zevnitř!!! a šrouby k tomu byly zdarma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 JJ v ceně šrouby,vymezovací kroužky...a 2 středový pokličky navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 super :D a to se vyplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.