pentadius Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Hezký kola jsi vybral Peťo, ty máš fakt na ty debily smůlu 8-o Já už se těším, až nasadím ty moje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 no to si děláš srandu :P zase naprcanej předek :D s kolama si myslím, že jsi udělal dobře - nový jsou nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Pekne kola Petre ale nejsou trochu podobne tem co jsi mel???? A ten predek me mrzi. Ja bych zuril jak sileny :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 kdy budou kola na autě? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Díky za podporu chlapáci... Pentadius: nenaděláš nic..mno dal bych tomu člověku klíčem na kola do hlavy,ale je dost možná že to byla nějaká pipina který je to šumák a je ráda že to uřídí... Tomas_ek jj new je new a snad i kvalita kol..jen 1 kolo má myslím 40g závaží jinak po 15-25g takže pohoda.. Kube:Jj podobný jsou..tenhle styl byl jeden z možných na výběr a dopadlo to jak to dopadlo...Na 17" Mamy to nemá,ale proč nezachovat styl.. Dakie:No už brzy..kola jsem zatím jen zkoušel kvuli ETčku a nechal jsem stáhnout podložky o 1cm a o 0,5cm soused mě to vf práci stočil..to problém nebyl,ale zkracování šroubu mu prej celkem dalo..malinko tvrdý že to štíplo kudlu soustruhu... Bral to pak prej na nějaký brusce..nevím do železa nedělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 ale vyvažování má na svědomí spíš guma, než disk, což? twe, vysokopevnostní kalený šrouby zkracoval na soustruhu jo? dobrej blázen tak koukej nahodit fotky, jak to na autě vypadá! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Jo to jo..ale tak u Continentálek jsem neměl obavy..spíš z no name disku.. tak hlavně že se s tím popral..víkend mám denní tak to přehodím asi po víkendu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 jinak já už mám převodovku přehozenou něco tam chrastilo, tak jsem to radši nechal zkouknout a spojka, ložisko i přítlačák je OK.. a s delší převodovkou se hned líp jezdí kola vezu na obutí dnes - teda zatím jen zadky a dopředu musím koupit pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Nekecej..a s kým jsi ji měnil..?Jinak jsem s tou výměnou počítal a těšil se že dáme pivko+gril.. :D Tak budem kupowat taky new wapku..dneska den blbec.. Tak fajn že není ještě spojka v háji..Kolik ted točíš při 120-130 na 5ku.Máš už nějakýho adepta mezi značkama..co tam vlastně máš za rozměr..? :D Pokud vše klapne tak během léta doplním výbavu jedním bezp. asistentem.. Díly bych měl mít brzy doma.:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Nesvadbovi mi to vyměnili :D nechal jsem jim to tam na neděli :D neboj, pivko a gril dáme i tak :D kola mám 7,5 a 9x16" ET 15 a 25 :D gumy vzadu 215/40 a dopředu chci 205/45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Jo u Máry... :D Až bude teplo a volnej víkend domluvíme grilovačku... :D Vzhledem k rozměrum je lepší kupovat předek ne.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 vzhledem k rozměrům je lepší prodat a koupit jiný ;) ale to je na delší povídání teplo už teď snad bude furt, musíme zahájit gril. sezónu btw. mrkni ke mě do tématu, co se mi včera stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak je přezuto...dneska projíždka a zrovna pršelo..pneu sedí parádně.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 ty sou malinkatý :) hoď foto z boku a zezadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Vypadají Peťo hezky, ale foto z boku řekne víc (jak píše Dakie) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Se polepším..stejnak je ted hnusně a nová Wapka na cestě.. Nějak sem si na ně zatím nezvykl..pořád vidím 17" MAM.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 tak jsou pěkný, ale chtělo by to ještě ponížit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Noo chtělo,ale to bych urval webasto... :) Hold budu OFFroad no.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 nj, a hlavně v zimě by ses dobře dostával domů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 To mě povídej...když jsem si jel po noční jednou takhle domu a napadlo cca15cm tak jsem zustal dole u sousedu a dál ani hovno..tak jsem pak hodinu lítal traktorem a pak vyjel.Ale zas sem neměl problém usnout.. :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 to by se mi chtělo po noční ještě vyhrabovat sníh :) bych tam nechal auto u sousedů :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tady máte ty fotky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Peťo, promiň ale mě ty kolečka přijdou jako z nějakýho internetovýho konfigurátoru alu kol :D Jsou takový obyčejný, ach jo. Nevím jestli jsi udělal nejlíp, tedy alespoň podle mne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 koukám, tvé oblíbené místo na focení :D kolečka jsou designově pěkný, ale chtělo by to zpátky 17" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Peto mas to hezke. Na 16" Ja se tesim az budu doma a obuju zas Bublinu :D A pak i Lilo samozrejme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 pentadius:V pohodě se neomlouvej...nečekal jsem že se budou líbit všem lidem.. Dakie:Čo bolo to bolo.. :D Kube.díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Pomalu se připravujem na návštěvu Rolbaře.. Chtěl jsem koupit 4ks odvzdušnováku a brzdovku ve Škodovce,ale 100kč za 1ks sem odmítl dát a koupil oboje v běžných autodílech a celkem 286kč Hlavní ingredience by měly dorazit zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Už at je to na autě... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 sáfra ;) už ti ASR nestačí jo? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 slyšel jsem od Rolby, sem k němu dojel a zrovna od něj odjížděl pan bratr ó dvojkou ty už tam máš překopávek, že hlava nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.