Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Díky za podporu chlapáci... :rolleyes: Pentadius: nenaděláš nic..mno dal bych tomu člověku klíčem na kola do hlavy,ale je dost možná že to byla nějaká pipina který je to šumák a je ráda že to uřídí...

Tomas_ek jj new je new a snad i kvalita kol..jen 1 kolo má myslím 40g závaží jinak po 15-25g takže pohoda.. :lol:

Kube:Jj podobný jsou..tenhle styl byl jeden z možných na výběr a dopadlo to jak to dopadlo...Na 17" Mamy to nemá,ale proč nezachovat styl..

Dakie:No už brzy..kola jsem zatím jen zkoušel kvuli ETčku a nechal jsem stáhnout podložky o 1cm a o 0,5cm soused mě to vf práci stočil..to problém nebyl,ale zkracování šroubu mu prej celkem dalo..malinko tvrdý že to štíplo kudlu soustruhu... :angry: Bral to pak prej na nějaký brusce..nevím do železa nedělám.

Odkaz ke komentáři

Nekecej..a s kým jsi ji měnil..?Jinak jsem s tou výměnou počítal a těšil se že dáme pivko+gril.. :D Tak budem kupowat taky new wapku..dneska den blbec..

Tak fajn že není ještě spojka v háji..Kolik ted točíš při 120-130 na 5ku.Máš už nějakýho adepta mezi značkama..co tam vlastně máš za rozměr..? :D

Pokud vše klapne tak během léta doplním výbavu jedním bezp. asistentem.. Díly bych měl mít brzy doma.:D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...