najmis Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 ESPčko jsem v autě vždy chtěl,ale nikdy zatím neměl..no naskytlo se za rozumný peníze tak proč ne.Na zimu k nezaplacení a lze ho trvale vypnout což oproti moderním autum je taky super. Bobajs:Překopávek...ani néé Když vezmu vyloženě el. výbavu tak jen RS maxidot,Webasro a ted ESP Jo brácha OII -velká černá sestra..no už ji má taky slušně v náloži.. Edit:trochu sem začal a vyměnil vedení k válci spojky za to které tam má být jen mě není janá funkce toho pazmeku,když to s naohejbanou trubkou ze 74Kw verze taky normálně chodilo...Proč sem jí měnil...mno pro klid duše že tam s 6Q má být. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 na kolik vyjde to prekopani z ASR na ESP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Na Fábku 4 000Kč za práci.Cena na OII ale muže být jiná.. :) Napiš Robařovi a uvidíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Edit:trochu sem začal a vyměnil vedení k válci spojky za to které tam má být jen mě není janá funkce toho pazmeku,když to s naohejbanou trubkou ze 74Kw verze taky normálně chodilo...Proč sem jí měnil...mno pro klid duše že tam s 6Q má být. Áááá páníček se nudil :) Peťo, co používáž za brzdové komponenty (desky a kotouče)? Textar, TRV, Ferodo, Brembo, Knorr apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Zimmermann a Textar ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 jj nejlepsi odzkousena kombinace... kotouce Zimmermann a desky Textar :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 díky Peťo a bratře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Noo už bylo odpovězeno... :D Budeš Máro měnit brzdy..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Tak zas nějaký ingredience pro šéfkuchaře... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 tam je kvůli ESP jinej brzdovej válec? nebo měníš preventivně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 No hlavně jsou jinak pozičně vstupy a výstupy do/z ESP takže ohejbat trubky.. ;) by nebylo moc ideální..Navíc tyhle z ESP mají ty pružné kusy(hadička s pancéřováním)No válec je asi stejnej..ale..víš jak Ted to pojede aspon o 20km/h rychlejc a bude brzdit jako F1 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 a válec je origo FI nebo z OI? já přemýšlím o válci a posilovači z OI.. ale to až někdy v budoucnu :( teď se budou měnit brzdy za 288mm a dozadu kotoučky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Je to FRS 05 rok takže celkem mladý kusy.. :( OI má jiej šištém ESP a má na válci čidlo tlaku myslím.Budeš dávat nový brzdy nebo jsi sehnal nějaký slušný jetý..?Kotouče do zadu se chválí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 sehnal jsem jetý za dobrou cenu :( letos mi bude stačit ten přechod na větší a přští sezónu koupím new desky a kotouče už takhle se do toho zase vysypu - znáš to :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Na Fábku 4 000Kč za práci.Cena na OII ale muže být jiná.. :( Napiš Robařovi a uvidíš... :) diky za info.. OIIuz nemam.. tam ESP bylo.. ptal jsem se schvalne na Fabku.. koupil jsem ji nazpatky od tatika pro moji drahou polovicku a mam tam jen ASR.. tak proto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 A tak pujdeš do toho taky..?Ještě sem mužu dát fotky prodloužení vedení kvuli možným problémum díky jiným pozicím na jednotce.Je to vyrobený na zakázku u fi. která dělá brzdový komponenty tak to snad bude držet. 1x --vnitřní závit M10x1 druhý konec venkovní M10x1 1x---vnitřní závit M12x1 druhý konec venkovní M12x1 spojeno trubičkou celková a zároven min. délka výrobce 10cm Další možný řešení je výměna všech trubek,ale měnit trubky až dozadu k nápravě se mě fakt nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Hezky do toho jdeš, komplet celé auto předělané, jsem zvědav jak to bude oceněno na srazech, ale nedělám si iluze a osobně mě to sere, ikdyž vím, že si to děláš hlavně pro sebe, mě už Fábka pomalu dosluhuje, už do ní nc nedávám, nějak ten čas letí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Noo už bylo odpovězeno... Budeš Máro měnit brzdy..? Ano budu, ale zatím chci nechat stejně velký jen kvalitnější komponenty, abych nezvyšoval poměr neodpružené hmoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Foto prodloužení.... jar_da:Díky.. Víš že mě o to nejde..Si tak říkám že už mě chybí jen el. okno... :lool:Ale do toho fakt nejdu..nějak ho nepostrádám. Máš recht dělám to pro sebe..a dneska je tuning spíš soutěží kdo do toho dá víc vyhrává.. ;)I ta moje už dává najevo že má něco za sebou.. :D pentadius:Rozumné a držím palec at vybereš dobrou kombinaci nebo set.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Před pár dny umyto,odstranění afaltu a jinýho bordelu(škoda že ne i dubek od kamínku..:) )Pak leštěnka...dnes pokračování..znova mytí,vysušení,voskování tuhým voskem.Byl jsem pomalej a slunce bylo už nízko a navíc i nějaký ty mraky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ale i tak za me :) jen tak mimochodem zda se mi to nebo mas cervenou masku???? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 taky jsem si toho vsiml... ze by uprava stavajici a toto provizor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Díky..viřídím že sluší.. ;) No jelikož pujde nárazák do laku po tom co měho ho zas někdo vylepšil dal jsem opravit masku-byla na 3 místech v té spodní části prasklá..Dost se tím vyřezáním žeber zeslabila a plastář to dobře neuděla tak jsem byl u jinýho...a ted je to pevný Kdyžtak hodím fotos... Jinak je to červená RS maska.Spusta lidí po mě čumí,když jedu... :) edit:Opravená maska..předtím nebyly ty kusy výztuhy dovařený k těm žebrum a u hrany jen místy slabě lípnuto..Ted je to všude doplněný a dovařený k žebrum a celá hrana převařená... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Nějaký lepší fotky....taky jsem se pustil do-----studuj fotky..něco autu chybí... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Došlo i na interiér.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 ty seš puntičkář kámo :( ale co na autě chybí, to jsem teda nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Chyběly tam sedačky,když jsem je čistil..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 na ty jsem se soustředil ale vidím je tam.. který chyběly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Joo na některých fotkách ještě byly pak už nee..přední byly venku.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 to mi řekni, na který fotce nejsou? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.